Profil resmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok gereksiz ayrıntılar var yok özel harekat polisleri imanlı oluyor bilen bilir ne ya hepsini tanıyor musunuz da böyle genelleme yaptınız? Eşinizi övmeye gelmişsiniz anlaşılan namazında niyazında bana düşkün vs. Geçiniz. Aldatacak adam profilde isterse çocuğunun resmi olsun yine aldatır. Gece gece işiniz yok övülmeye gelmişsiniz. Herhalde aldatildiniz ama kendinizi rahatlatmak için burda tüm olumlu şeyleri sıraladıniz benim aklıma bu geliyor. Ayrıca bu nasıl konu ya manası destanı gibi. İyi ki 2 paragraf okudum zamanım çok gitmedi

Tam bu nokta Benımde bu yuzden takıntım ve korkum basladı ıstse

Anliyorum bende guvenmem tee gecmisten gelmis eski bi hayalet (evli kendisi) cevap verir misn yazmis. Cok sinirlendim cevap vermedim (masum arkadasca olduguna inanmiyorum ne munasebet ) ve evli olmdigim halde simdi ki flortumden suphe duymaya basladim. Ama hayat boyle gecmez bizim icin cok zor olur.
Eger ciddi kanitlar bulursak (ki hislerimiz kuvvetlidir) onlar yalan soyleyince tuhaf davranirlar iste o zaman icabina bakmaliyiz sen keyfine bak huzurunuzu bozma suan cunku hayat boyle gitmez.

Niyeti bozuk olan öyle bir aldatıyor ki değil karısı çoluğu çocuğuyla profil resmi bile olsa yapıyor yapacağını. Arkadasımın kocasını da efendi aklı başında bilirdik ama gitti 23 yaşında kızla aldatıp sonra boşanıp o kızla evlendi. Dışarıdan bakıyorsun adam dört dörtlük ama içinde bir kart zampara yatıyormuş anlayamadı kimse.
Eşini sen daha iyi tanırsın, şüphelerin varsa kurcala yoksa da hiç yorma kendini. Ama benim kocam yapmaz deme hiçbir zaman, öyle diyenleri çok gördüm maalesef.

Evet mutluyum tesekkur ederim yapılan en tatlıs yorum allah sızede herseyı o gğzel gönlünüze göre versın benım takıntım burdakı konulardan sonra basladı hıc beklemem diyorum ama ya yaparsa bıgub dıye korkuyorm

Saldım derken? Bu adam tutulması gereken biri mi ki saldım diyorsunuz? Mesela esiniz sizin için aynısını düşünse, ya ben arada bakayım telefonuna ne olur ne olmaz ya aldatirsa dese kendi kendine, nasıl hissedersiniz? Hiç hoş degil. İnsan şüphelenir de takip eder. Erkekler her an takip edilmesi gereken canlılar değiller.

Arkadaşlar belli ki kardeşimiz yeni evli ve etrafta olan rezillikler kendisini kaygılandırıyor.İçinden geçen tüm duyguları da samimiyeti ve iç sesiyle yazmış.Bence bu kadar üstüne gitmeyelim.Olamaz mı namazlı niyazlı eşine bağlı , suç mu?
Varsa böyle bir durum bunu açıklamak da suç mu ?
Burda birbirimize destek olalım köstek değil yapmayın gözünüzü seveyim

BÖYle devam edersem paranoyak olursun dertsiz başına dert alma otur oturdun yerde rahatca

Bu beğenmedimciler her yerde beni buluyor valla.
Masum da yorum yapsam, yorum yapanlarla aynı tarz yorumları da yapsam muhakkak içlerinden beni çekip beğenmedimi basıyorlar.
Sanırım KK'nde kaderim böyle..
Senı sevdım ya insan sacma konuda olsa girip konusmak dertlesmek ıstıyor ama bazıları resmen lafı kursagında bırakıp hevesını ıncıtıyor o yorumlardan bırısın sanmıstm.

Okurken gözlerim kanadı ama atlaya atlaya bitirdim. Güzelim senin acil iş bulup çalışman lazım. Yoksa kısa süre içinde ya sen sıyırcan yada eşini darlayıp zorla aldatmasını sağlıycan.
Sana çok net birşey diyim imanla aldatmanın yani nefsin hiç alakası yok. Bi arkadaşım 5 vakit kılıyo ama eşini aldatıyor mesela.
Ama anlattıklarından eşin seni seviyor ve sayıyor. Evliliğinin tadını çıkar dertsiz başına dert açma.

Eydina ilk konun bundan da beter uzunluktaymış. Yine paragrafsız filan. Gerçi silmişsin konuyu, yönetim geri getirir nasıl olsa o sorun değilde. Çok mu yalnızsın sen? Yalnızlıktan olmadık meseleleri dert edinip komşuna dert yanar gibi buralara romandan hallice konular açıyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…