- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.261
Kimseye körükle gitmedim. Benim kocam yapmaz deme dedim .Sen de yanginla körükle gitme iyice
Bugün eşinizin nöbet günü galiba.Baya sıkılmış gibisiiniz.Hadi bu kadar şeyi düşündünüz de yazmaya nasıl üşenmediniz?Sonuna kadar okudum ha şimdi derdini yazacak diye bekledim .Hatta bu kadar düzgün davranıp ne ara aldatmış diye düşündüm.Ben dert göremedim.Allah başka dert vermesin.Meraba hanımlar bişey sormak ıstıyorum. Bir erkek esıyle profıl resmı oldugu halde aldatabılır mı? Yanı benım basımdan gecmedi cok şükür. Gecenler adınada cok uzgunum ama şöyle ki bız yenı evlıyiz tabı yenı denır mı bilmem 8 ay olduk :) esımın telefonu hep elımın altında oyun oynamak dısında telefonla hıc ugrasmaz. bıde esım polis boyle polis grubları var polis esı olanlar bılır ne bileyim görev takip grubları amirler grubu vs onlara bakar cıkar heryerde benımle profıl resmı var, engellı listesinde bi kısı bıle yok. Zaten 1 gun nobette 2 gun evde nöbet zamanıda emnyet mudurunn yannda kendısı sureklı mudurun pesınde kostukları ıcın telefına bakacak zamanı yok her fırsat buldugunda dırekt benı arar cunku ben de evde yalnız basıma cok sıkılıyorm o yuzden benı hıc bos bırakmaz her fırsatta arar yazar sıkılmayım dıye, oyle yedek telefınu yedek hattı vs hıcbıseyı yok arama kayıtlarınu vs sılmez sosyal hesaolarımızı illa ortak kullanmak ıstedı nısanlandıgmzdan berı hesabımz ortak, ben tek basıma profıl resmı yapaym hemen kızar kaldır onu ıkımızın oldugu fotolardan koy der o kıskaclıktan degıl ama daha cok annesı falan profıl rsmı degıstırıp tek basıma koydugumda, acaba kavgamı ettıler nıye resım kaldırmıs dıye uzuluyor kendınce bıseyler kuruyor esımde o yuzden oyle yapma yanlıs anlıyolar dıye ıkınızn fotosunu koyuyor tabıkı oylesı daha ıyıde bıde esım namazını ıbadetını asla atlamaz. Ya bılen varmıdır ya da tanıdıgınz ozel harelat polıslerı dınlerıne asırı duskun ve imanı kuvvetlı oluyolar genelde ben en cokta bu yuzden guvenıyorum.bensız asla evden cıkmaz dusunun arabayı yıkatmaya goturcek ılla benıde goturur gel sende evde cnn sıkılur hem dolastırım bıraz der bı tras olmaya tek gıder oda zaten mahallede gıdıp gelmesı 10 dk suruyor. Telefonunda da subeden bı ıkı amır abla var onların nosu var ama onlarda evlı barkkı kadınlar ve esım cok cok kucuk oluyor onlara gore dıger bıkac kızda kuzenı benm kardeslern vs. Bide esımde ilginc bı sey var kadınlarla konusmaha cekınyomu sevmıyormu anlamadım ama sadece kendı ailesndekı kızladla konusur ya da benm kız kardeslerımle. Onn dısında bırı bısey sotsun duymamazlıktan gelır gecen mesela pıknıge gıttık gittigımız aıleyede bı kız yenı gelın gelmıs o bana daha once çil kremi sormustu bende esım kullanıyordu ama ne kremu bılmıyorm adını dedım. İşte piknikte kız esıme dedıkı x abı sen çillerin için krem kullanmıssın faydasını gordunmu adı ne kremın dedı esım kızardı falan ama kızın yuzune bakmadan duymamzlıktan geldı ya da benım kıskancagımı falan mı dusundu bilmiyorumda oyle kızan kısıtlayan kıskanan bırıde ddgılım. Ben cevap verdım esımın yerıne. cnım o pek faydasını gormedı ya dedım esımde oyle cevap verdı evet malesef dedı. Hanı boyle bankaya falan gıselm işlem yapan kısı bayansa utanarak önce ve benım gozume bakar sankı ben onay verırsem konusacakmıs gibş bi bakıs sonra cekıne cekıne konusur ama ınanın hıcbısekılde kıskanclık etmem cunku bana olan sadakatını biliyorum. hanı bunları esım benm sozumden cıkmaz falan fıstık övmek ya da övülmej için demiyorum esımın fazlasıyla acık oldgunu soylemek ıçin yazdım aldatsa bu seyler yüzünden asla ihtimal veremem demek istiyorum . Ama yıne de burada maleesef hemcınslerımın cok aldattıldıgu konular gordukce insan uzuluyor ister istemez esını takıbe almak ıstıyor o yuzden mesela whsatpp web vs ındırdım ama daha hiç kullanmadımbazen kullansammı dıyorum belkı abdestlı namazlı bana sadık sandıgım adam nobette baskasıyla yazısıyorsa ya karsıdakı kadın esımın evlı oldgunu bıle bıle sindirip gorusyosa bilmem ne bunları kuruyorum kafamda.sonrada dıyorum kı aman adam heryere benımle resm koymus zaten telfonu her dk
Ortada yapsa illa ortaya cıkar diyorum. Sımdı herkeste sızın esınız ıcın ölüp bitiyor zaten, her kadını evlı erkek avcısı yaptınz, sadece kadınmı suclu esınıze toz kondurmazsınz vs demeyın goruyoruz burda evkı oldugnu bıle bıle hemde kendısı bıle evlıyken ihanet eden ınsanları vs oyle bı durum olsa bıle zaten sadece kadını suclayamam esım yuz vermıs kı yada esım bı sekılde kadına kendını baska sekılde tanıtmıs kı kadın yazmıstır vs dıye dusunur oncelıkle esımı suclardım ama allah esırgesın allah kımsenın basına oyle bır dert vermesin. Ama sorum su ozellıkle cok ozur dıleyerek ve uzulerek ihanete ugramıs ve bosanmıs arkadaslar sızce bı erkek karısıyla resmı olsa bile aldatabılır mı ya da bı kadın esıyle resmı olan bı adamla mıdesı kaldırrmı gorusmeyı konusmayı yanı ben bunu dusunmeue basladm burda bırkac konudan sonra. Ihtımal bile vermıyorum ama gizliden takıp etmelı mıyım ya da kendımce huzursyzluk cıkaracak seylermu arıyorum. Inanın ortada bısey yok ama burdakı konular yuzunden etkılendım iyice. Allah hepimize iç bd ferahlıgı versın valla. Uzun oldu yıne ozur dılerm
Burasıevet bu sebbelerden dolayı aldatsa ıhtımal veremem ama ıste dıyorum ya burayı okudukca abdestlı namazlı bana sadık olsa bıle aldatabılır mı acaba dıye takıntı ettım kontroş etsem her dk bu sefer cok didikci paranoyak kadın olacam. Etmesem acaba cokmu saldım dıye bıgun buraya aldatıldım konusu acarmıyım dıye sacma takıntılar ıste sız hicmı, etkılenmıyorsunz burda yasanılanlardan
Valla oyle yemınle. Bıgun tek basıma koydum hanı hıcte kavgaya flan foto degısen bırıde degılız. Once benm annem aradı hayırıçdır kocanla rssmın nıye yok dedı ne demek bu fotom manzara guzel diye bunu koydım dedım bence kavga ettınız ondan kaldırdın dedı yok artık ne zaman bun yaptıkkı oyle dusundun dedm hem oyle olsa x te hLa fotomuz durutor dedım. Bıgun sonrada esımın Nnesı aradı kızım ıyısınız ınsallah bı soru yok demı dedı ya nıye olsun dedm e uzaktasınz ya resımde goremeyınce belkı paylasacak kımsen yokturdur dıye aradım dedıHey allahım teknoloji nasıl birşeyse kv'deler artık ilişkileri profil fotolarından takip ediyor.Birlikte foto varsa iyiler, tek foto varsa kavga etmişler
Cok haklısınız yNı program flan kullanmadım işte guvenıyorum insan guvendıgı halde nasıl parsnoyaklasırsa ornegı benim sanırım. Yanı esımde sukur hıc sorun yok safece bende sorun. Bu durumda sanırım ilerde duzenımızı bozacak. Buraya girmeyi azaltmalıyımBurada okuduklarıma şaşırıyorum, üzülüyorum yeri geliyor çok sinirleniyorum fakat günlük hayatıma katmıyorum.
Sizi bu denli etkilemesi gerçekten üzücü, ama belli ki empati gücünüz yüksek. O zaman kendinizi bir eşinizin yerine koyun. Bir şeyler okuyup sizin onu aldattığınız ihtimali üzerine telefonunuza program kursa, iyi hisseder miydiniz?
Paragraflar arasinda bosluk verdiginizde ucret talep etmiyorlar.
Yok yapmadım zatemde kendıme ındırdım oyle duruyor. Allah kullanmaya sebeb olaxak dert vermesın basımızaEydina eşinin telefonunu whatsapp web e bağladığında. Bilgisayardan her girdiğinde eşinin telefonuna bildirim gidiyor haberin olsun whatsappweb açık diye. Denedim ordan biliyorum :)
Zaten telefondan giriliyor. Nöbette can sıkıntısına giriyorlarO sayfalar ne kı ya oyle yerşerde taklmaz ama ben ilk bılgısyarımı aldıgmda (15-16 yasındaydım sımdı 25) buyuk bi erkek kuzenm vardı xchat vs dıye sayfalarda takılırdı bıze gelıp hala kullanılıyormukı ya o sıteler
Bak sana bısey anlatayım mı öncelıkle bende senı yargılayayım kendını bır halt sanan begenı almak ıcın bılmısce yorum yapan gereksızın tekısın. Hosuna gıtmedıyse yazmasaydın? Onun dısında sanırım sen de bebek ıcın ugrasan bırısın allah en kısa zamanda kucagına versın ınsallah ama anlatacagım seyde bu benım bı teyzem var oyle kıbırlı oyle burnu hvada kalbı dar bır ınsandır kı 5 yıl cocugu olmadı anneannemde dedıkı kızım sen baskasınımı kınadın, baskasının kısmetınımı kıskandın senın derdın ne dedı. Teyzemde nıye boyle konustun dedı. allah sana en guzel hedıyeyı vermıyor cok mu kalbın karardı kızım senın dedı teyzem agladı her gecede aglarmıs dua edermıs cocuk ıcın. Yanı teyze gunduz gelenı gecenı elestır begenme kınayıp dur sonra gece olunca dua et ne anladık. Bız saglık ıcın ugrasıyoruz ama belkıde allah bıze ıstedıgımz seylerı bazen kalbımızın pisligi yüzünden vermıyordur? Ben sızde onu anladım. Derdinizle asla alay etmek ya da sızı asagılamak degıl amacım ama sız burda aklınızca rencıde eder yorum yapmıssınz. Ben zaten takıntımı oldu acaba adama namazlı nıyazlı dıye guvenıyorum ama guvenmemekmı gerekır ya da o tarz ohtınallerı cok dusunup hzurumu bozmayım mı dıye konusmak yazısmak ıstemıstım. Boyle illa sızın gibi pis kalplı bırı cıkıverıyor. Sagoluntüm paragraf
polis aldatmaz
dininde imanında
polis çünkü
dininde imanında
aldatmaz
polis güvenilir
çok dindar
Not: zaten paranoyaksınız bence.
bir dedektif tutmadığınız kalmış. watsapp web nedir ya
ben eşimin watsapp gruplarını bile bilmem.
beni tanımadan iğrenç pislik kalbi kararmış kendini bir halt sanan gereksiz olduğuma kesin kanaat getirdiğinize göre kesin takıntılısınız evet.Bak sana bısey anlatayım mı öncelıkle bende senı yargılayayım kendını bır halt sanan begenı almak ıcın bılmısce yorum yapan gereksızın tekısın. Hosuna gıtmedıyse yazmasaydın? Onun dısında sanırım sen de bebek ıcın ugrasan bırısın allah en kısa zamanda kucagına versın ınsallah ama anlatacagım seyde bu benım bı teyzem var oyle kıbırlı oyle burnu hvada kalbı dar bır ınsandır kı 5 yıl cocugu olmadı anneannemde dedıkı kızım sen baskasınımı kınadın, baskasının kısmetınımı kıskandın senın derdın ne dedı. Teyzemde nıye boyle konustun dedı. allah sana en guzel hedıyeyı vermıyor cok mu kalbın karardı kızım senın dedı teyzem agladı her gecede aglarmıs dua edermıs cocuk ıcın. Yanı teyze gunduz gelenı gecenı elestır begenme kınayıp dur sonra gece olunca dua et ne anladık. Bız saglık ıcın ugrasıyoruz ama belkıde allah bıze ıstedıgımz seylerı bazen kalbımızın pisligi yüzünden vermıyordur? Ben sızde onu anladım. Derdinizle asla alay etmek ya da sızı asagılamak degıl amacım ama sız burda aklınızca rencıde eder yorum yapmıssınz. Ben zaten takıntımı oldu acaba adama namazlı nıyazlı dıye guvenıyorum ama guvenmemekmı gerekır ya da o tarz ohtınallerı cok dusunup hzurumu bozmayım mı dıye konusmak yazısmak ıstemıstım. Boyle illa sızın gibi pis kalplı bırı cıkıverıyor. Sagolun