Profil resmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinizin aldatmasına ihtimal vermiyorsunuz.
Size göre;
Kişiliği aldatmaya uygun değil.
Inancı aldatmaya uygun değil.
Işi aldatmaya uygun değil.
Sosyal medyadaki resmi aldatmaya uygun değil.
Tavırları aldatmaya uygun değil.

Buraya kadar anladım. Peki sizi aldatmadığına neden inanmıyorsunuz? Eşinize güvensizliğinizin sebebi nedir?

Masallah esinize.
De dert etcek nefessiz yazcak hic bi sorun goremedim 😂Sonuna kadar okurken acaba acaba diyerek okudum.Tertemiz cikti eniste.Allah mutlu mesut etsin.Opup basinizin ustune koyun

Evliler zaten numaralarını vermez yuvasını bozmamak için. O yüzden connected2.me wechat vk vb anonim konuşabilecekleri sohbet sitelerini tercih ederler. Güveniyorsanız takibe almayın eşinizi. Boşu boşuna üzüntü yaşamayın.

Arkadaşlar belli ki kardeşimiz yeni evli ve etrafta olan rezillikler kendisini kaygılandırıyor.İçinden geçen tüm duyguları da samimiyeti ve iç sesiyle yazmış.Bence bu kadar üstüne gitmeyelim.Olamaz mı namazlı niyazlı eşine bağlı , suç mu?
Varsa böyle bir durum bunu açıklamak da suç mu ?
Burda birbirimize destek olalım köstek değil yapmayın gözünüzü seveyim
Ay siz cok ıyısınız allah kalbınıze gore versın. Evet aynen yenı evlıyım ve burdakı konular yuzunden besımde esım abdestlı namazlı ama uaparmı acaba dıye takıntı ettım konusmak ıstıyordum sagolsun bazı bilmişler yuzunden konu acmakta ıstemıyoruz. Baksana esımın aldatmaya vaktı olmadıgını aldatsa bıle su sebbelerden ıhtomal vermem diye acık acık yazdım altında ovülmek ıcın degıl ihtimal vermedgmı acıklamak ıcın yazdım dedıgım halde, yok ovulmeye gelmıssın baskasına nısbet yapıyorsun bılmem ne. Kesın kocan senı aldatmıstır ama sen kendıne yedıremsıgn ıcın boyle yazıyoesub dıyen bıle olmus 😲 allah korusun ama evet korkumda zaten buya abdestlı namazlı bana boyle sdık soyle sadık dıyorum ama ya aldatırsa dıye korkuyrum burdakı konularda. Sonra gercekten takıntı oldu. Bu sıteyı tanımadan once gayet normal esımı zerre kontrol etmeyen bırıydım burayı okudukcaı artk dıxıklemeye ve takmaya basladım. Yanı gercekten sadece etkılenen benmıyımdır acaba kımse burda yasanılan seylerden etkılenip esını takıbe baslamamısmıdr kı

Konuda gereksiz yere bilgiler vermissin. Aldatma kisilik sorunudur. Bunun polisle avukatla kagitcisiyla anlayamazsin. Aldaticak adam 899 kadinada sahip bile olsa 900. Kadini ister ve aldatir. Nice dinine bagli insanlar var ve onlarin iclerindede eslerini aldatanlar var. Dusundugun senaryolar bir zaman sonra seni yipratir. Is bulup calisman lazim yada kendine bir ugras. Bu kadar kurgu gereksiz...

Evliler zaten numaralarını vermez yuvasını bozmamak için. O yüzden connected2.me wechat vk vb anonim konuşabilecekleri sohbet sitelerini tercih ederler. Güveniyorsanız takibe almayın eşinizi. Boşu boşuna üzüntü yaşamayın.
O sayfalar ne kı ya oyle yerşerde taklmaz ama ben ilk bılgısyarımı aldıgmda (15-16 yasındaydım sımdı 25) buyuk bi erkek kuzenm vardı xchat vs dıye sayfalarda takılırdı bıze gelıp hala kullanılıyormukı ya o sıteler

Yazınızın tamamını okumadım ama..bırakın şu namazlı niyazlı adam yapmaz durumlarını lütfen..yapacak adam her türlü yapar..buna ne profilinde karısı olması engeldir .ne de namaz kılması..evli olduğunu bile bile razı olan kadınlar da var..

İmanla paranın kimde olacağı belli olmaz.Burada konu açma amacın ne ? İşin olmadığı sıkıldığın çok belli.Napalım bizde oturup kocanı mı övelim ne istiyorsun?

Okurken gözlerim kanadı ama atlaya atlaya bitirdim. Güzelim senin acil iş bulup çalışman lazım. Yoksa kısa süre içinde ya sen sıyırcan yada eşini darlayıp zorla aldatmasını sağlıycan.
Sana çok net birşey diyim imanla aldatmanın yani nefsin hiç alakası yok. Bi arkadaşım 5 vakit kılıyo ama eşini aldatıyor mesela.
Ama anlattıklarından eşin seni seviyor ve sayıyor. Evliliğinin tadını çıkar dertsiz başına dert açma.
boyle tam bı abla gibi konusmussunz sızin gibi biri yanımda olmalı hep 😊🌸 aynı seyi minnie mouse minnie mouse ıcınde soyluyorum 😊🌸

Niyeti bozuk olan öyle bir aldatıyor ki değil karısı çoluğu çocuğuyla profil resmi bile olsa yapıyor yapacağını. Arkadasımın kocasını da efendi aklı başında bilirdik ama gitti 23 yaşında kızla aldatıp sonra boşanıp o kızla evlendi. Dışarıdan bakıyorsun adam dört dörtlük ama içinde bir kart zampara yatıyormuş anlayamadı kimse.
Eşini sen daha iyi tanırsın, şüphelerin varsa kurcala yoksa da hiç yorma kendini. Ama benim kocam yapmaz deme hiçbir zaman, öyle diyenleri çok gördüm maalesef.
Sen de yanginla körükle gitme iyice

Eşinizin aldatmasına ihtimal vermiyorsunuz.
Size göre;
Kişiliği aldatmaya uygun değil.
Inancı aldatmaya uygun değil.
Işi aldatmaya uygun değil.
Sosyal medyadaki resmi aldatmaya uygun değil.
Tavırları aldatmaya uygun değil.

Buraya kadar anladım. Peki sizi aldatmadığına neden inanmıyorsunuz? Eşinize güvensizliğinizin sebebi nedir?
Burası 🐼 evet bu sebbelerden dolayı aldatsa ıhtımal veremem ama ıste dıyorum ya burayı okudukca abdestlı namazlı bana sadık olsa bıle aldatabılır mı acaba dıye takıntı ettım kontroş etsem her dk bu sefer cok didikci paranoyak kadın olacam. Etmesem acaba cokmu saldım dıye bıgun buraya aldatıldım konusu acarmıyım dıye sacma takıntılar ıste😔😔😔😵 sız hicmı, etkılenmıyorsunz burda yasanılanlardan 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X