- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.598
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben evet bunu dıyorum tabı kı emınım esımdem ve onu cok cok iyi tanıyorum ama abdestıbe bamazına guvenıp ya da yapmax ondan beklemem dıye salıvermısım tamamen didiklemelimiyim oyle yapsam esımın gozunde nasıl bı kadın olurum. sımdılik bırlıkte resmımız var yapmaz heralde dıyıp karısmıyorum ama ilerde buraya esım aldattı dıye konu acmaktanda korkuyorum.Abdestli namazlı dindar diye diye bitirmişsiniz konuyu, biz ne insanlar gördük beş vakit namaz kılıp da kul hakkına girip hırsızlık yapan ...
Aynen sıteden üyeligimi sildiriyimmi napım okudukca etkılenıyorum ya hıcbırsey yokken bıde ılk ılıskımdi ve hemen evlendıl daha once cok sukur hıc ihanet vs basıma gelmedı hanı derler ya bı ınsan cok darbe yemısse ya da aldatılmıssa artık herkese karsı guvensız olur dıye halbukı hıx oyle seyler yasamadım ona ragmen burdan okuduklarımdan sonra benm esımde yaparmı acaba dıyorm sknra yok yok o yapmaz dıye kendımle kavga edıyorm vallaYahu şüphelenecek bir sey olur acaba dersin.Burdan okuyup kafada kurmayin. Yararli seylerle ugrasin. Kursa gidin, spor yapin, esinize pasta borek yapin :)
Böyle hayat mı geçer yahu.ya ben evet bunu dıyorum tabı kı emınım esımdem ve onu cok cok iyi tanıyorum ama abdestıbe bamazına guvenıp ya da yapmax ondan beklemem dıye salıvermısım tamamen didiklemelimiyim oyle yapsam esımın gozunde nasıl bı kadın olurum. sımdılik bırlıkte resmımız var yapmaz heralde dıyıp karısmıyorum ama ilerde buraya esım aldattı dıye konu acmaktanda korkuyorum.
Kızlar telefından yazıyorum paragraf falan telelfından dümdüz yazıyorum işte bılgısayar gıbı bı ekran olmadıgı ıçin
@kovahatunu
Hayır canm bende namaz kılmıyorum oyle demej ıstemedım. Kısısellestırmedım orda aslında kelle koltukta calıstıkları ıcın (bunuda acayım asker polıs ıcın genelde soylenen bısey) zamanla kendilerini sadece ibadete verıyolar cevresınde olamda bılıyodur tabı hepsı aynı degil onuda soylym. Kız yukarda senn yazdıgının aynısını bı hanım üye yazmıstı ona cevap verdım okursan aslunda takıntımı oldu bılemedım burdakı konularfan cok etkılenıyorm yavÖzel harekatcılar imanlı olur ne demek kişiselleştirmek niye, takıntı niye, abdest namaza bu kadar takmayın, o Allaha borcu. İç vicdanını kendi bilir. Nasıl olsa namaz kılıyor aldatmaz demek çok başka. Kılan aldatmaz, kılmayan aldatır mı demeye getirdiniz hiç bişi anlamadım
Tam bu nokta Benımde bu yuzden takıntım ve korkum basladı ıstseSmdi asker polis memur hatta hoca anlamam erkek var karsinda. Aldatacaksa aldatir kimligi onemsiz karakteri devreye giriyor
Buarada esiyle mutlu mesut resim koyanlarn ne mesajlarni gorduk..
Varya siz komsum olmalıymıssınz. Iyı gaz verırsınz ınsanlara ya evet anne haklı ama esımın tek vır fırsatı yok ya keske bızı gorme tanıma ımkanınz olsa ama gorsenz asla ihtımal vermezsınız sızde ben o yuzden saldım ve yanlısmı yapıyorum. Hanu ben abdestıne namazına guvenıyorum ama burda oyle olanlarıda gordugumz ıcın takıntı yaptım kendıme galibaBir sürü gereksiz ayrıntı vermişsiniz.
Şahsi fikrim esas sizin eşiniz gibi utangaç aile çocuğu imajı çizenlerin ne halt ettiği belli olmuyor
Annem delisi dışına olandan korkma derdi hep. Sanki eşiniz bir halt yiyorda siz uyanmayın diye fazlaca kasıyor gibi geldi bana.
Hayır pek konusmam telefından yazdım suaralar burdakı konular yuzunden takıntı yaptım kendıme bi konuyu o yuzden bıran once yazayım konusalım dıye hızkı hızlı yazdım. Daha uzun konular var rahatsız olan zaten okumadan gecer gider yanıNormalde nefes almadan mi konusursunuz?
Gaz vermek değil amacım. Konunun bende bıraktığı hissi yazdım.Varya siz komsum olmalıymıssınz. Iyı gaz verırsınz ınsanlara ya evet anne haklı ama esımın tek vır fırsatı yok ya keske bızı gorme tanıma ımkanınz olsa ama gorsenz asla ihtımal vermezsınız sızde ben o yuzden saldım ve yanlısmı yapıyorum. Hanu ben abdestıne namazına guvenıyorum ama burda oyle olanlarıda gordugumz ıcın takıntı yaptım kendıme galiba
Salak salak konusma ya ne dıyosun zaten sımdı ovmus dıyeceksınz dedım ama esımun fszla aldatmaya ihtimal veremeyecgm kadr acık ve uluorta demek ıstedım ve zaten ozellıkle o konulardan etkılenıyorm dıye bende de takıntı oldu dıyorum. Kızım git rahatsız olduysan yazma ya. Okumamıs etmemıs konuyu algı yaratıyor. He nısbet olsun dıye yazdım he. İlla sizin hibi birtane cıkacak hernkonudan ya. Gırıyorsun hosuna gıtmedımı konu cık okuma yazma cık git illa kendını gosterecekmısın. Sordugumuz bir soru yedıgımız bin laf ya sabır allah yaAnladık canım eşin iyi seviyor ediyor, napak simdi yani amma övmüssün kocanı bence sen buraya sırf aldatılan üzülen kadınlara nispet olsun diye yazdın git baskasıyla kafa bul konun çok saçma