Profil Ayarları Nasıl Yapılır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Teşekkürler

çok teşekkür ederim sizide yoruyorum ama bunu yaptığım halde x kişi şöyle bir konu başlattı diye bir ton bildirim geliyor yinede iptal edemiyorum kim konu açarsa açsın bildirimlerde görünüyor

Bildirim seçenekleri ayarlarınıza bir bakarmısınız.Neler için bildirim almayı seçmişsiniz ?

çok teşekkür ederim sizide yoruyorum ama bunu yaptığım halde x kişi şöyle bir konu başlattı diye bir ton bildirim geliyor yinede iptal edemiyorum kim konu açarsa açsın bildirimlerde görünüyor

Ve ayrıca konuyu değilde ilgili forumu takibe almış olabilirmisiniz acaba?Bir forumu takibe aldıysanız o bölüme açılan bütün konularda bildirim gelir size

Eğer izlenen forumları tıklarsanız açılacak sayfada izlediğiniz forumlar çıkacaktır.Sol taraflarındaki kutucukları işaretleyip en altta seç kısmı var ordan ''bildirimleri devre dışı bırak'' seçeneğini etkinleştirin.Bu forum takipten çıkmak için.Konu takipte ise ilgili konuya gidip sağ üstte'' konu takip iptali ''seçmeniz yetecektir..

gerçekten çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim..

Ya ben her mesajımda e postama da bildirim geliyor. Benim işyerinde sürekli e posta açık olduğundan başka birilerinin görmesini istemiyorum. bunu nasıl ayarlayabilirm.

Ya ben her mesajımda e postama da bildirim geliyor. Benim işyerinde sürekli e posta açık olduğundan başka birilerinin görmesini istemiyorum. bunu nasıl ayarlayabilirm.

Şu ayarlarınızı kontrol edip size uygun şekilde işaretleyiniz...

Ayrıca yukardaki ayar dışında birde gizlilik ayarlarınızdan işaretlediğim yerinde seçili olmadığından emin olunuz..Mail istek ayarlarınızı sadece yöneticilerden diye düzenlerseniz herşey için mail gelmez..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…