- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Kk icersinden bir yontem soyleyeyim..
Oncelikle profiline girip album olusturun.
Yuklemek istediginiz resmi yukleyin.
Ve ardindan yuklediginiz resmin urlsini gelip , imza duzenleme panelinde basinda img kodlari ile veya resim yukleme secenegine tuklayip url yi kopyalayin..
Ikinci bir yontem
Resim yukleme siteleri vardir resim yukle tinypic gibi . Buraya yukleyip img ile kodu yapistirabilirsiniz..
çok teşekkür ederim sizide yoruyorum ama
çok teşekkür ederim sizide yoruyorum amabunu yaptığım halde x kişi şöyle bir konu başlattı diye bir ton bildirim geliyor yinede iptal edemiyorum kim konu açarsa açsın bildirimlerde görünüyor
çok teşekkür ederim sizide yoruyorum amabunu yaptığım halde x kişi şöyle bir konu başlattı diye bir ton bildirim geliyor yinede iptal edemiyorum kim konu açarsa açsın bildirimlerde görünüyor
Bildirim seçenekleri ayarlarınıza bir bakarmısınız.Neler için bildirim almayı seçmişsiniz ?
Eki Görüntüle 1636754
aa o olabilir işte nasıl kapatırım onuVe ayrıca konuyu değilde ilgili forumu takibe almış olabilirmisiniz acaba?Bir forumu takibe aldıysanız o bölüme açılan bütün konularda bildirim gelir size
aa o olabilir işte nasıl kapatırım onu
Eğer izlenen forumları tıklarsanız açılacak sayfada izlediğiniz forumlar çıkacaktır.Sol taraflarındaki kutucukları işaretleyip en altta seç kısmı var ordan ''bildirimleri devre dışı bırak'' seçeneğini etkinleştirin.Bu forum takipten çıkmak için.Konu takipte ise ilgili konuya gidip sağ üstte'' konu takip iptali ''seçmeniz yetecektir..
Lisabella süpersin hakikaten öyle yapmışım hangi ara yaptıysam çok teşekkür ederim
Ya ben her mesajımda e postama da bildirim geliyor. Benim işyerinde sürekli e posta açık olduğundan başka birilerinin görmesini istemiyorum. bunu nasıl ayarlayabilirm.
Ya ben her mesajımda e postama da bildirim geliyor. Benim işyerinde sürekli e posta açık olduğundan başka birilerinin görmesini istemiyorum. bunu nasıl ayarlayabilirm.
Teşekkür ederim..Şu ayarlarınızı kontrol edip size uygun şekilde işaretleyiniz...
Eki Görüntüle 1637420
İmza pro üyeler kullanabiliyorMerhaba
Benim listemde imza ayarlari yok
Neden acaba?
Ama pro olmayan uyelerin degistiremeseler de imzasi varİmza pro üyeler kullanabiliyor