- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
imza ayarları artık neden görünmüyor profılımızde ? imzamızı nereden degıstırebılırız ?
tesekkurler bılgılendırme ıcın ..Geçen mune açıklama yapmıştı bu konu hakkında..
Düzenleme yapılıyor geçici bir süre kapalı ..
Mune dedi: ↑
İmzalar şimdilik kapalı, yöneticilerimiz imza konusunu yeniden düzenleyene kadar onlara müsade edelim olur mu
tesekkurler bılgılendırme ıcın ..
görmemısız bız onu arayıp duruyoruz nerenın ıcıne gırdı acaba o ayar dıye :)
Rica ederim =)
Pro üyeler yazı tipi ve rengini kalıcı olarak değişebiliyor.Normal üyeler her cevap verişde bunu ayarlamalılar sanırımben yeni üye oldum ancak tercihlerden yazı tipimi değiştirmeme rağmen yazı tipim değişmedi neden olabilir?
Özel mesajların sol üst köşesinde bulunan konuşmadan ayrıl ı tıklarsanız silinir:)Valla iyi olmuş bu sayfa. Bende özel msjları silemiyorm
Bir tek siz de değil imza ayarları kapalı şuan.bende imza ayarlari kapali yani listemde yok neden????
bende imza ayarlari kapali yani listemde yok neden????
Imzalar kapalı şuan.merhaba ben de kendime imza yapmak istiyordum ama bir türlü ekleyemedim resimleri görünmüyor
birde mesajlarıma gülümsemeleri ekleyemiyorum sanırım kapattım nasıl açacağımı bilemiyorum
bir iki gündür böyle
Tüm ziyaretçiler kısmı değişmiyor diye biliyorum bende de değişmiyor.Merhaba
ben de isaretli yerdeki gizlilik ayarimi degistiremiyorum. Bazi uyelirin profili gizli bende gizlemek istiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?