Profil Ayarları Nasıl Yapılır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yorumlarımın üye olmayan insanlar tarafından googleda arattığında görmesini istemiyorum bunun için bir ayar bulamadım yardımcı olabilir misiniz
Merak eden arkadaslar icin cevaplayayim.
Boyle bir gizlilik uygulamasi yok.. Profil gizlilik ayarlarimiz mevcut. Ama yazilan her yorum acilan her konu disaridan tum ziyaretcilere aciktir.

benin yazi tipi degismiyo yav :KK53:
Himm. Yazi tipi uygulamasida pro uyelere ozel olmus olabilir.ondandir buyuk olasilikla..

Eger degilse ; forum seneceklerine tiklayip en altta yazi rengi boyutu ile ilgili bolum cikacaktir oradan olmasi gerekir. Degilse anla ki pro uyelere ozel.. :)

Ya ben bir uygulamadan girdigim icin; bende tum yazi stilleri ayni..

arkadaşlar bende cevap alabilirsem çok sevinicem,
1.bütün cevap yazdığım konular e-postama düşüyor onu nasıl iptal ederim?
2.nasıl becerdim bilmiyorum ama kim konu açarsa açsın benim bildirilerimde görünüyor onu nasıl eski haline getirebilirim,
şimdiden teşekkürler:KK51:

arkadaşlar bende cevap alabilirsem çok sevinicem,
1.bütün cevap yazdığım konular e-postama düşüyor onu nasıl iptal ederim?
2.nasıl becerdim bilmiyorum ama kim konu açarsa açsın benim bildirilerimde görünüyor onu nasıl eski haline getirebilirim,
şimdiden teşekkürler:KK51:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/preferences

Adsız.jpg

İşaretli yerdeki kutucukları(Açtığım konulara gönderilmiş mesajları otomatik olarak takibe al...
  • ve cevapları e-posta ile bildir)
boşaltırsanız bildirim almazsınız.

ben ımza ma resim ekleyemiyorum ? resim url si istiyor nasıl yapıcam? yardımcı olur musunuz
Kk icersinden bir yontem soyleyeyim..

Oncelikle profiline girip album olusturun.
Yuklemek istediginiz resmi yukleyin.
Ve ardindan yuklediginiz resmin urlsini gelip , imza duzenleme panelinde basinda img kodlari ile veya resim yukleme secenegine tuklayip url yi kopyalayin..

Ikinci bir yontem

Resim yukleme siteleri vardir resim yukle tinypic gibi . Buraya yukleyip img ile kodu yapistirabilirsiniz..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X