- 4 Ağustos 2015
- 700
- 644
- 44
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ama pro olmayan uyelerin degistiremeseler de imzasi var
Haksizlik bu
İmza dediğiniz ne ya ne işe yarıyor ki
Biliyorum evet ama yine de Afedersiniz HAKSIZLIK pro uyelikBir süre önce normal üyelerde imza ekleyebiliyordu.O zaman imza oluştursnlsr sistem değişikliğe gidince eski imzaları ile kaldılar.Dolayısı ile artık ne değiştirebiliyorlar ne de yenisini ekleyebiliyorlar..
Haksızlık olarak görmeyin lütfen zira pro üyelerin bazı farklılıkları olmalı
doğum tarihimi nasıl güncelleyebilirim ?
Bende oyle bir sorun yok suan. Cevrim ici tikli degil cevrimdisi gorunuyorum.merhabaHuy Meselesi forum şeceneklerınden cevrim içi durumu tikli deıi ama yıne de çevrimiçi görünüyor neden acaba?
merhabaHuy Meselesi forum şeceneklerınden cevrim içi durumu tikli deıi ama yıne de çevrimiçi görünüyor neden acaba?
evet neden cevrımiçi görünüyorum? ayarlardan baktım çevrimiçi görünmemem gerek neden olmuyosaÇevrimiçi görünmüyorsunuz. Bahsettiğiniz kendi durumunuz mu?
evet neden cevrımiçi görünüyorum? ayarlardan baktım çevrimiçi görünmemem gerek neden olmuyosa
Onu diyorum işte çevrimiçi görünmüyorsunuz bizlere.Siz kendinizi öyle görebilirsiniz ama bize görünmüyorsunuz.
merhaba benim sorum etiketleme yi nasil yapiyorsunuz yaardimci olursaniz sevinirim
kisi etiketlemesiEtiketleme derken? Konu açarken konu ile ilgili etiketleme mi yoksa kişi etiketleme mi ?
kisi etiketlemesi
Cok tesekkurler :)Etiketlemek istediğiniz üyenin üye adı başına @ koyarsanız o kişiye bildirim gider ( eğer bildirim ayarları ,etiketlendiğimde bildirim al ise ) MeselaNevreste gibi..
İmza ayarlamaları hala yapılamıyor mu? Eskiden kalan imzaları neden düzenleyemiyoruz ki