Profil Ayarları Nasıl Yapılır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama pro olmayan uyelerin degistiremeseler de imzasi var
Haksizlik bu

Bir süre önce normal üyelerde imza ekleyebiliyordu.O zaman imza oluştursnlsr sistem değişikliğe gidince eski imzaları ile kaldılar.Dolayısı ile artık ne değiştirebiliyorlar ne de yenisini ekleyebiliyorlar..
Haksızlık olarak görmeyin lütfen zira pro üyelerin bazı farklılıkları olmalı

İmza dediğiniz ne ya ne işe yarıyor ki

İmza mesaj yazdığınızda mesajınızın altındaki size ait olan görsel.Her mesajda altta çıkar.Mesela benim ki ''Ve Ben; Dilek tutmadım hiç. Hep dua ettİM " Ömrün ömrüme nasip olsun " diye. ...''
Bazıları metin tercih eder benim gibi bazıları görsel

Biliyorum evet ama yine de Afedersiniz HAKSIZLIK pro uyelik

Onu diyorum işte çevrimiçi görünmüyorsunuz bizlere.Siz kendinizi öyle görebilirsiniz ama bize görünmüyorsunuz.

ne kadar enteresan ben zaten siteye girince kendımın aktıf olduğu mu bılıyorum ya da bılemıcem de böyle oluyor . e bana cevrim içi gözükmesinin mantığını anlamadım

İmza ayarlamaları hala yapılamıyor mu? Eskiden kalan imzaları neden düzenleyemiyoruz ki

Önceden normal üyelerde imzaları yapabiliyordu sonrasında sitenin yapısı değişince imza ayarları düzenleme sadece pro üyelere verildi ve dolayısıyla normal üyelerin bu ayar kalkınca eski imzalarıda öylece kaldı.İletişimden yönetime yazarsanız Mune veya Kazen imzanızı kaldıracaktır..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…