Profil Ayarları Nasıl Yapılır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba
ben de isaretli yerdeki gizlilik ayarimi degistiremiyorum. Bazi uyelirin profili gizli bende gizlemek istiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim
peki yukaridaki isaretli bolumun degismesi gerekmiyor mu? Ben yapamadim

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki nasil gizleniyor profil
acilan konular gonderilen mesajlar vb. Bazi uyelerde gorunmuyor. Ben nasil yapabilirim

Isaretli bolum derken ? Gizliligi tikladiktan sonta bir sayfa acilir.. mesajlarinizi kimler gorsun vs diye..

Gerekli ayarlamalari yapip degisiklikleri kaydet dedikten sonra ayarlariniz olusur..

Arkadaş açılan konular yada başka bir konuya yazdığı mesajların görülmesini istemiyor galiba bazı üyelerde öyle diye yazmış profilini tamamen kapatmak istiyor galiba, ama benim bildiğim o kısımlar açık kalıyor kapanamıyor yani,dışarıdan ziyaretçilerde,üyelerde açılan konuları okuyabilirler.

Peki nasil gizleniyor profil
acilan konular gonderilen mesajlar vb. Bazi uyelerde gorunmuyor. Ben nasil yapabilirim

Açılan konular ve mesajları gizleme gibi bir durum söz konusu değil..

4 - Gizlilik = Çevrim içi durumunuzu gizlemek için bu kategoriyi kullanabilirsiniz..
Profilinizde yaşınızın gözükmesini istiyorsanız , gizlilik ayarlarına tıklayarak yapabilirsiniz..
Profil duvarınıza kimlerin mesaj atmasını veya atmamasını bu kategoriden ayarlayabiliriz..
Kimlik bilgilerinizin dışarıdaki kullanıcılar veya kayıtlı kullanıcılar tarafından görülmesini istemiyorsanız , yine gizlilik ayarlarını tıklayarak bu ayarları düzenleyebilirsiniz..
Dürtme durum ayarlarını da buradan yapabilirsiniz..

Bu kısma tıkladığınızda, ancak profil sayfanızda yer alan mesajların kimler tarafından görüntülenmesi gibi bir tercih yapabilirsiniz..

Bahsettiğiniz durum söz konusu değil..

Açılan tüm konular ve mesajlar üyeler tarafından görüntülenir..

Teşekkürler bulca

Ya ben avatarımı değiştiremiyorum gizlilik ayarları diyor ama bi türlü baceremedim.yardımcı olurmusunuz

Ya ben avatarımı değiştiremiyorum gizlilik ayarları diyor ama bi türlü baceremedim.yardımcı olurmusunuz

Merhaba..
Kullanıcı adınızın yazdığı kısma gelin..
Sol alt tarafa doğru avatar yazan yere tıklayın..
Dosya seç diyerek resminizi yükleyin ve tamam a basın..

Bunu yaptığımda bu uygulamanın fotoğraflarınıza ve videolarınıza erişim izni yok yazıyor yapamıyorum

merhaba ben çizelge eklemek istiyorum daisypath den hazırladım ama linki kopyalayıp nereye yapıştıracağımı bulamadım

merhaba ben çizelge eklemek istiyorum daisypath den hazırladım ama linki kopyalayıp nereye yapıştıracağımı bulamadım
Merhaba..

Hamilelik cizelgesi disinda cizelge olusturulmuyor..

Eski site temasinda bahsettiginiz linkleri olusturma bolumu vardi. Ama bu formatta yok..

Bilginize.. :)

altta ki bebek yaşını gösteren çizelğe 1 yaşta takıldı ne siliniyor nede yenisi ekleniyor neden acaba.

ben şu avatarım ve ismimin altındaki durum mesajımı adı neyse onu değiştirmiştim geçen yine değiştirmek istiyorum ama yapamadım yahu?

3. madedede dediğiniz forumdan e posta almak istemiyorum yazısını bulamadım iletişim detaylarında

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…