Profil Ayarları Nasıl Yapılır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhabalar az önce konu açtım ama cevap alamadım ben her bildirimin e posta olarak gelmesini istemiyorum nerden değiştireceğim acaba ayarını
Konuyu takip et butonu vardir actiginiz konunun hemen sag ustunde..

Konuyu takip ete tiklayinca bir panel acilacak.
Sadece bildirim almak istiyorumu aktif hale getieceksiniz mailinize gitmeyecektir

bu gece açtığım konuya cevap yazabilmek için saçma bir şekilde e-posta aktivasyonu isteniyor benden. bunu nasıl yapabileceğimi tarif edebilirmisiniz lütfen

bu gece açtığım konuya cevap yazabilmek için saçma bir şekilde e-posta aktivasyonu isteniyor benden. bunu nasıl yapabileceğimi tarif edebilirmisiniz lütfen
Bölümden sorumlu olan arkadaşımla görüştüm , konunuzun taşınmayacağını söyledi .
Cinsellik ile ilgili tüm konular o bölüme taşınmaktaymış.bilginize..

Merhaba
Kişisel bilgilerden yaşımızı,yöneticilerimize başvurarak değiştirebileceğimiz uyarı yazını okumuştum. :)
Rica edersem yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
yorumlarımın üye olmayan insanlar tarafından googleda arattığında görmesini istemiyorum bunun için bir ayar bulamadım yardımcı olabilir misiniz

Bn iki konu acmıştım spiral ve smear la ilgili o konuyu nasıl kaldırıyorum yardim
Konuyu siz kaldiramazsinizm zaten boyle bir durumda soz konusu degil.

Ancak isteginiz uzerine konuyu kapatabiliriz.

Bolumden sorumlu olan arkadasimiza ozel mesaj yoluyla bu talebinizi iletebilirsiniz..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…