- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Konuyu takip et butonu vardir actiginiz konunun hemen sag ustunde..merhabalar az önce konu açtım ama cevap alamadım ben her bildirimin e posta olarak gelmesini istemiyorum nerden değiştireceğim acaba ayarını
bakin burayi inceleyin anlattim burda :)3. madedede dediğiniz forumdan e posta almak istemiyorum yazısını bulamadım iletişim detaylarında
Bölümden sorumlu olan arkadaşımla görüştüm , konunuzun taşınmayacağını söyledi .bu gece açtığım konuya cevap yazabilmek için saçma bir şekilde e-posta aktivasyonu isteniyor benden. bunu nasıl yapabileceğimi tarif edebilirmisiniz lütfen
Evet cikmiyor bildigim kadariyla pro uyeler duzenliye biliyor artikimza ayarları çıkmıyor ??
rica ederim :)Tamam Ben Kazen Bey'e mesaj atayım.
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim
gerçekten miii üzüldümmEvet cikmiyor bildigim kadariyla pro uyeler duzenliye biliyor artik
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/UserNameChangeKullanici adini nerden degistirebilirz
Konuyu siz kaldiramazsinizm zaten boyle bir durumda soz konusu degil.Bn iki konu acmıştım spiral ve smear la ilgili o konuyu nasıl kaldırıyorum yardim