- 21 Ocak 2016
- 12
- 2
- 86
- Konu Sahibi Busemirayyy
-
Canım bence hamilesin cizgi kuruma cizgusine benzemiyor prodoctor testin yanıldığını da prk duymadim bence acile git bir kan ver derim simdiden hayirli olsun
Kızlar merhaba adetime 2 gün var. 2 dk içinde silik çıktı kuruma felan değil. Bu marka yalanci pozitif çıkarır mı yada gerçekten hamilemiyim
İyi marka olarak biliyordum.bu ay yalancı pozitif gösterdi umarım hamilesindir
Kızlar merhaba adetime 2 gün var. 2 dk içinde silik çıktı kuruma felan değil. Bu marka yalanci pozitif çıkarır mı yada gerçekten hamilemiyim
Herhangu bir belirtiniz var mı veya yerleşme kanaması
Hamile olma ihtimalin çok yüksek geldi bana çünkü bende bu marka test ile aynen bu şekilde silik bir çizgiyle öğrenmiştim çok erken bir dönemde olduğu için öyle silik çıkmış olabilir seninde. Mutlaka kanda gebelik baktır ilk iş. Bu markada yalancı pozitif çıktığını hiç duymadım
Ay teşekkür ederim meraktan bi saat sonra yine test yaptım oda silik çıktı. 2 testinde yanlış olma ihtimali yoktur heraldeHamile olma ihtimalin çok yüksek geldi bana çünkü bende bu marka test ile aynen bu şekilde silik bir çizgiyle öğrenmiştim çok erken bir dönemde olduğu için öyle silik çıkmış olabilir seninde. Mutlaka kanda gebelik baktır ilk iş. Bu markada yalancı pozitif çıktığını hiç duymadım
Ben artımed marka testte üst üste iki tane testte yalancı pozitif görmüştüm ama güvenilmez bir marka olduğunu herkes söylüyor artımedin. Erken gebelik testinde prodoctor en çok tercih edilen ve de en çok güvenilen markalardan biridir. Umarım hamilesindir ama bana hamilesin gibi geldi. Sonuçtan bizide haberdar etAy teşekkür ederim meraktan bi saat sonra yine test yaptım oda silik çıktı. 2 testinde yanlış olma ihtimali yoktur heralde
Herhangu bir belirtiniz var mı veya
Hiç bir belirtisi yokHerhangu bir belirtiniz var mı veya yerleşme kanaması
İnşallah canım birazdan gidicem kan vermeye sonucu yazarımBen artımed marka testte üst üste iki tane testte yalancı pozitif görmüştüm ama güvenilmez bir marka olduğunu herkes söylüyor artımedin. Erken gebelik testinde prodoctor en çok tercih edilen ve de en çok güvenilen markalardan biridir. Umarım hamilesindir ama bana hamilesin gibi geldi. Sonuçtan bizide haberdar et
İnşallah vardır haber edersinHiç bir belirtisi yok
Hayırlısıyla güzel haberi alırsın inşallahİnşallah canım birazdan gidicem kan vermeye sonucu yazarım
Onuda atar mısın acaba rica etsemAy teşekkür ederim meraktan bi saat sonra yine test yaptım oda silik çıktı. 2 testinde yanlış olma ihtimali yoktur heralde
Onuda atar mısın acaba rica etsem
2 gün var şuanEvet o da pozitif canim bence sen git kan ver adet günün ne zamandi bende test yapmak.icin gün sayiyorumda
Evet silik cizgi var adet günün ne zamanBuda benim testim bişey gören varmı acbaa
Bugün olmam lazımdı ama sanırım yarın olacaagim ağrım var hafiftenEvet silik cizgi var adet günün ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?