- 3 Aralık 2021
- 94
- 28
- 27
- Konu Sahibi beste sena
Hanımlar fikrinize ihtiyacım var kayınvalidem çok problemli bi insan 3 yıllık evliyim sürekli evime müdahale etmek ister gezmeme tozmama aldığıma verdiğime her şeyime eşime karışır hala küçük çocuk gibi 31 yaşında bende çalışan bir kadınım kendisine asla izin vermem bu konuda sürekli sürtüşme laf sokma halindeyiz birbirimize evime sürekli gelip gidemez yenidoğum yaptım lohusalık dönemimde beni çok yıprattı şuan yüzünü dahi görmek istemiyorum eşimle de iyi anlaşıyoruz tam tersi hiçbir şeyime karışmaz maddi manevi hep arkamda ama annesine bi şey diyemez şöyle mesela annesi şunu yapmayın der bana laf sayar sesini çıkarmaz neden bit şey demedin derim aman cahil işte ne diyeyim boşver tamam de geç der arkasından gideriz istediğimizi yaparız ama ben orda o lafı yerim bana laf sayar eşime söyler eşim sesini çıkarmaz ama benim istediğim olur eşim böyle sessiz kalıp tepki vermediği için kendisiyle problem yaşamaya başladım evliliğime çok yansıyo mesela dışarı çıkarız annesi arar evdeyiz der halbuki biz çoktan dışarda oluruz evime misafir gelir annesi arar kim var der misafir almayın eve der tamam der eşim akşam arkadaşlarımızı çağırır otururuz asıl sorunumu anlatabildim mi bilmiyorum sesini çıkarmıyor her şeye tamam diyor olması fikirlerini beyan edemiyor olması sürekli mıy mıy tamam demesi sadece bir defa tartışmalarına şahit oldum yeter artık beni rahat Bırak kocaman insan oldum sana göre mi hayat yaşıycam senden izin mi alıcam sürekli diye bir gün sonra hiçbir şey olmamış gibi yine konuşmaya devam ne tavır yapma var ne fikirlerinin arkasında durma siz olsanız böyle bi durumda tepkiniz ne olurdu kendi bildiğini okusa bile