Problem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazınız çok karmaşık öncelikle onu belirtmek isterim. Annenizle ilgili anlattıklarınıza gelince; neresinden tutsam, elimde kaldı. Görüşmeseniz belki de daha hayırlı olacak..

Aradığım yorum ☺

Hanımefendi konum çok çok karışık acelece yazdım böyle yazmam niye bu kadar batıyor?
Çünkü okunmuyor. Yabancı dil edebiyat mezunuyum, postmodern romanlar üzerine makaleler yazdım ama sizin postunuzu okumak eziyet gibi geldi bana. Nefes almadan konuşur gibi yazmışsınız. Bilinç akışı denemesi gibi olmuş ama yazım yanlışları da olduğu için birçok şey yanlış anlaşılıyor.

Gerçekten o kafar kızgınlığım kırgınlığım varki dediğiniz gibi nefes almadan yazdım

Çalışmasını istemiyorum soyledim kabul etmiyor ne yapabilirim Allah aşkına ağzı olan konusuyor
İşte burda herkes de diyor ki, siz bir işe girip çalışsanız kocanız da 20 saat çalışma ihtiyacı hissetmez. Adama işten çık diye baskı yapmanıza gerek yok, siz destek olursanız o çıkar zaten. Kreş konusu da tartışıldı, öğretmen olan arkadaşlar da var burda, kreş saatlerini daha iyi biliyorlardır herhalde.

Hiç olmuyorsa evden çalışmanız da mümkün mesleğiniz ne bilmiyorum ama. Yemek bile yapabilirsiniz yani.

maddi durumumuz kötü borcumuz çok bu arada mecburi çalışıyor esim

Çalışmasını istemiyorum soyledim kabul etmiyor ne yapabilirim Allah aşkına ağzı olan konusuyor

Siz çalışmıyorsunuz , eşiniz de borca harca yetişmek için 2 farklı işte neredeyse günde 20 saat çalışıyor.

Eşinizin çalışmasını istemiyorsunuz da çalışmazsa nasıl geçineceksiniz ?

Eşinizin yerinde olsam sizden ayrılırım. Hem kıt kanaat geçin, 20 saat çalış, bir gününü çocuğuna ayır eşin kalksın bir işe yaramayan kardeşlerini, metres hayatı yaşayan annesini ve onun sapık sevglisini getirsin. Boşanır ve çocuğumu alırdım. Sizin doğru düzgün çocuğa faydalı yetiştirebileceğinizi düşünmüyorum. Her gün haberlerde görüyoruz anneanne dedeler neler yapıyorlar.

Ortada çok fazla bencil insan var da , anlattıklarınıza bakarak eşiniz o bencil insanlardan değil.

Eşim pasif kalmis buna anlam veremiyorum o anda tepkisini vermeliydi bana soylemeliydi

Bakın burada haklısınız. Eşiniz kızınızı alıp ortamı terk etmeli , sizi de kendi ailenizle bırakmalıymış.

Bu denli yoğun çalışan eşinize bu eziyeti neden reva gördünüz ? Adam ağız tadıyla kızıyla ve sizinle zaman geçirse daha iyi değil miydi ?

Umarım eşiniz kızını korumak için gerekli tedbirleri alır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…