Problem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz ne yazıyorsaniz ona göre yorum yapıyoruz. En başta mükemmel anneyim yazsaydiniz agzimizi acmazdik bu arada yaziyla ilgili de biraz uğraşın. Bir iki seneye çocuğun ödevleri falan olur yazdığınız dilde anlaşmanız zor olabilir.

Bakın esim taş çatlasın 2 ay daha çalışacak bu kadar anaokuluna da gidecek çocuğun masrafları ni nasil karsiliyorsak yine karsilayacagız

Allah aşkına noktadan virgülden haberiniz olsun, nolur. Bu ne çivi yazısı gibi.

Sizde uğraşın lütfen kezza hiç bir yazı konusunda farkımız yok

Burada size hiç hak veremedim. (Yazı çok kötü ancak yine de okudum ve çözdüm) Suçlusunuz.
Önce çok borcunuz olduğunu söylüyorsunuz.Kartlarınız dolmuş.Bu durumda piknik diye yola çıkmışsınız 5 kişilik alışveriş yapıyorsunuz.Bu ilk yanlışınız.5 kişilik alışveriş bu devirde az buz değil ki.Üstelik bu kadar borcu olan siz için.Bu halinizle bu piknik olayı ne..Kızınızı eşinizi alın yanınıza, iki sandviç (hatta bu kadar borcum varsa onu bile evden yaparım...yanına iki de çocuk için tatlı türü) yeseniz olmaz mı.Götürün oyun alanına babası ile sizle üçlü aile oynayın koşun oturun bir yerlerde.
Bizim milletin bu mangal merakını da hiç anlamam üstelik bu kadar borç harçla...
Sonra hadi karar verdiniz diyelim.Yanınızda eşiniz varken bu kadar problemli anneye niye haber veriyorsunuz. Eşinizin adamdan hoşlanmadığını bile bile üstelik. Bu kadar insanı başınıza toplarsanız olacağı bu..Kusura bakmayın tüm suç sizde...
Akraba akraba olsa görüşün.Bu anne gibi akrabanız olacağına hiç olmasın daha iyi.Sonuç olarak izin gününü rezil eden siz olmuşsunuz.Eşinize kızmayın...
Aslında kimseye bu kadar ağır yazmam ama biraz gözünüzü açmanız için yazdım....

Bakın !!!!! Ben annemi adamı cagirmadim mangalı çocuğum istedi ve buna razı geldik yaptık borçlar bizim ödeyen biziz hep tutuyoruz bir kez çocuğumuz için saldık mangal isini onların gelmesi hata davet etmedim tek istediğim çocuğum ve babasıyla güzel bi gün gecirmekti

Burda böyle hala neyi savunuyorsunuz gerçekten saçma bi çözüm olsaydı denemezmiydim Allah aşkına ya
O zaman sizin yaşadığınız şehirde bütün işler 6 saatten az olmalı. E öyleyse siz de bulabilirsiniz 6 saatten az çalışma süresi olan bir iş.

Hanımefendi konum çok çok karışık acelece yazdım böyle yazmam niye bu kadar batıyor?
Siz olayları bildiğiniz için anlıyorsunuz. Bilmeyen biri anlamakta zorluk çekiyor. Kim ne yapmış belli olmuyor. Çocuğu anane ısırmış zannedenler bile var. En azından cümle sonuna nokta koysaydiniz.

4 yaşında çocuk mangal mı istedi hanımefendi? Siz de tamam yavrum hadi mangala gidelim hemen koşa koşa mı dediniz? Yarın öbür gün yavrucak inşallah urantum topu falan istemez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…