Gösterdim zatenBu tavrı o metres annenize ve aşığına gösterin. İşe yarar
Size hobinizle iyi geceler diliyorumKimse size hakaret etmedi. Hakaret kendini savunacak birikime sahip olmayan insanların başvurduğu bir yöntemdir. Ve kanunda suçtur. Dava açar açmaz ben bilmem. Ben olsam açardım, en sevdiğim hobim bu aralar.
Ya burası bir forum, kimse sizi tanımıyor, yanlış ya da haksız yorum yapan da olabilir, niye bu kadar ciddiye alıp çıldırıyorsunuz ki?Size hobinizle iyi geceler diliyorum
Deme öyle şeyler. Hakaret ediyor sonraİçerik silmek yasak bu 1.
Esiniz az bile yapmış bu 2
Ben böyle bir eş ailesi ile olsam çocuğuma alır eşimden ayrılırım buda 3.
Siz kendinize ne yaşattığınızin farkında degilmisiniz
Adam günün çoğunda calisiyor birde metres hayatı yaşayan kv ve sevgilisi yüzünden kötü oluyor öyle mi?
Nerde o dünya ya bu nasıl bencillik
KONU KAPANMISTIR LUTFEN YORUM YAPMAYINIZ!!
Gerçekten çıldıracağım kimse 4 4 luk değil kimseyi çağırmadı eşimin ailesinin de pek farkı yok onlarında çok zararı oldu bize esiminde benim de suçum yok eşimin orda ortalığı yikmamasi dışında bizim yaptığımız bisey değil onlara mesafeliyiz zaten ya yazmayın diyorum yazmayınİçerik silmek yasak bu 1.
Esiniz az bile yapmış bu 2
Ben böyle bir eş ailesi ile olsam çocuğuma alır eşimden ayrılırım buda 3.
Siz kendinize ne yaşattığınızin farkında degilmisiniz
Adam günün çoğunda calisiyor birde metres hayatı yaşayan kv ve sevgilisi yüzünden kötü oluyor öyle mi?
Nerde o dünya ya bu nasıl bencillik
Deme öyle şeyler. Hakaret ediyor sonra
Ya harbi tuhafsiniz ya bu ne bağımlılık ne burası mahkememi ise bak ya herkes kendini avukat savcı saniyorMune kapandı demeden hiç bir konu kapanmaz
Kimseye ihtiyacınız yokGerçekten çıldıracağım kimse 4 4 luk değil kimseyi çağırmadı eşimin ailesinin de pek farkı yok onlarında çok zararı oldu bize esiminde benim de suçum yok eşimin orda ortalığı yikmamasi dışında bizim yaptığımız bisey değil onlara mesafeliyiz zaten ya yazmayın diyorum yazmayın
Ayol bana hakaret etse ne etmese ne?
Zaten mutsuz eş ile kötü olmuş her taraf rezillik
Beni mi dert ediyor yani
Rahat bırakmıyorlar ne eşimin ailesi ne anne tarafı kolay mı sanıyorsunuz biz bize kalsak problem yok zatenKimseye ihtiyacınız yok
Bakin varlıkları ne hale getirdi
Birde yanlizligi basbasa olmayı düşünün
Belki o zmn daha huzurlu olursunuz
Attınız havanizi gidebilirsinizAslında kayınvalidem hakim kaynım da savcı ama bu tarz şeylerle uğraşamam gerçekten. Hakaretleri okuyunca kızmadım bile, komik geldi sadece, nasıl bir cenderede yaşıyorsa olaylar ona çok normal yorumlarımız abes geliyor. Tek bir kişi bile onun lehine konuşmamış aslında ama bu bile acaba ben mi yanlışım dedirtmiyor. Çocuğuna üzüldüm sadece.
Nerden biliyorsunuz avukat olmadığımı?Ya harbi tuhafsiniz ya bu ne bağımlılık ne burası mahkememi ise bak ya herkes kendini avukat savcı saniyor
Avukatsaniz yeriniz burası değil mahkeme salonuNerden biliyorsunuz avukat olmadığımı?
Eski üyeler kurallar vakıf. Konu silmek yasak.Ya harbi tuhafsiniz ya bu ne bağımlılık ne burası mahkememi ise bak ya herkes kendini avukat savcı saniyor
Siz bu hakaretleri annenize ve onun getirdiği evli sevgilisine edin çocuğunuzu koruyun önce ailen yüzünden sen sorumlu tutulursun o çocuk kocanın ve senin sorumluluğundaBakın beyinsiz bayan annemle bi alakam yok esime karşı kötü bi tutumun yol siz bizim hayatımızı yasantimizi bilmeden nasıl böyle boktan konuşuyorsunuz annemin suçu nasil bana maal olabiliyor bi alakam yokken ben davet etmedim sonuçta ailem yuzunden ben sorumlu tutulamam simdi defolup gidin konudan