Problem 60 yaşındaki babam.

Kimsenin bana karşı bi şey kullanmasına izin vermem buna fırsat verecek biri değilim ama yine de böyle bir şeyle anılmak istemem tabi ki

Ben de bilmek isterdim ama ben boşanırdım çünkü o yüzden kaldırılmak istemezdim. Ben annemin boşanacağına inanmıyorum o yüzden emin olamadım söylemeye

Yorumunuz çok aklıma yattı gerçekten konuyu açma konusunda kolay olabilir

Babamla annemin arasındaki ilişki benimle olan ilişkiden farklı. En azından ben öyle düşünüyorum. Beni üzen kısım evliyken biriyke görüşmüş olması ama boşansalar bile ayrı ayrı annem babam olmaya devam edecekler sonuçta. Babamın hakkı annemin hakkından daha çoktur üzerimde.

İnkar etmelik bir durum yok inkar etmek kendini küçük duruma düşünür ben ne gördüğümü biliyorum çünkü. Ama annen beni buna itti filan dese bile boşansalardı o zaman bu daha hoş değil sonuçta

Öyle düşündüğünüz gibi biri değil halam. Haklının hakkını savunur her zaman. Ama kardeşi sonuçta atamaz satamaz. İlla ki en sonunda sahip çıkacak ama asla iyi yaptın demez. O yüzden halamı düşünmüştüm konuimak için

Profil resmi kadındı. O yüzden kadın olduğunu düşündüm. Ama haklısınız annemle bekarken hiç anlaşamazdım kendi evimde beraber kaldığımızı hayal edemiyorum

Kardesinin ve senin gordugun mesajları annen hic mi gormemis hic mi denk gelmemis merak ettim.Onu bunu karistirma gec babanin karşısına konus o utansin.
Annem teknolojiden öyle çok anlamaz ama ben çok ima ettim millet internetten birileriyle görüşüyor telefonunda niye şifre var babamın niye merak etmiyorsun filan diye ama hiç oralı olmadı

Profil resmi kadındı o yüzden kadın olduğunu düşündüm. İlk gördüğümde profil resmi yoktu o zamanben de garanti edemezdim erkek mi kadın mımdiye ama son gördüğüm kadın resmiydi.

Yaşını ben önemsemedim aslında bilgi olarak vermiştim konuda. 60 yaş eskisi gibi yaşlı değil zaten. Ben kendi 30 yaşımın problemleri arasında hiç hayal etmemiştim böyle bi şey aslında

Ben de öyle düşünüyorum ama ara ara vicdanım rahatsız oluyor
Ben karistim babamla büyük kavgalar yaptim annem sen niye karisiyon birak ne yaparsa yapsin benim gidecek yerim yok is yok param yok birak para getirsin ne halt ederse etsin dedi ben kotu oldum rahmetli babam fakir bir Playboy du ..yapack birsey yok ha ben aldatilmayi sindiremem ama annemede simdiki aklimla hak veriyorum dolu cocuk is yok ailesi desen bizden beter nereye gidecek kadin bazi seyler bize genc yaslarda delikanlilikla katlanilamaz gelsede ileri yasta sacma olmadigini caresizligin insana herseyi yaptirdigini anliyorsun evliymissin boswer baban bosansada yine baban olacak hayatina bak

Ya ama 55 den sonra bende indirecem kepenkleri o yasta ne seksi ya cocugu birak toruna yakalanma korkusu

Kol kirilir der icinde kalir halana anlatma zira benim babam ölunce yasatmadiniz adama hayati diye bize ne laflar ne sozler yedimiz ictimiz ayri gitmeyen halalarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…