Aynı durum kayınpeder ve kayınvalide arasında yaşanıyor bir haftadır. Bizim kp de 60 yaşında.
Yalnız kv uzun yıllardır kp ile aynı yatağı dahi paylaşmıyor, kendisini toruna torbaya, konuya komşuya, yiyip yedirmeye adamış bir kadın. Kp de olağanüstü sessiz, kendi halinde bir adam. Adam ilgisizlikten acayip sinir küpü, öfkeli kv ye karşı. Artık rüyalarında başka kadınlarla olan münasebetlerini anlatıyormuş kadına ama anlayan yok. Sık muhattap olduğu bir kadının gece gelen aramasını kv görmüş vs vs.. ama kv inanılmaz vurdumduymaz, nikahı kalsın, genç kadın alsın, kime giderse gitsin modunda.
Özellikle uzun yıllar cinsellik konusunda paylaşım olmayınca bu kadar kopukluk kanıksanıyor sanırım.
**bir de kendi arkadaşlarımdan da vardı; cinselliği, banyoyu yük gören..belli bir yaştan sonra biraz ara verince cinselliğe, kurtuldum deyip bazıları kapatıyorlar olayı kendilerince galiba:/
Ben sizin yerinizde olsam illa ki konuşacaksam annenizi değil de babanızı boşanmaya iknaya çalışırdım. Muhtemelen anneniz haberdar ve umursamıyordur bu durumu.