- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 42
merhaba kızlar.Buradaki yazıları hep okuyordum bende yazayım dedim.Arkadaşımdan duymuştum preseed i bende aldım bu ay kullanıcam bakalım.Yanlız birşey sorucam size.Yazılarınızdan okuduğum kadarıyla hangi tüpden yumurtladığımız önemli anladım da bunu bilmenin bize faydası nedir? ona göremi ilişkiye giricez? teşekkür ederim şimdiden yanıtınız çin.Ben yeniyimde bu konularda ....
kibele artik bu isin uzmani olmus, prof gibi konusuyor masallah. preseed profesörü:)
canim insallah bebegin döner ama telas yapma. iki hafta kalinca felan ancak dönüyorlar. sen dua et olur insallah.
Bu arada doguma son 35 gun. na na na naaaaaaaaaaaa...
Slm kıslar bende bu ay ilk defa pre seedi deneyenlerdenim
inşallah faydasını görürüm Allah isteyen herkese bebiş nasip etsin
herkesin gönlündekini bağışlasın inşallah:Saruboceq:
Selam kızlar ben bunu bulamadım mÜmkÜnse Özelden telefon nuamrasını yazarmsıınızzz
inşallah canım dualarımız hepimiz için.:CüvCüv:kızlar yaw 4 günüm kaldı çok heyecanlıyım kasıklarımda hafiften ağrı var belimde var akıntım var ayyyyyy inşallah yaaa inşallahh cümlemiz gülerizzzz şu listedeki yerimizi değiştiririz inşallahhhh hamiş kısmına geçerizzzz
hayirlisi ile kucagina alirsin insallah. amerikada dayimin oglu var. onun iki hafta felan önce bir kizi oldu, normal dogumla. insallah seninki de normal dogum olacak. bu arada meryem suresinin ilk ayetini cok okumani tavsiye ederim kolay dogum icin. buda benden sana tavsiye olsun yerimseniben
ayet: kaaaaf haa yaa ayn saaaad
kızlar yaw 4 günüm kaldı çok heyecanlıyım kasıklarımda hafiften ağrı var belimde var akıntım var ayyyyyy inşallah yaaa inşallahh cümlemiz gülerizzzz şu listedeki yerimizi değiştiririz inşallahhhh hamiş kısmına geçerizzzz
kızlar yaw 4 günüm kaldı çok heyecanlıyım kasıklarımda hafiften ağrı var belimde var akıntım var ayyyyyy inşallah yaaa inşallahh cümlemiz gülerizzzz şu listedeki yerimizi değiştiririz inşallahhhh hamiş kısmına geçerizzzz
sabırsız mıyım :kedi:sabirsiz cok sabirsiszin :) insallah canim amin