Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ciçekçik çok şaşırdım :)))) hadi bakalım hayırlısı. test o kadar belirgin çıktıysa... Doktora ne zaman gideceksin?
inşallah bengusucum inşallahh,
bende sabaha karşı test yapıyordum çift çizgi hemen çıktı çok belirgindi inanamadım daha beş gün var diyordum ki gerçektende beş gün var hayırlısı artık kafayı iyice bozduk galiba:)))))
:)))) neyse bende çok abartmadım tebrik olayını temkinli davrandım :))) gün saydığın için rüyana girmiştir. ama bakarsın rüyanda doğru çıkar. ben hamilelğimden önce bebek emzirdiğimi görmüştüm ve ardından bebiş haberini almıştım. 27 temmuzuuuuuuuuuuu bekliyoruz..
zelal in sorusunun cevabı benide aslında çok ilgilendiriyor. cevaplayabilecek bir arkadaşımız var sa çok memnun olurum...
merhaba kızlar.Buradaki yazıları hep okuyordum bende yazayım dedim.Arkadaşımdan duymuştum preseed i bende aldım bu ay kullanıcam bakalım.Yanlız birşey sorucam size.Yazılarınızdan okuduğum kadarıyla hangi tüpden yumurtladığımız önemli anladım da bunu bilmenin bize faydası nedir? ona göremi ilişkiye giricez? teşekkür ederim şimdiden yanıtınız çin.Ben yeniyimde bu konularda ....
evet zelal sana katiliyorum, Allah ol dediken sonra tüpleri olmayanlar bile hamile kaliyor. bir gün bizde yasiycaz bu duyguyu. dua ediyoruz ve insallah kabul olacak:) a.s.