- 23 Ocak 2009
- 6.802
- 22
- 46
canim cicekcik mesaj yazdi diye gorunce hemen bakayim dedim.
incir kuru yaptiysan reglin erken gelebilir. yumurtlaman ne gundu biliyor musun? ovulasyon testi kullandin mi? 14 gun say ustune.
yalniz soyle bir durum var. benim de bekledigim gun kasiklarim agridi aynen adet olacakmisim gibi. ayni sanci ama gelip gitti gelip gitti. her seferinde tuvalete kostum oldum mu diye.
umudum da yoktu cunku kan tstim 1 hafta once negatif cikmisti.
canım benimmm
yumurtlamam 14-15 hazirandı çünkü şiddetli kasık ağrısı yaşadım ovulasyon testi kullnamamıştımda tahmini olarak, reglimin 9.günüde her akşam preseedle birlektelik olmuştu hatta direk uyudum kalkamadım bile yataktan preseed bitince 6 adeti yani normal birlikte olduk gün kaçırmadım ama işte olmayınca olmuyor yumurtlamamı da ağrılardan anladım hatta 3-4 gün sürdü kist mi oldu demiştim ama geçti
yani 10gün geçmiş tahmini ovulasyondan hayırlısı diyip diyip duruyorum arkadaşımda her ay bu ay hayırlısı olmuş olsun diyorum.
inşallah canım allahtan ümit kesilmez de işte benim bayağı bir kırıldı ümidim çünki bir topikte diyorduki regliniz düzenliyse ki benim düzenlidir regliden 2-3 gün önce testlerde silikte olsa çıkarmış güyya ama ne bilim işte
uuuf kafanı şişirdim canım ya saol inşallah senin doğumun sorunsuz ve çok güzel geçer meleğini kucağına sağlıcakla alırsın canım inşallah :Saruboceq: