ii akşamlar herkese...geçen ay negatif bir tüp bebek denemem olmuştu.veee bu ay sizlerin forumu görerek preseed denedim şok ama hamileyim.......2 yıldır tedavi görüyordum ve doğal yolla oldu...darısı başınıza...
Kızlar cuma günü doktora gittim. Yumoşlarım büyümeye başlamış ve 1 tane de çürük yumurtam var. Önceden kalmaymış. Sordum kist değilmiş. Salıya tekrar çağırdı. Dua edelim kızlar birbirimize. Anjelic canım hayırlısıyla güzel heberlerini duyarız inşallah. Hepinizi çok öpüyorum...
ii akşamlar herkese...geçen ay negatif bir tüp bebek denemem olmuştu.veee bu ay sizlerin forumu görerek preseed denedim şok ama hamileyim.......2 yıldır tedavi görüyordum ve doğal yolla oldu...darısı başınıza...
hadi bakalım neşecim inşallah canımmm ilaç kullandınmı takip mi yaptırıyosunn benimde bu ay yumoşum gelişmedi maalesef preseedlerimi kullanamadım henüzz
tebrikler canım ne kadar güzell inşallah bizlerde peşinden geliriz
Kızlar cuma günü doktora gittim. Yumoşlarım büyümeye başlamış ve 1 tane de çürük yumurtam var. Önceden kalmaymış. Sordum kist değilmiş. Salıya tekrar çağırdı. Dua edelim kızlar birbirimize. Anjelic canım hayırlısıyla güzel heberlerini duyarız inşallah. Hepinizi çok öpüyorum...
Canım klomen kullandım. Doktoru da bırakmadım. Yumurta takibi yaptırıyorum. Ayrıca ovulasyon testlerim ile de kendim de takip ediyorum. Bazen de ısı takibi. Vay canına sana yazınca iyice sıkı tutmuşum ben bu işi maşallah dedim. Yumoşlarım gelişsin diye çörekotu yutuyorum günde 2-3 defa 1 tatlı kaşığı, soğan suyu içiyorum midem iyi olduğunda. Azönce bir topikte okudum kivi ve muz yumuşların büyümesine yardım ediyormuş. Canım ayrıca yakın bir zamanda adaçayı buhar banyosu yapmayı istiyorum inşallah. Daha aklıma bişi gelirse yazarım sana da..
Kızlar bişi sorucam, preseedi ilişkiden ne kadar önce kullanıyodunuz? İlişkiden hemen önce mi? Biraz daha beklemek mi gerekiyor?
Kızlar merhaba nasılsınız? nequelen lekelenmelerinin geçmesine sevindim, inşallah sağlıklı bir şekilde devam edersin canım...
ceylan nasılsın bakiim? Bu ay tedaviyi bırakmışsın anladığım kadarıyla ama çalışmaları es geçme, ne zaman ne olacağı belli olmaz biliyorsun, nasip meselesi.
Sevcancım sende durumlar nedir, aşılama yaptıracaksın di mi bu ay, hayırlısıyla tutar inşallak.
Kızlar ben bu ay sadece 1 defa preseed kullanabildim, reglimi bekliyorum, büyük ihtimal p.tesi veya salı günüm, ne regl ağrısı ne hamileleiğe dair hiçbir belirti yok, rabbim yardımcım olsun :)
6 aya kadar deneyip gebelik elde edemezsen problem vardır arkadaşım yani istediğin kadar kullanabilirsin hiçbir yan etkisi yok...