Anjeliccim ne kadar istersen sen yapilmasi gerekenleri biliyorsun:) al bana mail at ben sana gonderirirm.
kibelecim sana özel msj göndermek istiyorum
yanlız yeniyim gizli msj nasıl gönderiliyo nasıl oluyo anlayamadım
veya diger arkadaşlar gizli msj nasıl nerden gönderiliyo
bana yardımcı olurmusunuz affınıza sıgınarak rica eiyorum
şimdiden teşekkürler....
Canım merhaba.
Kibele şu anda yasaklı.
Mayıs ayı sonunda tekrar aramızda olucak galiba.
İstersen bikaç sayfa öncelere bak.
tumu34 diye bi arkadaş var.Kibelenin komşusu.
Ona özel mesaj yaz.
tumu34 yazan yere tıkla.Karşına Özel mesaj gönder diye bi yazı çıkıcak.
Ona tıkla.Ve ordan mesajını yazabilirsin.
ii akşamlar herkese...geçen ay negatif bir tüp bebek denemem olmuştu.veee bu ay sizlerin forumu görerek preseed denedim şok ama hamileyim.......2 yıldır tedavi görüyordum ve doğal yolla oldu...darısı başınıza...
kizlar inanin hiiiic onemli degil. zaten eger sartlar Tr deki gibi olsaydi bayagi eziyetli olurdu gercekten. ama degil. dedigim gibi postaci kapima getiriyor ve ben paketleyip, alt sokaktaki postahaneye goturuyorum. beklemek sira vs yok. kolay is yani. ayrica posta pulunu satin alip her kose basindaki posta kutularina da atabilirim ama garanti olsun diye postahaneye gidiyorum. sorun degil yani. kim isterse bana yazabilir.
bir yardimimiz dokunsuz. eger hamile kalirsaniz daha cok sevinecem. insallah Allah im.
Kızlar bugün çatlatma iğnemi oldum yarın aşılamam var 4'te ne olur bana dua edin. Hepinizin duasına ihtiyacım var, çok endişeliyim...
neşecimmm aşılaman olmuştur şimdi sanırım inşallah meleğin sana doğru yolculuğa çıkmıştır canımmm
sevcanım sen nasılsınn bi denemmmmmm
bu arada nette de satıyorlar ama yaklaşık 20 tl civarı. ben aktardan 7,5 tl ye aldım. fikir olsun diye yazıyorum.
arkadaşlar buradan temin edebilirsiniz
PreSeed Kişisel Nemlendirici ( Sperm Dostu ), #17223457 Gittigidiyor.com
canım bilgi için teşekkür ederim,az önce girdim ve sipariş verdim,hayırlısı olsun bakalım a.s.