anjelic epeydir görüşemedik evet nedir sende son durum canımm
anjelic henüz denemedim bende canım ovulasyona var daha bakalım bide yumurta takibindeyim bu ay yumoşlarım gelişmemiş olabilir çok fazla antibiyotik kullandım çünkü yumoşlar gelişmezse bu ay kullanmam preseed önümüzdeki aya kalır canım
Kızlar nasılsınız? Nete fazla giremediğim için görüşemiyoıruz ama merak ettim hepinizi? Arkadaşların çoğuna preseed gelmiş hayırlı olsun, inşallah vesile olur da hamiş patlaması yaşarız bu ayhihoyyyt
nesemese canım aşılama yaptıracaksan mutlaka iğneli yaptır, hapla falan yaptırma, aşılamayı da en fazla 2 defa yaptır, olmazsa tüp bebek, ben bu aşamaları yaşadığım için söylüyorum, hemen hemen aynı süreci yaşıyorsun ama tüp bebekte hamilelik şansı daha fazla, inşallah gerek kalmadan bebeğin hemencecik gelir canım.kaydirigubbakcemile3
neşecim hadi bakalım canım hayırlı olsun aşılaman inşallah kavuşursun bebişine canım ilk aşılamada
Canım iğneli nasıl oluyor? Anlamadım. Şimdilik dr klomen verdi,, 20sinde gel bakalım dedi. Bilmiyorum..
Amin hepimiz hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize inşallah canım..
13.günümdeyim canım bakalım ptesi belli olur büyüyüp büyümedikleri artık 2 tane var ama küçükler büyürmü bilmiyorum işte büyürlerse bu ay süpriz olur benim için hele bide tutarsa:)))
nesecim iğneli şöyle oluyor yumurtalar göbekten vurulan iğnelerle gelişiyoır ama sen hapla başlamışsın zaten, ben senin kafanı bulandırmayayım en iyisi, inşallah aşılaman tutar canım, moralini yüksek tut, bu iş psikoljiyle çok alakalı, sakın karamsar olma, rahat olmaya çalış olabildiğince.
Saolasın canım ya, çok tedirginim. Bugün adetimin 5. günü ve dr klomene başla demişti sabah aldım ilk ve bir mide krampı giriyor ki sorma, ne yesem çıkarıyorum. nerdeyse 1 yıldır kullanıyorum artık dokunacak mı ki? Akşam hapımı hala alamadım. Belki de üşütmüşümdür. Ay ne nazlıyım ben de ya..:çok üzgünüm:..
Klomen dokunmaz aslında, acaba üşüttün mü? Sakın tedirgin olma güzelim, aşılama işlemi çoook basit, sen olayı rutine bağla haplarını almayı unutma, ben aşılamanın yapıldığını anlamamıştım bile, doktor hayırlı olsun dediğinde nasıl yani bitti mi demiştim delikafadulden İnşallah bu ay yavrun gelir neşecim, günleri saymamaya çalış, ekstradan bi uğraş çıkar kendine çok iyi olur.
neşecim geçmiş olsun güzelim ya üşütmüş olabilirmisin acabaa bide tok karnına alıyosun dimi canım klomenii
neşecim aşılama yaptırıyosun galiba hayırlı olsun demişmiydim hatırlayamadım demediysem de şimdi diym hayırlı olsun güzelim inşallah bebişin koşa koşa gelsin sana
ya kibelenin de bani kalksa artık dimi özledim ben valla
Amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn canım...Ekstra öyle çok işim var ki ama bebek konusunda hepsi vız geliyor(
neşecim aşılama yaptırıyosun galiba hayırlı olsun demişmiydim hatırlayamadım demediysem de şimdi diym hayırlı olsun güzelim inşallah bebişin koşa koşa gelsin sana
ya kibelenin de bani kalksa artık dimi özledim ben valla