Preseed kullananlar

Anjeliccim ne kadar istersen sen yapilmasi gerekenleri biliyorsun:) al bana mail at ben sana gonderirirm.

mrb öncelikle allahım herlkezin dileklerini gerçekleştirsin..
kibelecim inşallah saglıklı bişekide evladını kollarına alrsın...
ben bu başlıgı yeni farkettim gerci kk külübünde yeniyim
kibelecim bende 2 yıldır ugraşıyorum ama bebişim olmuyo dr gıttm
hiçbi sorun yok bu başlık dikkatimi çekti bende kullanmak istiyor
inşallah tez zamanda allah muradımızı veriirr....

kibelecim sana özel msj göndermek istiyorum
yanlız yeniyim gizli msj nasıl gönderiliyo nasıl oluyo anlayamadım
veya diger arkadaşlar gizli msj nasıl nerden gönderiliyo
bana yardımcı olurmusunuz affınıza sıgınarak rica eiyorum
şimdiden teşekkürler....

kibelecim sana özel msj göndermek istiyorum
yanlız yeniyim gizli msj nasıl gönderiliyo nasıl oluyo anlayamadım
veya diger arkadaşlar gizli msj nasıl nerden gönderiliyo
bana yardımcı olurmusunuz affınıza sıgınarak rica eiyorum
şimdiden teşekkürler....

Canım merhaba.
Kibele şu anda yasaklı.
Mayıs ayı sonunda tekrar aramızda olucak galiba.
İstersen bikaç sayfa öncelere bak.
tumu34 diye bi arkadaş var.Kibelenin komşusu.
Ona özel mesaj yaz.
tumu34 yazan yere tıkla.Karşına Özel mesaj gönder diye bi yazı çıkıcak.
Ona tıkla.Ve ordan mesajını yazabilirsin.

Canım merhaba.
Kibele şu anda yasaklı.
Mayıs ayı sonunda tekrar aramızda olucak galiba.
İstersen bikaç sayfa öncelere bak.
tumu34 diye bi arkadaş var.Kibelenin komşusu.
Ona özel mesaj yaz.
tumu34 yazan yere tıkla.Karşına Özel mesaj gönder diye bi yazı çıkıcak.
Ona tıkla.Ve ordan mesajını yazabilirsin.

ilgin için teşekkür ediyorum....

sinemcim ve badecim bebişiniz bekletmeden gelsin inşallah canımmm

Kızlar bugün çatlatma iğnemi oldum yarın aşılamam var 4'te ne olur bana dua edin. Hepinizin duasına ihtiyacım var, çok endişeliyim...

neşecim allahım yardımcın olsun yanında olsun bebeğini sana göndersin bu ay inşallah güzelimmmmm

ii akşamlar herkese...geçen ay negatif bir tüp bebek denemem olmuştu.veee bu ay sizlerin forumu görerek preseed denedim şok ama hamileyim.......2 yıldır tedavi görüyordum ve doğal yolla oldu...darısı başınıza...

Canım hayırlı olsun çoooookkkkk sevindim yaaa daha önce mart ayı anne adaylarında yazışıyoduk seninle.Demek ki hemen olmuş ne güzel Maşallahh:nazar:
İnan çok çok sevindim Allah tamamına da erdirsin:emir_bebek:

kizlar inanin hiiiic onemli degil. zaten eger sartlar Tr deki gibi olsaydi bayagi eziyetli olurdu gercekten. ama degil. dedigim gibi postaci kapima getiriyor ve ben paketleyip, alt sokaktaki postahaneye goturuyorum. beklemek sira vs yok. kolay is yani. ayrica posta pulunu satin alip her kose basindaki posta kutularina da atabilirim ama garanti olsun diye postahaneye gidiyorum. sorun degil yani. kim isterse bana yazabilir.

bir yardimimiz dokunsuz. eger hamile kalirsaniz daha cok sevinecem. insallah Allah im.

canım merhaba nasılsın?bende preseedi isityorum bana nasıl gonderebılırsın ben ıstanbuldayım ve üçreti nasıl verebilirim? ödeme nasıl yaparım sana bana biraz yardımci olurmusun?:eek:

Kızlar bugün çatlatma iğnemi oldum yarın aşılamam var 4'te ne olur bana dua edin. Hepinizin duasına ihtiyacım var, çok endişeliyim...

neşecim ayy bende heyecanlandım şimdi yaa.
İnşallah çok güzel geçer aşılaman.
Allahım sana meleğini göndersin.
İnşallah aşılaman tutar.
Dualarımız seninle.

neşecimmm aşılaman olmuştur şimdi sanırım inşallah meleğin sana doğru yolculuğa çıkmıştır canımmm
sevcanım sen nasılsınn bi denemmmmmm

neşecimmm aşılaman olmuştur şimdi sanırım inşallah meleğin sana doğru yolculuğa çıkmıştır canımmm
sevcanım sen nasılsınn bi denemmmmmm

evet neşecim ,
tüm dualarımız yanında olsun , inşallah yolunda geçmiştir aşılama
bir an evvel bebeğine kavuşman dileğiyle..

slm arkadaşlar,bende merak ettim bu preseed ürününü,hatta burdaki acentasına mail attım fiyatını sordum ama cevap yazmadılar sizler ne kadara aldınız ve burdan mı aldınız çünkü bazı arkadaşlar yurtdışından alıyormuş :uhm:

kızlar merhaba kımse yokmu preseed nerden bulunuyor yardım edın bana istanbuldayım nerden bulurum bu jeli

bu arada nette de satıyorlar ama yaklaşık 20 tl civarı. ben aktardan 7,5 tl ye aldım. fikir olsun diye yazıyorum.

canım sen preseed i nerden aldın?sahibinden.com diyorlar ama pek bilmıyorum.nasıl bulabılırım bu ürünu?

canım bilgi için teşekkür ederim,az önce girdim ve sipariş verdim,hayırlısı olsun bakalım a.s.

kredikatına mı?yani kredi kartı bilgisi istenıyor lutfen bana anlatırmısın bende ıstiyorum spariş vermek ama kredı kartı bilgilerine girmeye çekınıyorm.:1no2:

X