Preseed kullananlar

canim o testler bildigimiz testlerden, adetinin olacagini gun ya da bir gun oncesi vs olumlu sonuc verir saniyorum. cunku cok hassa degil ama garantili. yani bazi ucuz testler gibi olmayinca da silik cikanlardan degil. varsa vardir yoksa yok.
sadece max yazan yere kadar batiracaksin. banti falan cikarmaya luzum yok. oraya kadar cikart. iste 10-15 sn tut icinde. bak bakalim ne cikti? hemen karariyor zaten beklemiyorsun.

bir de kacinci gunundesin yeni asilama olmadin mi sen?

Yok ben daha aşılama olmadım.
Adet olmayı bekliyorum.
Adet olunca göbekten iğne vurulmaya başlıycam.
Adetime de 4-5 gün kaldı.
Merak ettim bi yapıyım bakayım dedim ama o max.yazan yerdeki bantı çıkardım:roflol:
Neyse ben daha bekliyim.5 gün sonra tekrar yaparım.
Sağol tumu verdiğin bilgi için.a.s.

o zaman insallah hamile olursun bu ay da hic ihtiyac olmaz asilamaya.

tumucum nasılsın canım kibelemiz ve bebişimiz nasıll bizim selamlarımızı ilet ona özledik onları

Preseed kullanan kader arkadaşlarım:lepi:
yok mu adeti geçen veya adeti yaklaşan:sm_cool:
hadi haberlerinizi bekliyoruz.:teytey:
İnşallah hamile haberi alırız bu ay:dance::CüvCüv::sm_cool:

ben bu ay kullanamdım henüz preseedlerimi çünkü henüz yumurtlamadımm bi gün yumoşalrım gelişirse kullancacam inşallah şuan zaten yasaklıyım ilaç kullanıyorumm hayırlısı artık napalımm

ee topiğin güzelleri ya cideen hadi durmlarınızdan haber verinnn

ee topiğin güzelleri ya cideen hadi durmlarınızdan haber verinnn

selam arkadaşlar,
epeydir giremedim siteye, ama ben de size iyi bir haber vereyşm istedim . lekelenmelerim geçti. teşekkür ederim Tümü ve sevgili Kibele. bu perşembe doktor kontrolumuz var bebisin durumunu ogrenecegız allahın izniyle sağlıkla kalp atışlarını duymak için dua ediyorum. ve arkadaşlar sizler için de bol bol dua ediyorum yüce Allahım dileyen herkese nasip etsin sağlıkla kucaklarımıza almayı ve sevgiyle yetiştirmeyi inşallah.

Kibelecim umarım senin bebişin durumu da iyidir.

ceylancım sabret, minik meleğin geleceği zamanı iyi biliyordur eminim ki...:Saruboceq:

ben bu ay kullanamdım henüz preseedlerimi çünkü henüz yumurtlamadımm bi gün yumoşalrım gelişirse kullancacam inşallah şuan zaten yasaklıyım ilaç kullanıyorumm hayırlısı artık napalımm

ceylan neden ilaç kullanıyosun
hasta mısın. geçmiş olsun.a.s.:1hug:
inşallah yumoşların gelişir ve spermlerle buluşurlar:lepi:

Lekelenmelerin bittiğine sevindim nequelen.
Perşembe günü de inşallah bebeğinin çok sağlıklı olduğunun haberini verirsin bize.
Allahım hepimizin dualarını kabul etsin.:Saruboceq:
Bizim de bebeklerimiz olsun.senağlama

amin sevcancım, allahım tez zamanda sana da tüm isteyenlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

dua etmek en büyük çare bence.. çünkü O ol derse oldurur. veren de alan da bir tek O dur. ona yalvarıp yakarmaktan başka çare yok be canım..
Allahın izniyle sağlıklı olduğunu öğrenirsem çok rahatlayacağım. bu bel ağrılarım beni korkutusyor çünkü...

sevcancım grip olmuştum oda kulağa kadar iltihap olmuş maalesef o yüzden antibiyotik kullanıyorum hala ve bu ay tedaviyi de es geçtik yumoş henüz büyümemiş çünkü artık ne zaman büyürse tatildeyim şuann

nequelen canım lekelenmelerinin geçtiğine sevindim inşallah kontrolünde güzel geçer tatlımmm

Kızlar merhaba nasılsınız? nequelen lekelenmelerinin geçmesine sevindim, inşallah sağlıklı bir şekilde devam edersin canım...

ceylan nasılsın bakiim? Bu ay tedaviyi bırakmışsın anladığım kadarıyla ama çalışmaları es geçme, ne zaman ne olacağı belli olmaz biliyorsun, nasip meselesi.

Sevcancım sende durumlar nedir, aşılama yaptıracaksın di mi bu ay, hayırlısıyla tutar inşallak.

Kızlar ben bu ay sadece 1 defa preseed kullanabildim, reglimi bekliyorum, büyük ihtimal p.tesi veya salı günüm, ne regl ağrısı ne hamileleiğe dair hiçbir belirti yok, rabbim yardımcım olsun :)

anjelic tatlım mecburen ara vermek zorunda kaldım güzelim
hadi bakalım inşallah adetin gelmezde topicte bi bayram ederizz

anjelic tatlım mecburen ara vermek zorunda kaldım güzelim
hadi bakalım inşallah adetin gelmezde topicte bi bayram ederizz

Canım bu işte de bir hayır vardır, dediğim gibi sen çalışmalara devam et hiç belli olmaz, bazen en ümitsiz olduğun ay geliyor bu melekler, benim öyle olmuştu en azından...İnşallah benim de hayırlısıyla regl gelmez de güzel haberler veririm, salıya belli olur zatenkaydirigubbakcemile3

çok sağolun Ceylan ve Anjelic.
heyecean ve sabırla doktor randevumu bekliyorum.

nequelen tatlım bizi de haberdar et güzelim durumundan güzel haberlerle gel inşallah

Kızlar cuma günü doktora gittim. Yumoşlarım büyümeye başlamış ve 1 tane de çürük yumurtam var. Önceden kalmaymış. Sordum kist değilmiş. Salıya tekrar çağırdı. Dua edelim kızlar birbirimize. Anjelic canım hayırlısıyla güzel heberlerini duyarız inşallah. Hepinizi çok öpüyorum...

ii akşamlar herkese...geçen ay negatif bir tüp bebek denemem olmuştu.veee bu ay sizlerin forumu görerek preseed denedim şok ama hamileyim.......2 yıldır tedavi görüyordum ve doğal yolla oldu...darısı başınıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…