kredikatına mı?yani kredi kartı bilgisi istenıyor lutfen bana anlatırmısın bende ıstiyorum spariş vermek ama kredı kartı bilgilerine girmeye çekınıyorm.:1no2:
ya kızlar bende istiyorum ama korkuyorum kredi kartıla ödemekten bişe olumu acaba
canım merhaba nasılsın?bende preseedi isityorum bana nasıl gonderebılırsın ben ıstanbuldayım ve üçreti nasıl verebilirim? ödeme nasıl yaparım sana bana biraz yardımci olurmusun?
slm arkadaşlar,bende merak ettim bu preseed ürününü,hatta burdaki acentasına mail attım fiyatını sordum ama cevap yazmadılar sizler ne kadara aldınız ve burdan mı aldınız çünkü bazı arkadaşlar yurtdışından alıyormuş :uhm:
Kızlar bugün çatlatma iğnemi oldum yarın aşılamam var 4'te ne olur bana dua edin. Hepinizin duasına ihtiyacım var, çok endişeliyim...
MERHABA ARKADAŞLAR!!uzun zamandır takip ediyorum bu yazıları 2,5 yıllık evliyim ve hiç korunmadık ama bitürlü o müjdeyi alamadık rahim filmi çekildim bi sorun çıkmadı,yumurta takibi gayet normaldi çatlama sorunu kist falan yoktu,eşimin sperm sayısı olması gereken sınırın üstünde çıkmıştı hiçbir sorunumuz yoktu yani hatta git gide artık bi sorun çıksada hiçdeğilse tedavi falan olsam bi umudum olsa diyordum son bi umut menzil gülünün yazıların dan görünce presed aldım denedik yine olmadı.
ama en sonunda 5 gün önce hayatımda hiç olmadığım kadar mutlu oldum adetimde gecikme olunca test yaptım (gecikme dediğim 1 gün malum dört gözle bekleyince saatlerin bile anlamı çok büyük oluyor)veee hamileyim çok mutluyum burdaki arkadaşlar tam yıkıldığım anda bana hep yeniden umut oldular özellikle asla vazgeçmeyen NESEMESE ve eşinin tahlil sonuçları çok kötü çıkıpta ardından hamile kalan MENZİLGÜLÜ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ....
amin canım yaa. evet benim de ilk dış gebeliğimde sağ taraftaydı, bebeği alıp onardı doktorum, ardın ikincisini bu sefer sol tarafta yaşadım ama o bayağı yırtılmıştı, sol tüpümü aldılar, yani geriye kalan yarım tüp işe yaradı allahıma çok şükür ama allah yüzümeüze baktı.
darısı isteyen herkesin başına inşallah.
Canim topigi bayagidir takip etmedigim icin haberim yeni oluyor. Ne zaman karar verdinde ne zaman yaptirdin, sasirdim. Ama cok sevindim, insallah Rabbim bu sefer yuzunu guldurur canim arkadasim...
Arkadaslar 28 tl ya alan kisi Dila06 nickli arkadasmis. Almak isteyenler bu arkadasla baglanti kursun.
ben yeni getirttim arkadaşım 45ytl ye internette aynı yerde 50 yazıyodu ama tlf ettim bana 45 ytl dediler bende sipariş verdim dün geldi.yarın kullanmaya başlıcam bakalım hayırlısı olur inş.
canım merhabalar bende telefonla getirttim aynen 45 tlye bende kısmetse c.martesi başlayacağım seninki 6 lı paketmi inşallah tekrar hamiş kalırız heycanla bekliyorum bakalım burdan görüşürüz ne olcak birde bunu deneyelim herşeyden medet umar olduk inşallah bu sebebi olur rabbim isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın
sağol canım bilgi için ancak ben satın aldım bugün yarın elimde olur birdahaki sefere bu arkadaşla irtibata geçerim a.s.
merhaba canım sen kargo üçreti nekadar ödedin?
evet canım 6 lı paket.içinde 15 dk öncesinden kullanın diyo ama ben 6-7 dk önce kullandım .bakalım inş işe yaramıştır.fakat daha sonra baktım tüpe, içinde yarısından fazlası duruyo tam kullanamamışım.yarın daha dikkatli olucam.bakalım hayırlısı.acaba artanı kullansammı ki içinde yazdığına göre kullanmayın diyo ama çok pahalı be kardeşim insan kıyamıyo atmaya.bi şey olurmu ki kullansam?kapağını kapatmıştım.....canım merhabalar bende telefonla getirttim aynen 45 tlye bende kısmetse c.martesi başlayacağım seninki 6 lı paketmi inşallah tekrar hamiş kalırız heycanla bekliyorum bakalım burdan görüşürüz ne olcak birde bunu deneyelim herşeyden medet umar olduk inşallah bu sebebi olur rabbim isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın
kimse yok mu?
aylinam özeline yazdım oku ltfhihoyyyt BURDAYIM CANI hala bu preseed i araştırıyorum kızlar bir yerden istanbuldan telefonla sipariş vermişler 45 liraya bende anlamadım nerde.senın bu konuda bilgin varmı?benımle paylaşırmısın*