Preseed kullananlar

kizlar korkmayin cunku gittigidiyor.com guvenli bir site hemde cook ben hem alisveris yapiyorum hemde satis yapiyorum .gunde binlerce satis yapiliyor .kullandigim icin soyluyorum iciniz rwhat olsun alisveris yaparken hem havale secenegide olmasi lazim saticiya sorun :))simdiden hayirli olsun

kredikatına mı?yani kredi kartı bilgisi istenıyor lutfen bana anlatırmısın bende ıstiyorum spariş vermek ama kredı kartı bilgilerine girmeye çekınıyorm.:1no2:

ya kızlar bende istiyorum ama korkuyorum kredi kartıla ödemekten bişe olumu acaba

ben senelerdir o siteden alışveriş yapıyorum kredi kartıyla ve bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadım.

ben yeni getirttim arkadaşım 45ytl ye internette aynı yerde 50 yazıyodu ama tlf ettim bana 45 ytl dediler bende sipariş verdim dün geldi.yarın kullanmaya başlıcam bakalım hayırlısı olur inş.

canım merhaba nasılsın?bende preseedi isityorum bana nasıl gonderebılırsın ben ıstanbuldayım ve üçreti nasıl verebilirim? ödeme nasıl yaparım sana bana biraz yardımci olurmusun?

Canim merhaba.. Kibele arkadasimiz yasakli su an siteye giremiyor. Ben onunla msn de konustum bugun. Bu preseed topiginde bir arkadas 28 milyona almis 6 lisini hemde TR den. Burada yani abd de 15 dolar + yollama ucreti ile neredeyse ayni fiyata geliyor. Yani yurtdisindan gonderilmesi gerekmiyor. O arkadasla irtibat kurabilirsin, sor bakalim nerden almis.

Canim aylinam nickli arkadasada yazdim. Yurtdisindan getirtmek zorunda degilsiniz, bu topikte bir arkadas 28 milyona aldigini yazmis 6lisini. Zaten abd de 15dolar + yollama ucreti ayni fiyata geliyor neredeyse. Bu arkadas kim bilmiyorum ama topigi bir bastan okursaniz cikar ortaya kim oldugu.

Kızlar bugün çatlatma iğnemi oldum yarın aşılamam var 4'te ne olur bana dua edin. Hepinizin duasına ihtiyacım var, çok endişeliyim...

Canim topigi bayagidir takip etmedigim icin haberim yeni oluyor. Ne zaman karar verdinde ne zaman yaptirdin, sasirdim. Ama cok sevindim, insallah Rabbim bu sefer yuzunu guldurur canim arkadasim...

Canim topigi takip etmedigim icin yeni goruyorum yazini, kusura bakma.. Cok sevindim senin adina.. Allahim tum isteyen arkadaslarimada nasip etsin bu mutlulugu hayirlisi ile...

Maasallah, kibele senden bahsetti bana gecenlerde.. Allahin kime ne zaman nasip edecegi belli olmuyor. Sabirla elimizden geleni yapmak ve dua etmekten vazgecmemeliyiz...Cunku Rabbim sonunda mutlaka karsiligini veriyor...

Arkadaslar 28 tl ya alan kisi Dila06 nickli arkadasmis. Almak isteyenler bu arkadasla baglanti kursun.

Canim topigi bayagidir takip etmedigim icin haberim yeni oluyor. Ne zaman karar verdinde ne zaman yaptirdin, sasirdim. Ama cok sevindim, insallah Rabbim bu sefer yuzunu guldurur canim arkadasim...

Canım heryere yazdım ama topikler öyle hızlı ilerliyor ki ben de çoğu şeyi kaçırıyorum. Dualarını bekliyorum...

Arkadaslar 28 tl ya alan kisi Dila06 nickli arkadasmis. Almak isteyenler bu arkadasla baglanti kursun.

sağol canım bilgi için ancak ben satın aldım bugün yarın elimde olur birdahaki sefere bu arkadaşla irtibata geçerim a.s.

ben yeni getirttim arkadaşım 45ytl ye internette aynı yerde 50 yazıyodu ama tlf ettim bana 45 ytl dediler bende sipariş verdim dün geldi.yarın kullanmaya başlıcam bakalım hayırlısı olur inş.

canım merhabalar bende telefonla getirttim aynen 45 tlye bende kısmetse c.martesi başlayacağım seninki 6 lı paketmi inşallah tekrar hamiş kalırız heycanla bekliyorum bakalım burdan görüşürüz ne olcak birde bunu deneyelim herşeyden medet umar olduk inşallah bu sebebi olur rabbim isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın

merhaba canım sen kargo üçreti nekadar ödedin?

evet canım 6 lı paket.içinde 15 dk öncesinden kullanın diyo ama ben 6-7 dk önce kullandım .bakalım inş işe yaramıştır.fakat daha sonra baktım tüpe, içinde yarısından fazlası duruyo tam kullanamamışım.yarın daha dikkatli olucam.bakalım hayırlısı.acaba artanı kullansammı ki içinde yazdığına göre kullanmayın diyo ama çok pahalı be kardeşim insan kıyamıyo atmaya.bi şey olurmu ki kullansam?kapağını kapatmıştım.....

kızlar ben 28 e almadımki...
45 e 6 lı paketten aldım....
3 lüsü daha pahalıya geliyor...3lüsüne 28 tl vereceğime elimde bol bol olsun 6 lı olsun istedim....
ilgili kişiylede konuştum elinde 3 lü paket yokmuş zaten ama arkadaşlarınız isterse 6 lı paketi açıp o fiyata 3 er tane yollarım isteyenlere dedi merak etmeyin gayet güvenilirler bebim kargom gelene kadar 80 kez telefon etti adamcağız...kullanma tarihleride 2010 korkmayın yani yeni ürünleride gelecekmiş yakında preseedlerle birlikte ovulasyon testide yollayacaklarmış hediye....kamuya mal oldum bütün bilgileri benden alabilirsiniz fıstıklar.almak isteyen olursa özelden yazsın ben telefonlarını veririm size canlarım......

hihoyyyt BURDAYIM CANI hala bu preseed i araştırıyorum kızlar bir yerden istanbuldan telefonla sipariş vermişler 45 liraya bende anlamadım nerde.senın bu konuda bilgin varmı?benımle paylaşırmısın*

hihoyyyt BURDAYIM CANI hala bu preseed i araştırıyorum kızlar bir yerden istanbuldan telefonla sipariş vermişler 45 liraya bende anlamadım nerde.senın bu konuda bilgin varmı?benımle paylaşırmısın*
aylinam özeline yazdım oku ltf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…