Preseed kullananlar

ii akşamlar herkese...geçen ay negatif bir tüp bebek denemem olmuştu.veee bu ay sizlerin forumu görerek preseed denedim şok ama hamileyim.......2 yıldır tedavi görüyordum ve doğal yolla oldu...darısı başınıza...

Canım çok tebrik ediyorum. Bak şimdi içim kıpır kıpır oldu. Rabbim bizlere de nasip eder inşallah. Canım preseedi nasıl almıştın? Kaça almıştın bizimle paylaşır mısın?

Kızlar bişi sorucam, preseedi ilişkiden ne kadar önce kullanıyodunuz? İlişkiden hemen önce mi? Biraz daha beklemek mi gerekiyor?

Kızlar cuma günü doktora gittim. Yumoşlarım büyümeye başlamış ve 1 tane de çürük yumurtam var. Önceden kalmaymış. Sordum kist değilmiş. Salıya tekrar çağırdı. Dua edelim kızlar birbirimize. Anjelic canım hayırlısıyla güzel heberlerini duyarız inşallah. Hepinizi çok öpüyorum...

hadi bakalım neşecim inşallah canımmm ilaç kullandınmı takip mi yaptırıyosunn benimde bu ay yumoşum gelişmedi maalesef preseedlerimi kullanamadım henüzz

ii akşamlar herkese...geçen ay negatif bir tüp bebek denemem olmuştu.veee bu ay sizlerin forumu görerek preseed denedim şok ama hamileyim.......2 yıldır tedavi görüyordum ve doğal yolla oldu...darısı başınıza...

tebrikler canım ne kadar güzell inşallah bizlerde peşinden geliriz

hadi bakalım neşecim inşallah canımmm ilaç kullandınmı takip mi yaptırıyosunn benimde bu ay yumoşum gelişmedi maalesef preseedlerimi kullanamadım henüzz
tebrikler canım ne kadar güzell inşallah bizlerde peşinden geliriz

Canım klomen kullandım. Doktoru da bırakmadım. Yumurta takibi yaptırıyorum. Ayrıca ovulasyon testlerim ile de kendim de takip ediyorum. Bazen de ısı takibi. Vay canına sana yazınca iyice sıkı tutmuşum ben bu işi maşallah dedim. Yumoşlarım gelişsin diye çörekotu yutuyorum günde 2-3 defa 1 tatlı kaşığı, soğan suyu içiyorum midem iyi olduğunda. Azönce bir topikte okudum kivi ve muz yumuşların büyümesine yardım ediyormuş. Canım ayrıca yakın bir zamanda adaçayı buhar banyosu yapmayı istiyorum inşallah. Daha aklıma bişi gelirse yazarım sana da..

canım yaa inşallah bu kadar emeğin karşılığını alırsın bu ay talımm preseedi 15 dakika önceden kullanabilirsin ama ben genelde 5 dak önceden kullanıyorum canımmm

Kızlar cuma günü doktora gittim. Yumoşlarım büyümeye başlamış ve 1 tane de çürük yumurtam var. Önceden kalmaymış. Sordum kist değilmiş. Salıya tekrar çağırdı. Dua edelim kızlar birbirimize. Anjelic canım hayırlısıyla güzel heberlerini duyarız inşallah. Hepinizi çok öpüyorum...

nesecim tedavin inşallah güzel sonuçlanır, senin için de dua ediyorum sık sık, denemekten ve istemekten vazgeçmek yokkaydirigubbakcemile3

Canım çok sevindim, senin için tam bi süpriz olmuştur di mi? Allah tamamına da erdirsin inşallah, çok dikkat kendine tatlım.

Anaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm.. super bir haber bu.. herkese umut oldun tesekkurler.

Canım klomen kullandım. Doktoru da bırakmadım. Yumurta takibi yaptırıyorum. Ayrıca ovulasyon testlerim ile de kendim de takip ediyorum. Bazen de ısı takibi. Vay canına sana yazınca iyice sıkı tutmuşum ben bu işi maşallah dedim. Yumoşlarım gelişsin diye çörekotu yutuyorum günde 2-3 defa 1 tatlı kaşığı, soğan suyu içiyorum midem iyi olduğunda. Azönce bir topikte okudum kivi ve muz yumuşların büyümesine yardım ediyormuş. Canım ayrıca yakın bir zamanda adaçayı buhar banyosu yapmayı istiyorum inşallah. Daha aklıma bişi gelirse yazarım sana da..

nesecim corekotu bir cay kasigi cok guzelim ne yaptin. corekotu bal tarcin karisimi bir tatli kasigi olacak. 1 tatli kasigi coookkkk. sadece corekotu ayrica guneydogu anadolu bolgesinde cocuk dusurmek icin kullanilir. sanirim progesteronu dusuruyor. yani abartmayalim ltf.

ayrica adacayi buhar banyosunu bir an once yap. bak zaman geldi de gececek bir iki gune kadar. bu sefer kizacam vallaha yapmazsan.

preseedi de iliskiden hemen once sikiyoruz ki asagi akmasin. cok akiskan birsey zaten. olmasi gerktigi yer seprmlerin hareket ettigi yer. asagi akarsa isimize yaramaz. hatta ben iyice iceri aksin diye ayaklarimi havaya dikmistim:) iliskiden once. iliskiden sonra da dikmistim:)

sagolun kızlar:) evet bende ilişkiden 10 dak önce falan kullandım.şeffaf akıntımın yogun oldugu yani yumrtlama döneminde 3 gün kullandım ve 2 yıldır gelmeyen mercimek geldi:) ben internetten aldım preseed i türkiyeden..google dan bulabilirsiniz..

süper kiblecim mesaj atmış bana...canım tebrik ederim bebiş için hayırlı uğurlu olur inşallah.

Kızlar bişi sorucam, preseedi ilişkiden ne kadar önce kullanıyodunuz? İlişkiden hemen önce mi? Biraz daha beklemek mi gerekiyor?

canım kullanım talimatında zaten kullandıktan itibaren 15 dakika içinde cinsel ilişkiye girmek gerekiyordu ama biz üç-beş dakika filan bekledik zaten süreç içinde o 15 dakika geçiyor:eek:

süpper canım çok sevindim, allah sağlık ve sıhhatle kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.

preseed den fayda görenlerin sayısı sürekli artıyor bu çok güzel bir haber. darısı umudunu yitirmeyen arkadaşların başına inşallah.hihoyyyt

tebrik ederim canım. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.a.s.

Kızlar merhaba nasılsınız? nequelen lekelenmelerinin geçmesine sevindim, inşallah sağlıklı bir şekilde devam edersin canım...

ceylan nasılsın bakiim? Bu ay tedaviyi bırakmışsın anladığım kadarıyla ama çalışmaları es geçme, ne zaman ne olacağı belli olmaz biliyorsun, nasip meselesi.

Sevcancım sende durumlar nedir, aşılama yaptıracaksın di mi bu ay, hayırlısıyla tutar inşallak.

Kızlar ben bu ay sadece 1 defa preseed kullanabildim, reglimi bekliyorum, büyük ihtimal p.tesi veya salı günüm, ne regl ağrısı ne hamileleiğe dair hiçbir belirti yok, rabbim yardımcım olsun :)

Evet anjelic aşılama olucam.
Adetimin gelmesini bekliyorum iğne vurunmak için.
Ama gelmedi daha.fisfisfis
İstersin gelmez, istemezsin gelir.kafamçokkarıştı
Anlamadım gitti.
İnşallah hepimiz bu sene hamişiz.:CüvCüv:

Merhaba,
hayırlı olsun.
Darısı bizim başımıza inşallah.
Sen preseedi nerden aldın?
Yurt dışından mı getirttin?

Kızlar adaçayı buharını ne için yapıyosunuz?CADIARZU
Ne işe yarıyo?:uhm:
Bu arada neşecim yumoşlarının büyümesine çok sevindim.:sm_cool:
Kivi ve muzun yumoşlara faydası olduğunu bende duymuştum.
Bende bu ay bol bol yicem.cokacimcoook

sevcanım o avatardaki kız gibi koca göbüşlü ol inşallah yakındaa hehehehehhhh

arkadaşlar bende denemek istiyorum ama herhangi bir yan etkisi falan varmıdır diye korkuyorum, haziran ayında tüp bebek deneyeceğim, o vakte kadar bunu denemek istiyorum, arkadaşlar en fazla ne kadar süre deneyebiliriz bunu?

6 aya kadar deneyip gebelik elde edemezsen problem vardır arkadaşım yani istediğin kadar kullanabilirsin hiçbir yan etkisi yok...

X