Preseed kullananlar

anjelic epeydir görüşemedik evet nedir sende son durum canımm

anjelic epeydir görüşemedik evet nedir sende son durum canımm

ceylancım evet öyle yaaa:1no2: Ben herzamanki gibiyim, bi gelişme yaok:çok üzgünüm: Bu ay ovulasyon işleri karıştığı için sadece 1 gün preseed kullanabildim, bir de bu olayı düşünmek istemediğim için takmadım doğru dürüsy ilişki de olmadı maalesef, free takıldık yanekaydirigubbakcemile2 Başka sıkıntılar girince bebek işini düşünmedim yani, hayırlısı o geleceği vakti biliyordur di mi?hihoyyyt

Sen nasılsın, neler yapıyorsun, denedin mi bu ay preseedleri,?

anjelic henüz denemedim bende canım ovulasyona var daha bakalım bide yumurta takibindeyim bu ay yumoşlarım gelişmemiş olabilir çok fazla antibiyotik kullandım çünkü yumoşlar gelişmezse bu ay kullanmam preseed önümüzdeki aya kalır canım

anjelic henüz denemedim bende canım ovulasyona var daha bakalım bide yumurta takibindeyim bu ay yumoşlarım gelişmemiş olabilir çok fazla antibiyotik kullandım çünkü yumoşlar gelişmezse bu ay kullanmam preseed önümüzdeki aya kalır canım

Anladım canım, kaçincı günündesin? İnşallah yumoşların gelişir de çatır çatır çatlayıp bebiş olur güzelimkaydirigubbakcemile3

13.günümdeyim canım bakalım ptesi belli olur büyüyüp büyümedikleri artık 2 tane var ama küçükler büyürmü bilmiyorum işte büyürlerse bu ay süpriz olur benim için hele bide tutarsa:)))

Kızlar nasılsınız? Nete fazla giremediğim için görüşemiyoıruz ama merak ettim hepinizi? Arkadaşların çoğuna preseed gelmiş hayırlı olsun, inşallah vesile olur da hamiş patlaması yaşarız bu ayhihoyyyt

nesemese canım aşılama yaptıracaksan mutlaka iğneli yaptır, hapla falan yaptırma, aşılamayı da en fazla 2 defa yaptır, olmazsa tüp bebek, ben bu aşamaları yaşadığım için söylüyorum, hemen hemen aynı süreci yaşıyorsun ama tüp bebekte hamilelik şansı daha fazla, inşallah gerek kalmadan bebeğin hemencecik gelir canım.kaydirigubbakcemile3

Canım iğneli nasıl oluyor? Anlamadım. Şimdilik dr klomen verdi,, 20sinde gel bakalım dedi. Bilmiyorum..

neşecim hadi bakalım canım hayırlı olsun aşılaman inşallah kavuşursun bebişine canım ilk aşılamada

Amin hepimiz hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize inşallah canım..

Canım iğneli nasıl oluyor? Anlamadım. Şimdilik dr klomen verdi,, 20sinde gel bakalım dedi. Bilmiyorum..

Amin hepimiz hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize inşallah canım..

nesecim iğneli şöyle oluyor yumurtalar göbekten vurulan iğnelerle gelişiyoır ama sen hapla başlamışsın zaten, ben senin kafanı bulandırmayayım en iyisi, inşallah aşılaman tutar canım, moralini yüksek tut, bu iş psikoljiyle çok alakalı, sakın karamsar olma, rahat olmaya çalış olabildiğince.

13.günümdeyim canım bakalım ptesi belli olur büyüyüp büyümedikleri artık 2 tane var ama küçükler büyürmü bilmiyorum işte büyürlerse bu ay süpriz olur benim için hele bide tutarsa:)))

valla tutarsa topikte bu ay patlama olur, inşallah inşallah, dularıma nicklerinizle sizi de ekliyorum kaydirigubbakcemile5

Bu ay benim kankimde aşılama olack inşallah, iğnelerini birlikte sayıyoruz, inşallah hepinizin birlikte tutar kızlar, n egüzel olur yaaaav :)

nesecim iğneli şöyle oluyor yumurtalar göbekten vurulan iğnelerle gelişiyoır ama sen hapla başlamışsın zaten, ben senin kafanı bulandırmayayım en iyisi, inşallah aşılaman tutar canım, moralini yüksek tut, bu iş psikoljiyle çok alakalı, sakın karamsar olma, rahat olmaya çalış olabildiğince.

Saolasın canım ya, çok tedirginim. Bugün adetimin 5. günü ve dr klomene başla demişti sabah aldım ilk ve bir mide krampı giriyor ki sorma, ne yesem çıkarıyorum. nerdeyse 1 yıldır kullanıyorum artık dokunacak mı ki? Akşam hapımı hala alamadım. Belki de üşütmüşümdür. Ay ne nazlıyım ben de ya..:çok üzgünüm:..

ınşallah bu ay hepimiz sağlıkla hayırlısıyla hamiş oluruz:))

Saolasın canım ya, çok tedirginim. Bugün adetimin 5. günü ve dr klomene başla demişti sabah aldım ilk ve bir mide krampı giriyor ki sorma, ne yesem çıkarıyorum. nerdeyse 1 yıldır kullanıyorum artık dokunacak mı ki? Akşam hapımı hala alamadım. Belki de üşütmüşümdür. Ay ne nazlıyım ben de ya..:çok üzgünüm:..

Klomen dokunmaz aslında, acaba üşüttün mü? Sakın tedirgin olma güzelim, aşılama işlemi çoook basit, sen olayı rutine bağla haplarını almayı unutma, ben aşılamanın yapıldığını anlamamıştım bile, doktor hayırlı olsun dediğinde nasıl yani bitti mi demiştim delikafadulden İnşallah bu ay yavrun gelir neşecim, günleri saymamaya çalış, ekstradan bi uğraş çıkar kendine çok iyi olur.

neşecim geçmiş olsun güzelim ya üşütmüş olabilirmisin acabaa bide tok karnına alıyosun dimi canım klomenii

Klomen dokunmaz aslında, acaba üşüttün mü? Sakın tedirgin olma güzelim, aşılama işlemi çoook basit, sen olayı rutine bağla haplarını almayı unutma, ben aşılamanın yapıldığını anlamamıştım bile, doktor hayırlı olsun dediğinde nasıl yani bitti mi demiştim delikafadulden İnşallah bu ay yavrun gelir neşecim, günleri saymamaya çalış, ekstradan bi uğraş çıkar kendine çok iyi olur.

Amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn canım...Ekstra öyle çok işim var ki ama bebek konusunda hepsi vız geliyor:KK43:(

neşecim aşılama yaptırıyosun galiba hayırlı olsun demişmiydim hatırlayamadım demediysem de şimdi diym hayırlı olsun güzelim inşallah bebişin koşa koşa gelsin sana

ya kibelenin de bani kalksa artık dimi özledim ben valla

neşecim geçmiş olsun güzelim ya üşütmüş olabilirmisin acabaa bide tok karnına alıyosun dimi canım klomenii

Saolasın canım, üşüttüm herhalde akşam epey kalabalık misafirlerim vardı koşuşturuken anlamadım galiba..Tok alıyorum hapımı canım.

neşecim aşılama yaptırıyosun galiba hayırlı olsun demişmiydim hatırlayamadım demediysem de şimdi diym hayırlı olsun güzelim inşallah bebişin koşa koşa gelsin sana

Canım hiç problem değil, hepimiz hayırlısıyla amacımıza ulaşacağız inşallah..Kibelesiz burası çok tatsız oluyor değil mi?

Amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn canım...Ekstra öyle çok işim var ki ama bebek konusunda hepsi vız geliyor:KK43:(

Aslında şu takmama olayını bi becerebilsek gelecek bebekler de o iş zor oluyor, hayırlısı diyelim artık...

Ceylancım kibelenin yasak mayısta kalkıyor sanırım, mailde görüşmesek ben de çok özlüycem, burada olması ayrı bir keyif ama inşallah kısa sürede gelir.hihoyyyt

anjelic bende bugün eşime diyodum kibeleye bi mail atayım diye yarın bi mail atıym bakalım nasılmışş cidden onsuz tadı yok topiğin yaaaa

neşecim gelsinler artıkk gelsinler yaaaa kafamda siyah saç kalmayacak nerdeyse bugün bi kez daha farkettimmm şu bebek beni geleden yaşlandırdı vallaa

Kızlar ya size bişey sorucam.
Kibelenin gönderdiği preseedlerin içinden çıkan gebelik testleri var ya.
Onları nasıl kullanıcaz.
Ben dün merakımdam 1 tanesini yapıyım dedim.
Beceremedim.Yanlış yaptım sanırım.
Max. yazan yere kadar mı batırcaz.
Bide o max. yazan yer bant gibi.
Onu çıkarıcaz mı ordan.
Allahım ne cahilim.

X