Preseed jel alsammı? Almasammı?

Gece gece kendi yazdıklarıma gülmekten krize sokan topigim benim iyiki acmısım seni ne güzel kendimle konusuyorum

v
Gece gece kendi yazdıklarıma gülmekten krize sokan topigim benim iyiki acmısım seni ne güzel kendimle konusuyorum
kullaniyo musun sen var mi bi sonuc biz hala doktorlarla testlerle bogusuyoruz jelr sira gelmedi ilaclar zaten cok pahali buna para ayiramadim ben bi turlu

v

kullaniyo musun sen var mi bi sonuc biz hala doktorlarla testlerle bogusuyoruz jelr sira gelmedi ilaclar zaten cok pahali buna para ayiramadim ben bi turlu
Birkac defa kullandım ama regl oldum bu ay canım öyle cekmecede birbasına duruyor jelim birileri cıksada kullanmaya heveslensem diye bu topikte bir basıma dört dönüyorum

Birkac defa kullandım ama regl oldum bu ay canım öyle cekmecede birbasına duruyor jelim birileri cıksada kullanmaya heveslensem diye bu topikte bir basıma dört dönüyorum
aslinda ben kullanin diye tavsiye veren cok kisinin yazisini okudum bide soyle dusunuyorum mesela tupu tikali bi kadin kullanir ise yaramadi bende der. yada tedavi gerektiren baska birinde iss yaramaz bizim hiz problemimiz var onuda bi ayda takviyeyle artirdik bu au takviyeye devam ediyoruz jelin bizde ise yarayacagini dusunuyorum ben spermin yumurtaya ulasmasini kolaylastiracaktir ama o kadr cok para harcadikki testler icin buna para kalmadi diger ayi beklicem almak icin. sizin belli bi probleminiz var mi ?

Yok canım yumurtalıklar normal rahim normal hersey temiz hormonlar güzel bi hsg cektirmedim onun haricinde hersey iyi canım ama olmayınca olmuyor iste. sende acele etme müsait oldugunda alırsın insalllah ve sana yarar insallah

Yok canım yumurtalıklar normal rahim normal hersey temiz hormonlar güzel bi hsg cektirmedim onun haricinde hersey iyi canım ama olmayınca olmuyor iste. sende acele etme müsait oldugunda alırsın insalllah ve sana yarar insallah
insallah hayirlisi hep bi umutla basliyip deniyorum yeni seylere sonu husran esimde problem oldugunu bilmeden ne paralar verdim ovulasyonla gebelik testlerine

Amh baktırdın mı sen tatlım

insallah hayirlisi hep bi umutla basliyip deniyorum yeni seylere sonu husran esimde problem oldugunu bilmeden ne paralar verdim ovulasyonla gebelik testlerine
Hepsi bir sürec iste canım hüsran yasadıkca daha neler görecez acaba Allah kerim

Ben ilk denememde hamile kaldım ve kizim suanda 10 aylık oldu..preseed olanını kullanmiştım

Seni Allah gönderdi bu topige yaaaa sagol ne kadar tesekkür etsem az gözlerinden öperin kızınında seninde
Allah bagıslasın

Ne demek canım hiçbir yan etkisi yok hem kuruluk varsa kuruluğu gideriyor hemde spermlerin güçlü ve hizli ilerlemesini sağlıyor..hatta artik doktorum bile hamile kalamayan hastalarina onermeye başladı..

Ne demek canım hiçbir yan etkisi yok hem kuruluk varsa kuruluğu gideriyor hemde spermlerin güçlü ve hizli ilerlemesini sağlıyor..hatta artik doktorum bile hamile kalamayan hastalarina onermeye başladı..
Bende denedim fakat gebe kalamadım henüz tabi o iyi etkilerinden dolayı almıstım. İnsallah bendede kısa sürede cözüm olur.
Sen jelden önce ne kadar denemistin canım Dr önerisinede sasırdım bilmiyorlar genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…