Sende olmasan ne yapardım benyine mi yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende olmasan ne yapardım benyine mi yok
Bende ha gayret diyorum arkandayımSende olmasan ne yapardım ben
Cicegimsin iyiki varsınBende ha gayret diyorum arkandayım
inş.sen örnek olacaksın.kullandım ve işe yaradı diye
Valla canım al benden de o kadar.Malesef hic bir ise yaramadi kayganlastirmak dışında keske umut olabilseydim
3 yil kullandim
İlahiiiii sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün insallah canıminş.sen örnek olacaksın.kullandım ve işe yaradı diye
Valla canım al benden de o kadar.
Malesef hic bir ise yaramadi kayganlastirmak dışında keske umut olabilseydim
3 yil kullandim
Orjinal 150 Lira küsurluk jelden bahsediyorumaynı üründen bahsediyoruz degilmi canlar? Muadilinden degil
Anladım canım hayırlısı olsun insallah hemen tedavinden olumlu sonuclar alırsın insallah bendede bu jel ise yarar bakalımOrjinal 150 Lira küsurluk jelden bahsediyorum
Maudilini alsaydim keske ucuz olurdu
Ama bu bende olmadi diye ise yaramiyor diye düşünme
Demekki baska sorunlar varmış bende
Çünkü tüp bebek tedavisine başladım
Ayni icerikte farkli urunler preseed amerikadan dunyaya yayilan ilk urun o yuzden alacaksaniz onu oneririm ben aldim kullanmasi kolay ama asilamaya baslayinca sadece bi kez kullanmis oldum. O yuzden yorum yapamiyorum ama yakma, kasinti gibi bir yan etki yapmadi ben de.preseed 175 prefert 109 tl.
Bunlar aynı ürünlermiş adı değişmiş yazanlar var.
Faydasını görenler hangi ürünü kullandı
Tesekkür ederim bilgiler icinAyni icerikte farkli urunler preseed amerikadan dunyaya yayilan ilk urun o yuzden alacaksaniz onu oneririm ben aldim kullanmasi kolay ama asilamaya baslayinca sadece bi kez kullanmis oldum. O yuzden yorum yapamiyorum ama yakma, kasinti gibi bir yan etki yapmadi ben de.
Bi sorun olacağını sanmıyorum canım.bence kullanabilirsin
Tamam canım tesekkür ederimBi sorun olacağını sanmıyorum canım.bence kullanabilirsin
İnsallah bekletmeden gelir ikincide tatlım aracı olsun jel yine insallahBen yazayım öyleyse ben kullandım 5 yıl önce 2. Ayımda kızıma gebe kaldım ondan önce 2.5 yıl olmadı 2 kez aşılamada tutmadı şimdi tekrar aldım bu ay kullandım 5 gün sonra adet tarihim belirtim yok ve içimde de his yok bitene kadar kullancam ben inaniyorm