Preseed jel alsammı? Almasammı?

Biriside cıkıp diyecek inanıyorum ben kullandım ise yaradı diyecek🤣🤣

Orjinal 150 Lira küsurluk jelden bahsediyorum
Maudilini alsaydim keske ucuz olurdu
Ama bu bende olmadi diye ise yaramiyor diye düşünme
Demekki baska sorunlar varmış bende
Çünkü tüp bebek tedavisine başladım :KK43:
Anladım canım hayırlısı olsun insallah hemen tedavinden olumlu sonuclar alırsın insallah bendede bu jel ise yarar bakalım🥰😘

preseed 175 prefert 109 tl.
Bunlar aynı ürünlermiş adı değişmiş yazanlar var.
Faydasını görenler hangi ürünü kullandı:ıslık:
Ayni icerikte farkli urunler preseed amerikadan dunyaya yayilan ilk urun o yuzden alacaksaniz onu oneririm ben aldim kullanmasi kolay ama asilamaya baslayinca sadece bi kez kullanmis oldum. O yuzden yorum yapamiyorum ama yakma, kasinti gibi bir yan etki yapmadi ben de.

Ayni icerikte farkli urunler preseed amerikadan dunyaya yayilan ilk urun o yuzden alacaksaniz onu oneririm ben aldim kullanmasi kolay ama asilamaya baslayinca sadece bi kez kullanmis oldum. O yuzden yorum yapamiyorum ama yakma, kasinti gibi bir yan etki yapmadi ben de.
Tesekkür ederim bilgiler icin🙂

Ben yazayım öyleyse ben kullandım 5 yıl önce 2. Ayımda kızıma gebe kaldım ondan önce 2.5 yıl olmadı 2 kez aşılamada tutmadı şimdi tekrar aldım bu ay kullandım 5 gün sonra adet tarihim belirtim yok ve içimde de his yok bitene kadar kullancam ben inaniyorm

genelde çok yazan olmamış ama bende şansımı deneyeceğim ileri hızda problem var bizim işe yarar mı acaba belki bi okuyan fikir verir :)

Ben yazayım öyleyse ben kullandım 5 yıl önce 2. Ayımda kızıma gebe kaldım ondan önce 2.5 yıl olmadı 2 kez aşılamada tutmadı şimdi tekrar aldım bu ay kullandım 5 gün sonra adet tarihim belirtim yok ve içimde de his yok bitene kadar kullancam ben inaniyorm
İnsallah bekletmeden gelir ikincide tatlım aracı olsun jel yine insallah🥰

X