Amin insallah bebegim gel arada özlüyorumYok be kuzum buralarda fazla takıldıkça psikolojik olarak etkileniyorumYoksa gözüm hep sizlerde duacıyım Rabbim hepimizi sevindirsin
Topikleri karıstırmıssın cicegimBende yeni alıp bu ay deneyenlerdenim bat 20
kız bende aldım işte denedim bekliyorumTopikleri karıstırmıssın cicegim
Hayırlısı olsun cicegim bat 20 derken iki gün sonramıkız bende aldım işte denedim bekliyorum
evet kuzummm ya çok heyecanlıyımmmHayırlısı olsun cicegim bat 20 derken iki gün sonramı
Bende kullandım buay buldum onuuuu benim ovüde dört gün sonra birde hamileymisizzzzzevet kuzummm ya çok heyecanlıyımmm
oyyy hadi inşallahhh kızzz vallahi bi görsem o iki çizgiyi ağlayacağımmm güleceğim ortaya karışık öyle bir coşkuuuuuBende kullandım buay buldum onuuuu benim ovüde dört gün sonra birde hamileymisizzzzz
Bende sehri talan eder cıplak kosarım herhaldeoyyy hadi inşallahhh kızzz vallahi bi görsem o iki çizgiyi ağlayacağımmm güleceğim ortaya karışık öyle bir coşkuuuuu
Allah seniBende sehri talan eder cıplak kosarım herhalde
Fazla odaklanma canım hüsran yasamayalım sonra belirti arasam bende sık idrara cıkıyorum akıntımda ovüden beri geliyor ama gebelige yormuyorum parmak testi yaptım rahim asagıda gebe degilim kesinAllah senibende o tarz şeyler düşünürüm ahahaha Allahım sen büyüksün kız vallahi wc gitmekten bi hal oldum bi kaç gündür midem bulanıyor aynı regl belirtisi gibi ama kasıklarım aşırı ağrıyor dün ayakta duramadım sıkıştırdı birşey sanki gaz sıkıştı gibi olduu
kız onu nasıl yapıyosun ayyyFazla odaklanma canım hüsran yasamayalım sonra belirti arasam bende sık idrara cıkıyorum akıntımda ovüden beri geliyor ama gebelige yormuyorum parmak testi yaptım rahim asagıda gebe degilim kesin
Genelde dusta yapıyorum vajina yıkarken kontrol ediyorum tabi sürekli yapmıyorumkız onu nasıl yapıyosun ayyy
anladım kuzum test yaptım yok şuan negatif bugün olursam yok demekGenelde dusta yapıyorum vajina yıkarken kontrol ediyorum tabi sürekli yapmıyorum
Bende bu sabah yapmıstım negatif bata daha iki gün var ama sanki uyandıgımda regl olacak gibiyim insallah gelmez kanamamızanladım kuzum test yaptım yok şuan negatif bugün olursam yok demek
Bende oldum olmadan 1 gün önce hep gebelik testi yapıyorum bidha yapmıcam yaaBende bu sabah yapmıstım negatif bata daha iki gün var ama sanki uyandıgımda regl olacak gibiyim insallah gelmez kanamamız