Preseed jel alsammı? Almasammı?

Arkadaşlar bir sorunu olmayı gebe kalmak isteyenlere önerim promotil woman. bende 10 ay kalamamıştım buradan bir arkadaşın tavsiyesi ile aldım ve 2. kutunun yarısındayken kaldığımı gördüm. Belki işinize yarar bu jeli bende araştırmıştım ama almadım bende düşük ile sonuçlanır vs. diye korktum. dilerim herkes en kısa zamanda ulaşssın bebeğine.

Arkadaşlar bir sorunu olmayı gebe kalmak isteyenlere önerim promotil woman. bende 10 ay kalamamıştım buradan bir arkadaşın tavsiyesi ile aldım ve 2. kutunun yarısındayken kaldığımı gördüm. Belki işinize yarar bu jeli bende araştırmıştım ama almadım bende düşük ile sonuçlanır vs. diye korktum. dilerim herkes en kısa zamanda ulaşssın bebeğine.

Allah kavuştursun promotil ne kadar acaba fiyatlar dahada arttı sanırım
Ala ala bitmiyo herşeyi deniyoruz ama nasip☹️

Ben yazayım öyleyse ben kullandım 5 yıl önce 2. Ayımda kızıma gebe kaldım ondan önce 2.5 yıl olmadı 2 kez aşılamada tutmadı şimdi tekrar aldım bu ay kullandım 5 gün sonra adet tarihim belirtim yok ve içimde de his yok bitene kadar kullancam ben inaniyorm
Merhaba cok zaman gecmis ustunden ama hamile kalmissiniz sanirim.herhangi bir sorununuz varmiydi sizin?ve hangi markayi kullandiniz jelde (varsa baska kullandiginiz takviyeler yazabilirmisiniz acaba)

X