- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
Seni Allah gönderdi bu topige yaaaa sagol ne kadar tesekkür etsem az gözlerinden öperin kızınında seninde
Allah bagıslasın
Allah bagislasin bebeginizi bi kkz evlat icin neler vermem bende suanBen ilk denememde hamile kaldım ve kizim suanda 10 aylık oldu..preseed olanını kullanmiştım
Bende denedim fakat gebe kalamadım henüz tabi o iyi etkilerinden dolayı almıstım. İnsallah bendede kısa sürede cözüm olur.
Sen jelden önce ne kadar denemistin canım Dr önerisinede sasırdım bilmiyorlar genelde
Allah bagislasin bebeginizi bi kkz evlat icin neler vermem bende suanbildiginiz bi sorununz var miydi oylesine mi denemistinjz ?
ne guzel. darisi bize insallah.Hiçbir sorunumuz yoktu ama kalamiyordum hamile canim..sonra bu jeli kullandim ve ilk denememde hamile kaldım
Azimle seyyapan tadı delermisbaşarıyorsun.devam.
Masallah canım darısı kullanan herkese olsun insallahBen 5 sene doğum kontrol hapi kullandım 8. senede hamile kaldım oda preseedle..doktorum klomen vermişti yine hamile kalamadım daha sonra preseedle hamile kaldım ilk kullanimda
Masallah canım darısı kullanan herkese olsun insallah
Konuyu hoplatayım ben kullandım kalamadım hala
ben vazgectim cocuktan falan :) sorun esimde kendini yiyen cabalayan benim o sadece calisir ve uyur. bende onun icin orama burama bi seyler sıkmak istemiyorum artik. ama canim insallah biran once sen sonuc alirsin.Konuyu hoplatayım ben kullandım kalamadım hala
Allah razı olsun balam insallahKalcaksin kuzum tum bebis isteyenler icin dualarimdasiniz
Hayırlısı olsun cicegim baska diyecek kelime bulamadımben vazgectim cocuktan falan :) sorun esimde kendini yiyen cabalayan benim o sadece calisir ve uyur. bende onun icin orama burama bi seyler sıkmak istemiyorum artik. ama canim insallah biran once sen sonuc alirsin.
Bn de sipariş verdim noldu senin kaç aydır kullanıyorsunMerhaba ben
Ben kullandım iki ay hevesim gecti bıraktım cekmecede hala duruyor canımBn de sipariş verdim noldu senin kaç aydır kullanıyorsun
Peki arkadasın dogurdumu canım?Bende siparis veridim benim topikde bi arkadasimiz kullanmisti o ay hamile kaldi ama clife macunda kullanmisti artik hangisi ise yaradiysa denemekde fayda var
Benimki prefert ama preesedin yeni versiyonusmus