Preseed jel alsammı? Almasammı?

Bende denedim fakat gebe kalamadım henüz tabi o iyi etkilerinden dolayı almıstım. İnsallah bendede kısa sürede cözüm olur.
Sen jelden önce ne kadar denemistin canım Dr önerisinede sasırdım bilmiyorlar genelde

Ben 5 sene doğum kontrol hapi kullandım 8. senede hamile kaldım oda preseedle..doktorum klomen vermişti yine hamile kalamadım daha sonra preseedle hamile kaldım ilk kullanimda

Ben 5 sene doğum kontrol hapi kullandım 8. senede hamile kaldım oda preseedle..doktorum klomen vermişti yine hamile kalamadım daha sonra preseedle hamile kaldım ilk kullanimda
Masallah canım darısı kullanan herkese olsun insallah😍🥰🥰

Konuyu hoplatayım ben kullandım kalamadım hala
ben vazgectim cocuktan falan :) sorun esimde kendini yiyen cabalayan benim o sadece calisir ve uyur. bende onun icin orama burama bi seyler sıkmak istemiyorum artik. ama canim insallah biran once sen sonuc alirsin.

ben vazgectim cocuktan falan :) sorun esimde kendini yiyen cabalayan benim o sadece calisir ve uyur. bende onun icin orama burama bi seyler sıkmak istemiyorum artik. ama canim insallah biran once sen sonuc alirsin.
Hayırlısı olsun cicegim baska diyecek kelime bulamadım 🙄 amin insallah🤲

Bende siparis veridim benim topikde bi arkadasimiz kullanmisti o ay hamile kaldi ama clife macunda kullanmisti artik hangisi ise yaradiysa denemekde fayda var
Benimki prefert ama preesedin yeni versiyonusmus

Bende siparis veridim benim topikde bi arkadasimiz kullanmisti o ay hamile kaldi ama clife macunda kullanmisti artik hangisi ise yaradiysa denemekde fayda var
Benimki prefert ama preesedin yeni versiyonusmus
Peki arkadasın dogurdumu canım?
Ve muadilinimi kullanmıstı arkadasın?
Hakkında hayırlısı olur insallah seninde🤲

X