Kız öyle yaptım açıp gösterdim, baya başarılı bi doktor, ben dinledim almadım ama senin doktorlara da bi sor bakalım ona göre al belki benimkinin cahilliğidir yine de bilememSitesinden acıp gösterseydin keske ögrenseydine kadar cahil bir doktor
Kararsızdım dahada kararsız kaldım canım almasam dahamı iyi olacak sanki ofKız öyle yaptım açıp gösterdim, baya başarılı bi doktor, ben dinledim almadım ama senin doktorlara da bi sor bakalım ona göre al belki benimkinin cahilliğidir yine de bilemem
Evet cnm hiçbir faydası olmadıHadiyaa
Tüh yaaa ama denk geldigim faydasını görenlerde cok varEvet cnm hiçbir faydası olmadı
Ben iki kere kullandım sanırımTüh yaaa ama denk geldigim faydasını görenlerde cok var
Keske devam etseydin canımBen iki kere kullandım sanırım
Aklımızda kalmasındansa bir deneyelim canım giden para olsun napalımBiz eşimle kullandık canım bi işe yaramadı.boşuna para verme diyecektim ama siparişi vermişsiniz.
Hâlada diyen yokBiride cıkıp su topikte demediki biz kullandık ise yaradı gebe kaldım
Hâlada diyen yok
Evet demistinbende yaramadı demiştim
Ay canım cok sagol ya insallahEvet sende yinede ısrarla almıştıninş.sen hamilekalırsın burada işe yaradı diye yazarsın.
Bu topigi kendi kendime konusmak icin acmısım gibi hissediyorum