Doğuma Hazırlık Prensesimin karyolası, dolabı ve cicileri....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
daha bı eksıgı kalmamıs
ay bayıldım hepsıne
allahım guzel gunlerde gıymeyı nasıp etsın
prensessınekaydirigubbakcemile5

-----------------------------------------------------

Son düzenleme:
battaniyemizin bitmiş hali teyzoşları:lepi:

kızıma ördüğüm ilk yelek:asigim:

kızımın gece-gündüz emzikleri ve emzik kutusu:ecrin_bebek:

ilk bebeği prensesimin:asigim:

dsc05216rr9.jpg

dsc05217jd7.jpg

dsc05218eb4.jpg

daha bı eksıgı kalmamıs
ay bayıldım hepsıne
allahım guzel gunlerde gıymeyı nasıp etsın
prensessınekaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim canım aslında tek tek dizince çok görünüyor ama inan kirletmeye başlayınca yetişmiyor bile bazen-tatlicadiarzu-
2. çocuğum olduğu için bunda daha tedbirliyimhihoyyyt

aminnnnnnnnnnnŞeniz

hepsi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk guselllllllllll saglıkla gysın inşşş meleğinn.ama bıraz fazla olmuş sankiiii hihoyyytkırmıılı tuluma ve battanıyeye bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm

allah sağlıklı güzel mutlu günlerde giymeyi nasip etsin prensesine ama canım baya bişey almışsın benim doğumuma 2 ay kaldı daha doğru düzgün bişey alamadıkki sen baya şeyler almışsın ve hepside birbirinden güzel birbirinden şeker insan aldıkça alası geliyo valla

maşallah allah üstünde de görmeyi nasip etsin ağız tadıyla yetiştirip ii günlerini göstersin inşallah hepsi çok ciciii

hepsi çok güzeller.....
benim ilk bebeğim tüp bebek tedavisiyle olmuştu 19 haftalıkken kaybettim.o zaman bende birşeyler almıştım sonra kaldırmak çok zor oluyor.şimdi de çok özeniyorum ama hiçbirşey almama izin vermiyorlar inş. sağlıklı birşekilde kucağıma alırım bende.çok üzgünüm:

hepsi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk guselllllllllll saglıkla gysın inşşş meleğinn.ama bıraz fazla olmuş sankiiii hihoyyytkırmıılı tuluma ve battanıyeye bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm

allah sağlıklı güzel mutlu günlerde giymeyi nasip etsin prensesine ama canım baya bişey almışsın benim doğumuma 2 ay kaldı daha doğru düzgün bişey alamadıkki sen baya şeyler almışsın ve hepside birbirinden güzel birbirinden şeker insan aldıkça alası geliyo valla

maşallah :nazar: allah kullanmayı nasip etsin a.s.

maşallah allah üstünde de görmeyi nasip etsin ağız tadıyla yetiştirip ii günlerini göstersin inşallah hepsi çok ciciii

cok güzeller iyi günde sağlıkla giyer inşallah meleğin cnm..

hepsi çok güzel cnm iyi günlerde kullanmanız dileğiyle

hepsi çok güzeller.....
benim ilk bebeğim tüp bebek tedavisiyle olmuştu 19 haftalıkken kaybettim.o zaman bende birşeyler almıştım sonra kaldırmak çok zor oluyor.şimdi de çok özeniyorum ama hiçbirşey almama izin vermiyorlar inş. sağlıklı birşekilde kucağıma alırım bende.çok üzgünüm:

çok teşekkür ederim kızlarrrrŞeniz

kızlar tek tek resimleyince çok gibi görünüyor ama inanın kullanırken yetişmiyor...

zaten aldıklarımı hep aylarına göre değişik değişik aldım yani 0-6 ay arasında boy boy aldım en çok da sanırım 6. ayına almışım-tatlicadiarzu-İnşallah Rabbim sağlıkla giydirebilmeyi nasib eder bana ve tüm bebeğini bekleyenlere:Saruboceq:

canancım bende senin gibi bir bebeğimi 4.5 aylıkken kaybettim onda hiçbirşey almamıştım. 11 yaşında bir oğlum var ve bu hamileliğim planlamadan oldu süpriz yumurta gibikaydirigubbakcemile3 inan diğerinde hep yatmıştım dr yatacaksın demişti bunda normal hayatıma devam ettim çok şükür kızım şu an sağlıklı:nazar::Saruboceq:
Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasib etsin ve bu güzel duyguyu yaşatsın dilerim sende yavrunu gönlüne göre sağlıkla kucaklarsın tatlımmmmŞeniz

canım benım hepsı cok guseller...ay ozendırdın benı kız ccocuga ha...:)))senın aldıklarını gorunce ben hıcbışı almamısım sanırım....Allah saglıklı gunlerde kullanmayı nasıp etsın tatlım....

Çok güzeller sağlıkla giysin canım bebeğin.yatağını ve dolabınıda çok beğendim senden aldığım ilhamla bende yatak odama sadece beşik ve dolap almayı düşünüyorum.

cnm hepsi çoooook güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bayıldım kız olunca bööle işte süslü oluyo her şeyi dimi ayyy ne yakışacak kimbilir yerim onu ben miniş:)))))

X