Doğuma Hazırlık Prensesimin karyolası, dolabı ve cicileri....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
dsc05670j.jpg

dsc05671h.jpg

dsc05672.jpg

hepsi çok güzel canım güle güle giysin prenses..Bişey sorucam anladığım kadarıyla benim yatak odamda senin ki gibi bende bebeğin yatağını yatak odama koyacağım ama bir türlü sığmıyor senin karyola pencerenin önünde dimi bende öyle koysam cam açılmıyor nasıl yaptınız canım sığdırmayı :):)

hepsi çok güzel canım güle güle giysin prenses..Bişey sorucam anladığım kadarıyla benim yatak odamda senin ki gibi bende bebeğin yatağını yatak odama koyacağım ama bir türlü sığmıyor senin karyola pencerenin önünde dimi bende öyle koysam cam açılmıyor nasıl yaptınız canım sığdırmayı :):)

teşekkürler canım..

mecburen camın önüne dayadık yatağı evet camlar açılmıyor ama yan tarafta balkon kapısı var oradan havalandırıyorum artık.
napiim başka türlü mümkün değil sığmıyordu...
inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız yavrularımızı:Saruboceq:

herşeyi çok şirin pembiş pembiş bayıldım:) güle güle kullanmak nasip olsun inşallah...

herşeyi çok şirin pembiş pembiş bayıldım:) güle güle kullanmak nasip olsun inşallah...

teşekkürler canımmmma.s.
aminnnnnnnnnnn inşallah teyzesi:1hug:

Rabbim isteyen herkese nasib etsin bu duyguyu:Saruboceq:

bugün kızımın cicilerini yıkıycam çantamızı hazırlıycam yavas yavasssss:asigim:

Ayy süper şeyler yaaa... Çok güzel de kombne edilmiş takımlar birbirine uydurulmuş. Biraz fazla şey alınmış gibi geldi ama bende hamile olunca ne bulursam alırım heralde. Bir de ayakkabılar çok cici. Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin. Ay hemen hamile kalasım geldi şimdi yaa benim bebişim de yolda olsun bende paylaşcam. ıçime de hep kız çocuğum olacak gibi doğuyor bakalım...

Ayy süper şeyler yaaa... Çok güzel de kombne edilmiş takımlar birbirine uydurulmuş. Biraz fazla şey alınmış gibi geldi ama bende hamile olunca ne bulursam alırım heralde. Bir de ayakkabılar çok cici. Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin. Ay hemen hamile kalasım geldi şimdi yaa benim bebişim de yolda olsun bende paylaşcam. İçime de hep kız çocuğum olacak gibi doğuyor bakalım...

teşekkürler canım çok gibi görünse de kullanırken inan anca yetiyo bebişler günde 3-4 kere kirletiyolar çünkü ben birazda titizim kimisi bi kusuyo çocuk sadece siliyo ben hemen değiştiriyorum anneye kalmış yani ama ben yavrumun hep misler gibi kokmasını isterim ve öylede bakarım:asigim:
oğlumda herkes imrenirdi nasıl bakıyorsun her an mis gibi kokuyor derlerdi:sm_cool:

Rabbim sana ve tüm isteyenlere sağlıklı yavrular nasib etsinŞeniz

demetcigim kizinin herseyini cok guzel hazirlamissin cok hosuma gitti bayildim valla insallah bir gun benimde bir bebisim olurda bende boyle cici seyler hazirlarim...hic umudum olmasada.... canim allahim iyi gunlerde giymeyi nasip etsin

demetcigim kizinin herseyini cok guzel hazirlamissin cok hosuma gitti bayildim valla insallah bir gun benimde bir bebisim olurda bende boyle cici seyler hazirlarim...hic umudum olmasada.... canim allahim iyi gunlerde giymeyi nasip etsin

canım çok teşekkür ederimŞeniz

İnşallah sen ve senin gibi tüm isteyenlere Rabbim en kısa zamanda sağlıklı kuzular nasib eder:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Şeniz

demetcim çilek kızın heppppppppppsini güzel güümnlede sağlıkla kullansın ..
bayyyyyyıldım yaaaaaa , tek kelimeyle süper
zevlkli hatun seni

demetcim çilek kızın heppppppppppsini güzel güümnlede sağlıkla kullansın ..
bayyyyyyıldım yaaaaaa , tek kelimeyle süper
zevlkli hatun seni

ayy çok teşekkür ederiz teyzoşuuuuuuŞeniz

daha iyileri arasımızın olsun canımmmm:1hug:

demett çok ilginç benimde ilk bebeğim olacak inşallah oğlum geliyor aldığımız bir çok şeyin markası şekli nerdeyse aynı rengi farklı ihtiyaç duyacağımızı düşündüğümüz şeyler neredeyse aynı benimde oğluşumun nerdeyse herşeyi tamam ama ben tecrübeli bir anne olduğun için bazı kopyalar çekmedim değil daha eksiklerimiz varmış meğer :))) sakıncası yoksa eğer dolapla beşiği nerde yaptırdınız acaba fiyatı çok uygun geldi bana modelleride çok güzelmiş

demett çok ilginç benimde ilk bebeğim olacak inşallah oğlum geliyor aldığımız bir çok şeyin markası şekli nerdeyse aynı rengi farklı ihtiyaç duyacağımızı düşündüğümüz şeyler neredeyse aynı benimde oğluşumun nerdeyse herşeyi tamam ama ben tecrübeli bir anne olduğun için bazı kopyalar çekmedim değil daha eksiklerimiz varmış meğer :))) sakıncası yoksa eğer dolapla beşiği nerde yaptırdınız acaba fiyatı çok uygun geldi bana modelleride çok güzelmiş

ne güzel canım demek ki zevklerimiz aynıkaydirigubbakcemile50,
mobilyayı burda bir mobilyacıya yaptırttık buradan düşünürswn özelden yaz canım adre veririm.
bu arada burası sakarya kaydirigubbakcemile3

güzel sözlerin için çok teşekkürler

kuzucuğunu sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhŞeniz

X