Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güle güle kullansın minik prenses iyi günlerde saglıkla inşallah hepsi harika olmus
valla bisürü şey daha bizim okadar cok yok hemen alıs verise cıkalım bari kaydirigubbakcemile3i
maşallah hepsi çok güzel rabbimsağlıcakla giymeyi nasip eder inşallah. bu arada bebişin kaç haftalık, doğuma ne kadar var sen bunları gördükçe sabırsızlanıyorsundur. Ben daha hastane çıkışından başka bişey almadım doğru düzgün.... 29. haftamdayım
ayyyy hepsi çok güzel allah analı babalı büyütsün sağlıcakla alkucana cnm valla ne yalan söylim bida doğurasım geldi:ecrin_bebek: yanlız canım madi olarak zorladı demişsin beliki çok özenerek almışsın yanlız sen çok fazla almışsın hepsi çok güzel ama bir ve ya iki kere anca giyecek bebek onları çünkü çok çabuk değişiyolar bak görürsün kimilerini giydiremeden bile küçük gelecek da doğduluk getiren de olur bence bukadar çok alma bebek doğsun büyüdük ce alırsın sağlıcakla cnm kendine iyi bak işalah sağsalim alırsın kucahına prensesini allah kurtarsın seni
maşallah valla herşeyi almışın hemen hemen ben daha hiç bişey almadım 8 . aydayım 29+3 günlüğüz bekliyoz şimdilik bakalım :roflol:
eceeeeeeeeee sen beni sollamışsın maşallahhhhhhhh
vallahi byıldım o kenarları ne güzel olmuş öyleeeeŞeniz
güle güle sağlıkla kullansın prensesin canımmmmmmŞeniz
teşekkür ederim canım..elimden bu kadar geldi.senden aldım bu örneği tekrar teşekkür ederim sana...hamarat demet...:asigim:
ayyy utandım..ayy ne demek tatlım rica ederimmmm önemli olan senin beğenip yapabilmen maşallah sanada canım ee tabi zevk te olunca bambaşka oluyooo:içelim:
hepsi çook güzel canım allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin hayırlı doğumlar...
Çok ciciler Allah güle güle kullanmayı nasip etsin şirineyee :))
hpsi çok güsell güle güle kullansn bıdıgnn
:asigim:
ilk oyuncağı ayakkabılarının içinden hediye çıktı:lepi:
çileğime ördüğüm battaniye:asigim: öyle yumuşak ki pofur pofurŞeniz
Maşallaaaah Maşallaaaah çok güzeeeel hepisiii,allah tamamını erdirsiiinnn..nasıl hevesle hazırlanmışsıın allah olmayanlarada nasib etsiiinn..
sana bişey sorucaam bu bataniyein ilk gördüğümdee bayıldıım resmeeeena.s çok güzel kendin yapmışsın galibaa..nolurr nasıl yaptığını anlatırmısın sana zahmeet???sağlıcakla kaala.s.
Maşallaaaah Maşallaaaah çok güzeeeel hepisiii,allah tamamını erdirsiiinnn..nasıl hevesle hazırlanmışsıın allah olmayanlarada nasib etsiiinn..
sana bişey sorucaam bu bataniyein ilk gördüğümdee bayıldıım resmeeeena.s çok güzel kendin yapmışsın galibaa..nolurr nasıl yaptığını anlatırmısın sana zahmeet???sağlıcakla kaala.s.
nasıl güzel şeyler. Allah sağlıcakla giymesini nasip etsin. çok tatlılar. ben de anne olmak istiyorum. böle şeyleri görünce inanılmaz hevesleniyorum. dua edind e bizim gibi isteyenler de anne olmayı nasip etsin.
her şeyin çok güzel. Allah iyi günlerde kullanmayı kısmet etsin canım. çilekli elbiseleir görünce kendi çocukluğumu hatırladım. nerden aldın onları?
hepsine bayıldım canım. Allah sağlıcakla kullanmayıda nasip etsin. içim gitti resmen. bende çok istiyorum anne olmak. böyle ciciler alıp bebişime giydirmek. Allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin canım.:Saruboceq:
hele şu battaniyeye daha ilk dolabın içinde gördüğümde merak etmiştim. bende yapmak istiyorum. nasıl yapıldığını anlatabilirmisin canım.
ben beyazını yapmak istiyorum. hem kıza hem erkeğe uyması açısından. benim daha bebişim olmadığı için:çok üzgünüm: