prenses35 meme estetiği ameliyatı

senin 20 günlüktü daha değil mi? ayy çocuklarımız gibi ya eheheh :))

onlar benim ikizlerim, kıymetlilerim, birtanelerim, büyük bir özenle ve sevgiyle bakacağım ben onlara :)))

heheheheh :))

senin 20 günlüktü daha değil mi? ayy çocuklarımız gibi ya eheheh :))

He he aynen canim cok kiymetliler cookkk:) esime bile diyorum ki bak oyle iyilesince fazla hasin davranmak yok heee:) o kadar para ve emek harcadik arastirdik kafa patlattik kiymetli olacaklar tabii. Datlım gıymatlılarım beniiimmm

Ayyyy çok sıkıldım çok zorlandım bugün dönerken herkes korna çalıyo çok yavaş olduğum için 1. Vitesi iki elimle geçirebiliyorum. Tam bir işkenceydi kapı ağı çekemiyorum bacaklarımla ittirirerek açıyorum allahımmmmmmmmm! Ne zaman iyileşicem artıkkkkkkkk halil sezai gibi isyann! Dikiş yerlerinizde böyle batma oluyor muydu??

Kızlar gögüsleriniz ne zaman düşüp normal göğüs gibi oluyor?? Şimdi benimkine baksan anlaşılır yani ama sizinkiler çok doğal duruyor benimde öyle olcak mı acaba? Ya böyle de güzel şekli oturup yumuşamaya başladı ama şuanda normal sütyen taksam öyle tonbul ve bitişik durmazlar yani... Cvp please

araba kullanırken aynen yaşadıklarımı yazmışsın cicim, en son geçtiğimiz hafta pazartesi günü araç kullanmaya başladım, aynen viteste ve kapılarda dediğin sıkıntıları yaşadım, bu sıkıntılarım cumartesi günü itibari ile geçmişti. yani nerden baksan 4-5 gün işte. yada max. 7 de sen. şimdi gayet rahat kulanabilyorum. hatta el frenini çekerken bile hiç zorlanmıyorum. benin arabanın el freni oldukça sıkı çünkü.

aceleeeeee etmeeee, günden güne farklılaşacaklar demişti bana burcu da ayy nasıl olacaklar diye sormuştum kendi kendime... çok doğruymuş, her sabah yataktan kalktığımda bir önceki güne daha iyi olduklarını iyiden iyiye anlıyorum. seninki de aynen öyle olacak şekerim... sabret diyeceğim ama gerek bile yok, hele benim gibi bütün ağrılarını sızılarını abartan biri bile böyle diyorsa. benim ağrı eşiğim çok düşüktür, hastane odasında uyandığımda, Allah'ım ben naaptım demiştim, şimdi iyiki de yapmışım diyorum :)) bu kadar kısa sürede bu kadar değişiklik olacağını ben bile beklemiyordum. senin de öyle olacak :)))

bu arada doktorun söylemeden sakın sütyen vs. kendi kafana göre kullanma şekerim, madem ameliyat oldun aşama aşama doktorunun her dediğine uy... ben benimkinin her söylediğini kanun gibi kazıyorum kafama sen de öyle yap, kafana göre davranma sakın.

merak etme ömrümüzün sonuna kadar en güzel sütyenleri takabileceğiz, 3-5 gün daha sabretmenin kimseye zararı olmaz.

Saol superisicim, aynen uyuyorum bende drumun söylediklerine, yrn kontrolüm var heyecanlıyım :) bu arada benim yarın 8. Gün..

Son düzenleme:
ne güzel işte bak bir hafta göz açıp kapayıncaya kadar geçmiş baksana... bir bakıcaz aylar geçmiş olucaz bugünlerde yaşadığımız endişeleri sorduğumuz soruları düşünüp kıkır gülücez kendimize...

Sizin dikişlerde alınmalı mıydı?? Benimkiler haftaya alıncakmış. Bu arada benim memişler ben gençkîz olduğum için dökümlü durmaz daha dik olurmuş memişler. Benimkiler sizinkiler gibi durmucak yani, böyle bakınca anlaşılır mı anlaşılmaz mı bilemiyorum ya ( birinize göstermem gerek. Foto koyucam kızlar akşama yorum yapar mısınız??

Son düzenleme:

Sen foto koyarsında biz hiç yorum yapmazmıyız hiiiç... Gelsin fotolarrr....

oooh ne güzel işte, dik dursunlar tabi, ben gıcık olmaya bile başladım o kadar ameliyat oldum havada durmuyorlar normal meme gibi duruyorlar diye
derin sıkı olduğu için tabi ki gergin ve dik duracaktır ama zamanla yerini bulduğunda daha doğal bir görüntüsü olacağına inanıyorum ben. eminim çok da güzel olmuştur, fotolarını koyarsan biz de görelimmmm, ben her gün bakıyorum yeni foto var mı, benim fotolara yorum var mı diye valla

Daha eve gidemedim koyucam ama..

Benim arabam otomatik vitesli olduğu halde trafikte zorlanmıştım. O yüzden bu sıkıntıları yaşaman normal canım ama sadece biraz sabretmen yeterli. Tüm bu zorluklar geçecek ve sende bizler gibi memişlerinin keyfini süreceksin inşallah

Alexus benim bandajlar cikti ameliyat sonrasi sutyenmle resimlerimi de cektim ama ekleyemiyorumm evde intrnet bozuldu telden de foto yuklenmiyor neyse en kisa zamanda artik... Evet diger arkadaslaedan da foto bekliyoruz olmuyor boyle yaniii

çok güzel haber bu, rahatlamışsındır şimdi çok, hatta bir iki güne kalmaz kaşınmaya da başlarsın sen ben bandajlar çıktıktan sonra kaşınmaktan çıldırıcam sanmıştım
nasıl şekerim memnun musun şu anki hallerinden, alıştı mı gözün?
fotoları da bekliyoruz en kısa zamanda

Alexus benim bandajlar cikti ameliyat sonrasi sutyenmle resimlerimi de cektim ama ekleyemiyorumm evde intrnet bozuldu telden de foto yuklenmiyor neyse en kisa zamanda artik... Evet diger arkadaslaedan da foto bekliyoruz olmuyor boyle yaniii

Evet canim cok begendim dogal ve dik olmuslarAma sutyeni bir hafta hic cikarma dedi doktorum doya doya bakamiyorum arada bir dayanamayip ustten alttan siyirip bakiyorum o kadar:) ah o kasintilar baslamaz mi ilk gece cok kasindim ama dun gece rahattim nispeten. Fotolari da bu aksam evden koyacagim internetimiz geldi

Ne güzel canım.. Yavaş yavaş iyileşiyorsun.. Merakla bekliyoruz Canım fotoları.. :)) Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…