- 18 Aralık 2011
- 1.510
- 31
-
- Konu Sahibi prensesim35
Evet canim cok begendim dogal ve dik olmuslarAma sutyeni bir hafta hic cikarma dedi doktorum doya doya bakamiyorum arada bir dayanamayip ustten alttan siyirip bakiyorum o kadar:) ah o kasintilar baslamaz mi ilk gece cok kasindim ama dun gece rahattim nispeten. Fotolari da bu aksam evden koyacagim internetimiz geldi
prensesin de izniyle şöyle bir anımı yazmak istedim...
benim bandajlarım 3. gün çıktı, deliler gibi de kaşınıyorum ama sinemaya gideceğim tuttu 1 erkek ve 1 kız arkadaşımla. erkek olanımız ortada, biz iki kız yanlarda oturduk.
filmle birlikte benim kaşıntı da başladı. neyse ki ameliyat olduğumu biliyorlardı. bi 10 dakika zor tuttum kendimi, sonra dayanamadım. filmin tamamında bir solumda oturanları eğilip kontrol ettim, benim tarafa bakan yoksa sağ elimle sol göğsümü haşırt haşırt, sonra da sağda oturanları kontrol, bu seferde sol elimle sağ göğsümü haşırt haşırt kaşıdım. tabi ki de filmin ortalarında bir yerde, erkek olan arkadaşım dayanamadı, ee ama alexuscuum yeteeeer diyerek isyan etti artık
benim kaşıntı 3-4 hafta şiddetli bir şekilde devam etti, hatta bitmeden önceki hafta artık içeriden tırnaklarımla göğüs derimi yolmuştum, kıpkırmızı çizikler içinde kalmışlardı. eşim de git çıkart bu ne böyle demeye başladıktan bir kaç gün sonra geçti neyse ki.
Allah Allah yaa :)) benimkiler hiç ama hiç kaşınmadı, hala da kaşıntı yok, acaba kişiden kişiye değişen bir durum mu? öyle herhalde
yaa bana dikişlerin alınmasıyla ilgili hiçbirşey söylenmedi, alınacak mı acaba? dur bakiyim burcu kesin birşey söyler, onun yorum yapmasini bekliyim bende :))
Alexus hahahahaha :)) çok güldüm yaa çocuk bile yeter artık demek zorunda kalmış, buraya iyileşme süreçlerini yazanları gördükçe çok mutlu oluyorum, hepimiz yaza bomba gibi giricez inşallah :)))
şuan şirketten girip yazdığım için fotoları açamıyorum. eve gider gitmez ilk işim fotolara bakmak olacak, o zaman bendeniz de yorumlarını ayrıca yazarım.
benim de bu haftasonu foto çekip eklemek gibi bir niyetim var kızlaaaaar :)))
Allah Allah yaa :)) benimkiler hiç ama hiç kaşınmadı, hala da kaşıntı yok, acaba kişiden kişiye değişen bir durum mu? öyle herhalde
yaa bana dikişlerin alınmasıyla ilgili hiçbirşey söylenmedi, alınacak mı acaba? dur bakiyim burcu kesin birşey söyler, onun yorum yapmasini bekliyim bende :))
Alexus hahahahaha :)) çok güldüm yaa çocuk bile yeter artık demek zorunda kalmış, buraya iyileşme süreçlerini yazanları gördükçe çok mutlu oluyorum, hepimiz yaza bomba gibi giricez inşallah :)))
şuan şirketten girip yazdığım için fotoları açamıyorum. eve gider gitmez ilk işim fotolara bakmak olacak, o zaman bendeniz de yorumlarını ayrıca yazarım.
Evet canim cok begendim dogal ve dik olmuslarAma sutyeni bir hafta hic cikarma dedi doktorum doya doya bakamiyorum arada bir dayanamayip ustten alttan siyirip bakiyorum o kadar:) ah o kasintilar baslamaz mi ilk gece cok kasindim ama dun gece rahattim nispeten. Fotolari da bu aksam evden koyacagim internetimiz geldi
Merakla bekliyoruz Canım fotoları.. Ne güzel böyle mutlu ve heyecanlı görmek sizleri.. :)) Sevgiler..
Kızlar sırtımın ağrısından ölücem ne zamana kadar ağrıcak sırtımız yaa????!
Kızlar ;'((( şuan sevgilim yok paylaşıcak kumse yok bende konuyu daha önce bahsettiğim için eski erkek arkadaşımı aradım ve anlattım. Bana silikonlu kızların ne kadar yapay olduğunu, çok pişman olucağımı ve daha neler neler söyleyip kalbimi iyice kırarak telefonu kapadı. Öyle pişmanım ki aradığıma rezil oldum. Ağlayamıyorum bile dikişlerim geriliyo rahat rahat. Doğru mu söylüyo sizce? Ya herkes böyle düşünürse? Şuan çok kötüyüm. Çokk :'((( bu depresyon bana baya gider artık. Şuan ki duygu durumumu bi bilseniz. Elim ayağım buz kesti galiba artık onun hayatında biri var ben hala arayıp neler söylüyorum!!! Nolur biri bişey söyledin. Sabaha kadar ağlıcam.
Kızlar ;'((( şuan sevgilim yok paylaşıcak kumse yok bende konuyu daha önce bahsettiğim için eski erkek arkadaşımı aradım ve anlattım. Bana silikonlu kızların ne kadar yapay olduğunu, çok pişman olucağımı ve daha neler neler söyleyip kalbimi iyice kırarak telefonu kapadı. Öyle pişmanım ki aradığıma rezil oldum. Ağlayamıyorum bile dikişlerim geriliyo rahat rahat. Doğru mu söylüyo sizce? Ya herkes böyle düşünürse? Şuan çok kötüyüm. Çokk :'((( bu depresyon bana baya gider artık. Şuan ki duygu durumumu bi bilseniz. Elim ayağım buz kesti galiba artık onun hayatında biri var ben hala arayıp neler söylüyorum!!! Nolur biri bişey söyledin. Sabaha kadar ağlıcam.
Kızlar ;'((( şuan sevgilim yok paylaşıcak kumse yok bende konuyu daha önce bahsettiğim için eski erkek arkadaşımı aradım ve anlattım. Bana silikonlu kızların ne kadar yapay olduğunu, çok pişman olucağımı ve daha neler neler söyleyip kalbimi iyice kırarak telefonu kapadı. Öyle pişmanım ki aradığıma rezil oldum. Ağlayamıyorum bile dikişlerim geriliyo rahat rahat. Doğru mu söylüyo sizce? Ya herkes böyle düşünürse? Şuan çok kötüyüm. Çokk :'((( bu depresyon bana baya gider artık. Şuan ki duygu durumumu bi bilseniz. Elim ayağım buz kesti galiba artık onun hayatında biri var ben hala arayıp neler söylüyorum!!! Nolur biri bişey söyledin. Sabaha kadar ağlıcam. O beni unutalı çok olmuş bide silikonları öğrenince kim bilir nedenli irenmiştir benden. O buldu ben hala yalnızım sevincimi bile paylaşamıyorim. Zaten ilk seferde açmadı kendimi bu hallere nası soktum ben. Beni yapışkan zannedicek hiç bir zaman özleyeceği eski sevgilisi olamıcam. Basit ve aptal bulucak. Çok kötüyüm.
Siz evlisiniz. Bizim erkekler nası bakıyor olaya? Bana göstermek için silikon yaptırılır dedi :'((( susamıyorum kızlar kusura bakmayın.
Ben aslında ona canı kalsın diye anlatmıştım, zamanında beni bu kadar özendirip sonrada söylediklerine bak o zaman o doğalını bulsun bide çarşaflısını ona o yakışır. Pis örümcek kafalılar.
canım benim biraz da yaşım büyük olduğu için olsa gerek, arkadaşlarımdan memesine dokunulmamış sadece bir kişi kaldı. kız arkadaşlarımın hepsinde ya büyütme ya küçültme var. kimsenin eşinin de şikayet ettiğini duymadım. herkes gayet memnun halinden. eskidendi o silikon yapaymış da erkekler sevmezmiş lafları. artık o kadar doğal ve yaygın ki, erkeklerin bile farkı farkettiğini sanmıyorum. benim eşim ilk parmağıyla bir dürtmüştü, aaa bunlar normal meme gibi, kimseye söyleme ameliyat olduğunu, kimse anlamaz demişti.
gösterme kısmına gelince, tabii ki göstericez. ben silikondan önce de gösteriyordum, henüz ameliyattan sonra fazla gösterme imkanım olmadı ama her fırsatta da göstermeye devam edicembu arada 35 yaşıma kadar üstsüz güneşlendiğimi de ekleyeyim. gösterenlere bakmasını bilir bu arkadaş ama senin göstermen neden sorun olacakmış onu anlamadım.