prenses35 meme estetiği ameliyatı

ahahhaa valla yaş haddinden emekli oldum canım artık, eskiden ne üstsüzü kalırdı, ne stringi hala duruyor string bikiniler ama artık ayıp diyorum.

İyiki varsınız ne güzel de anlattınız. Benim değer kavramlarımla onunkiler zaten çok farklı. Hatalıyım aramakla, küçük düştüm biliyorum neyse önüme bakıp toparlamalıyım beni böyle mutlu lduğum için yargılayan defolsun gitsin. Ve inanın göğüslerimin küçük olduğunu o hayatıma girdikten sonra anladim ben hiç aklımda yoktu. Konuştuğumuzda yaptirma derken demmeki hic ummamisti verdigi tepkiye bakarsan cok kizgin telefonumu acmadi. Bende inatciyim. Neysee kili kirk yardim ne ihtimaller buldum. Sabah olsa hersey unutulsa.

daha önceden bir kıza söylemiştin, bence de söylemeye gerek yok. tadını çıkar!

Foto koycam bi benimkine baksaniza dogal duruyo mu? Dr un sekreteride dediki super oldu drunu sorarlarsa cekinme soyle gibi bisiler dedi bende kimseye soylemicem ki dedim... Koyuyorum kuzlar yorum dogruyu soyleyin ama

aman boşversene ... seni istemeyen birisinin arkasından göz yaşı döküp boşuna canını acıtıyorsun... ameliyat sürecinde daha iyileşiyorsun,iyileşmeni yavaşlatırsın,kapat eski defterleri

daha önceden bir kıza söylemiştin, bence de söylemeye gerek yok. tadını çıkar!

Evet canım,zaten daha önce söyledigim o satıcı kız bana bence ameliyat oldugunuzu hiç söylemeyin,anlaşılmıyir,gerek yok demişti.Ondan artık söylemiyorum,zaten iz yok,birşey yok,ıspat edemez röntgen çektirmedigi sürece :))) Herkez tadını çıkarsın,sende inşallah yapragım..Büyük bir merak ve heyecanla bekliyorum sonucunu.Ama leyla gibi ameliyat olupta ortalıktan toz olma tamammı

Foto koycam bi benimkine baksaniza dogal duruyo mu? Dr un sekreteride dediki super oldu drunu sorarlarsa cekinme soyle gibi bisiler dedi bende kimseye soylemicem ki dedim... Koyuyorum kuzlar yorum dogruyu soyleyin ama

Tama sen koy biz hepimiz dogru yorum yapacagız valla billa

sağol canım. ortalıktan kaybolmam. çok kişinin emeği var bana forumda. hepiniz yazdınız, zaman ayırdınız. ben bunları unutacak biri değilim şekerim.

sağol canım. ortalıktan kaybolmam. çok kişinin emeği var bana forumda. hepiniz yazdınız, zaman ayırdınız. ben bunları unutacak biri değilim şekerim.

Bak o zaman bende senin alnından öperim vallada billa..Bu arada eşim telefondan foruma girdigimi,yorum yazdıgımı çaktı sanırım bakıp bakıp duruyor tip tip... Hadi prenses seni bekliyorummm..

çok güzel göğüslerin olmuş canım. kimsenin lafını takma, keyfine bak

adamın üstsüz güneşlendirme fantazisi var ben geçen sene güneşlenmiştim. şimdi bide böyle düşünsün diye aradım söyledim sırf gıcık olsun diye. bilmiyorum artık ters mı tepti ne oldu ama enazından içimde kalmadı. nası öğrenicektiki başka türlü. ne düşünürse düşünsünsün.(kendimi aklama çalışmları) :) sonuçta bunu yeni gelen garipsemeyecek biri olmalı ki benim sevgilim olsun. yok efendım günahtır yok efendım yapaydır diyecek ahlak bekçileri zaten benimle anlaşamaz hayatı yaşamayı sevenler gelsin!!

Prensesimmm..Barby bebegim,lolita gögsü olmuş kız valla dikiş yerlerin olmasa ellenmemiş kız gögsü gibi..Olabilecek en güzel gögsü yapmış doktorun..Tabi çok gerginler ve şiş var belli ama zamanla çok daha iyi olacak,masaja başlayınca o görüntü gidecek daha harika olacak.Yaza bomba gibi gireceksin inşallah

Kızlarr..muhabbetime doyum olmaz ama bende bu kadar :)) Yarın tekrar görüşmek üzere,oglumun sınavı var dua edin erken kalkcaz...Prensesim,iyi bir uyku çek,dinlen,çabuk iyileş.Sinirlendikçe iyice gerilirsin,kendine yaparsın o alacagını aldı zaten,sen rahat uyu tatlım..İyi gecelerr....

çok şişlik yok arzumcum en fazla 2-3 cm bide göründüğü gibi sert değilller ama yumuşacıkda değiller. şekli bu çok değişmeyecek biraz da buna mı kızgınım bilmiyorum bugün dekolte giydim ha eski sütyenli ha sütyensiz şimdiki... neyse zamana bırakıyorum yinede sizi dinleyip.

alacağını bencede almış arzumcum sıra bende iyi geceler sınavda bol şans..

canım senın ne demek paylasacak kımsen yok bizler varız burda .sen nıye arıyorsun kı eskı sevglını. o zaten senı uzmek ıcın ne gelırse sölemıs. aramakla cok hata yapmıssın valla.sımdı de senın canın sıkılmıs işte. bence bırak eskılerı sen önündeki güzel gınlere bak. yeni cicilerinin tadını cıkar.

yazımı alıntılayıp yazmışsınız da, benim yazdıklarımla sizin yazdıklarınız arasında ne bağlantı var?
üstelik size hitaben yazdığım birşey yok ortada.

Son düzenleme:
yazımı alıntılayıp yazmışsınız da, benim yazdıklarımla sizin yazdıklarınız arasında ne bağlantı var?
üstelik size hitaben yazdığım birşey yok ortada.

sizinle bir ilgisi yok tabiki sürekli alıntı yapıp cevap verdiğimiz için denk gelmiş olabilir. tanımadığım etmediğim, görmediğim duymadığım biriyle alakalı nasıl bir göndermede bulunmuş olabilirim ki? :)

Son düzenleme:
herkese selamlar... bütün çocukların ve içimizdeki büyümeyen çocuklarında 23 Nisan ulusal egemenlik çocuk bayramı kutlu olsun. iyi tatiller kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…