- 16 Mart 2012
- 73
- 0
-
- Konu Sahibi prensesim35
herkese slmlar dün akşam 17 küsür sıralarında ameliyata girdim. ameliyatımı dr. ahmet aksoylar yaptı. özel gazi hastanesinde oldum. saat 19 gibi ameliyattan çıktım tabi biraz istifralarım oldu narkozdan dolayı. gece hastanede kaldım ve saat başı uyandım çünkü dümdüz yatmak uyuyamamama neden oluyordu yanımda annem refakatçi kaldı yazık kadında benim yüzümden telef oldu. şuan 24 saat oldu kollarımla hiç bir işimi yerine getiremiyorum hatta külodumu bile indirip kaldırıcak kol gücüm ne yazıkkki yok. 75 A bedendim şimdi 85 C bedenim doktorum takabileceği en büyük bedeni koydu sanırım ondan bu kadar zorlanıyorum. ne zmn iyileşeceğim bilmiyorum şuan bile yazarken robot gibiyim. yataktan kendim kalkamıyorum ve kendim yatamıyorum haftaya işe başlayacağım ve nası araç kullanacağım çok merak ediyorumşuan göğüslerim füze gibi sımsıkı bir sütyen takıyorum inanılmaz şişler, göğüs altından yapıldı ama göğüs ucumdan fırlıcaklar sanıyorum. umarım şişlikler indiğinde istediğim şekli alırlar...
yaptıranlardan yorum bekliyorum fotoğraflara bakmaya çok ihtiyacım var ama yeni üyeyim göremiyorum.
öncelikle hoşgeldin ve çok geçmiş olsun. kas altı olmuş galiba ameliyatın, o yüzden zorlanıyorsun. 3. günden sonra rahatlamaya başlarsın, 5. günden sonra da ağrıların epey azalmış olur sanırım, en azından forumdaki kas altı ameliyatı olan arkadaşlardan gördüğüm bu.
bu arada ameliyat öncesi 75A isen şu anda da 75C olabilirsin. 75 göğüs altı ölçündür ve ameliyatla değişmez.
ameliyattan sonra şiş ve gerginlik olması normal, zamanla geçecekler hiç merak etme, füze görünüm kaybolacak ve doğallaşacaklar. ameliyatınla ilgili daha çok bilgi verirsen seninle aynı şekilde ameliyat geçiren arkadaşlar sana ayrıntılı bilgi verirler.
tekrar geçmiş olsun, iyi dinlen, kollarını zorlama, kendini de yorma, çabucak iyileşmeni dilerim
herkese slmlar dün akşam 17 küsür sıralarında ameliyata girdim. ameliyatımı dr. ahmet aksoylar yaptı. özel gazi hastanesinde oldum. saat 19 gibi ameliyattan çıktım tabi biraz istifralarım oldu narkozdan dolayı. gece hastanede kaldım ve saat başı uyandım çünkü dümdüz yatmak uyuyamamama neden oluyordu yanımda annem refakatçi kaldı yazık kadında benim yüzümden telef oldu. şuan 24 saat oldu kollarımla hiç bir işimi yerine getiremiyorum hatta külodumu bile indirip kaldırıcak kol gücüm ne yazıkkki yok. 75 A bedendim şimdi 85 C bedenim doktorum takabileceği en büyük bedeni koydu sanırım ondan bu kadar zorlanıyorum. ne zmn iyileşeceğim bilmiyorum şuan bile yazarken robot gibiyim. yataktan kendim kalkamıyorum ve kendim yatamıyorum haftaya işe başlayacağım ve nası araç kullanacağım çok merak ediyorumşuan göğüslerim füze gibi sımsıkı bir sütyen takıyorum inanılmaz şişler, göğüs altından yapıldı ama göğüs ucumdan fırlıcaklar sanıyorum. umarım şişlikler indiğinde istediğim şekli alırlar...
yaptıranlardan yorum bekliyorum fotoğraflara bakmaya çok ihtiyacım var ama yeni üyeyim göremiyorum.
canım öncelikle çok geçmiş olsun aramıza hoşgeldin..geçecek bugünler merak etme..ben de boyutunu merak ettim açıkçası çok büyük deyince kaç cc takıldı?
Çok çok geçmiş olsun canım...Henüz daha yeni,kollarını kullanamaman,gerginlik ve şiş olması herşey gayet normal canım.Bir hafta sonra çok rahatlayacaksın canım benimm...Ama araba kullanmasan daha iyi olurdu tabi,çok dikkat et ani fren yapma,emniyet kemerin gögsünü sıkıştırmasın..Tabi mümkünse başkası kullansa daha iyi olur ama artık mecbursan,işin buysa yapacak şey yok dikkat edeceksin azcık 390 cc gayet güzel bir boyut,bende 400cc var.Gerçektende öyle büyük,kocaman degiller yani...harika.. ) Boyutundan çok memnun kalacaksın eminim..Zamanla protezler yerine oturdukça,şişliklerin,ödemlerin geçtikçe daha bir dolu dolu duracak normal meme kıvamına gelecekler.Ayrıca yuvarlak protezin üst lobu gayet dolu dolu duracak,sütyensiz bile sütyen takmış gibi üst lobun dolgun,sexy duracak canım.Bunun müjdesini veriyimde içini rahat ferah tut .Bol bol yorum yaz,arkadaş olarak ekliyim senide albümümü görürsün,fikir olur Canım en güzel günler,mutluluklar bizim olsun.Harika günler,seneler,yazlar bizi bekliyor artıkkk...:13:
canım sende aramıza hoşgeldin ve cok geçmiş olsun..bu yazdıklarının hepsi bizimde başımızdan gecti .bu yazdıkların hepsi cok normal ve korkulacak bişey yok sadece biraz zaman gecmesi lazım herşey güzel olacaktır. 1 hafta sonra turp gibi olursun fıstık
Ayy keşke yerime biri geçebilecek olsa. Umarım söyledikleriniz gibi olur, tabi bir hafta sonrasını çok tahmin edemiyorum. Bana damla protez takıldı o yüzden de şeklini anlayamadım sanırım. Bide annemin dediğine ameliat kesisi işaret parmağı kadar varmış. O izler nası kayboluyor? Benimki çok mu kesilmiş acaba? Biliyorum çok soru soruyorum ama ne yapayım bunu en iyi tecrübe edenler bilir.. Arzum 77 bilgiler için çok saol.
Valla şekerim,yeri.de olmak isteyen o kadar bayan vardırki çektigin agrılar onlara vız gelir,tırıs giderBence sonuca deger,degecek yani,hiiiç sızlanma.O mutlulugu yaşayınca bu agrılar hiç aklına gelmeyecek,unutacaksın İz konusuna gelince bünyeye,cildinin yapısına göre degişiklik gösterir bu durum.Kiminde izler çok silikleşirken kimindede izler koyu bir renk olarak kalabilir..Doktorun biraz zaman geçince izlerin daha silikleşmesi için krem önerecektir canım,bu yaz güneşlenincede güneşten muhakkak koru yüksek faktörlü güneş kremleri kullan.Gúneş izlerin koyulaşmasına ve kalıcı olmasına sebep olur dikkat Hadiii,keyfini çıkar..bu günler geçiciii....mutluluk kalıcı...