- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.057
-
- Konu Sahibi prensesim35
Günaydın kızlar bugün pazar ve ben yine sabahın en köründe ayaktayım. Bugün yorgun uyandım, ne zaman göğsümde bi ağırlıkla uyandığımı hissetmeyeceğim??? hep böyle mi olcak? İsyan etmeye başladım artık sanırımsürekli hiç bu işlere girmesemiydim acaba diyorum kendime içimden. Ama o zaman vücuduma göre küçük kalan bir üst bölgem olucaktı, bikiniler şekilsiz ve illa dolgulu olucaktı, erkek arkadaşlarım büyük göğüs sevdiklerini anlatıp durucaktı... Bunları yalnız size anlatabiliyorum çünkü anneme anlatsam şimdi pişman fln olabileceğimi düşünür.. Off allah kimseyi hiç bir konuda pişman etmesin.
canım bu amelıyatta en onemlı sey sabır.sabırlı ol bıras daha cok yenısın..ben ılk oldugumda bandaj cıkıgında cok buyuktu bıseye benzemıyodu ve aynada kendıme bıle bakmadım ılk 3. gun kontrole gıttıgımde ama doktorumda burdan zeynep dıye bı arkadassta sureklı soyledıler.zamanla cok guzel olacak ben o yusden hıc canımı sıkmadım sonrasında ve suan o kadar coook memnunum kı sende boyle olcaksın.sadece zaman ve sabır canım..hıc sıkma kendını bunları yasayacaksın zaten normal seyler bunlar amelıyat olan bırı ıcın..
hıc canını sıkma senın yerınde olmak ısteyen bınlerce ınsan var ve kımısı casaret edemedıgı ıcın kımıde ekonomık durumdan dolayı olamayan..suanın keyfını cıkar ve pozıtıf ol hepp..
hergün uyanıyorum tabi erken kalkınca yapcak pek bişeyde yok :) açıyorum yabancı siteleri... görmek istediğim tek şey hafta hafta iyileşme süreci. bu halinden neye dönüşeceğine takmış durumdayım. ama doğru düzgün siteler bulamadım. "Breast Augmentation surgery" başlığı altında herhalde ameliyat öncesi ve sonrası girmediğim bakmadığım site kalmamıştır :) bildiğiniz konuyla ilgili siteler varsa ve paylaşırsanız sevinirim.
hergün uyanıyorum tabi erken kalkınca yapcak pek bişeyde yok :) açıyorum yabancı siteleri... görmek istediğim tek şey hafta hafta iyileşme süreci. bu halinden neye dönüşeceğine takmış durumdayım. ama doğru düzgün siteler bulamadım. "Breast Augmentation surgery" başlığı altında herhalde ameliyat öncesi ve sonrası girmediğim bakmadığım site kalmamıştır :) bildiğiniz konuyla ilgili siteler varsa ve paylaşırsanız sevinirim.
kesinlikle katılıyorum.bizim doktorlarımız 1 numara bu konuda bencede...canım, sen yabancı sitelerden değil buralardan edin bilgileri. her toplum nasıl farklıysa, bizim doktorlarımızla diğer ülkelerin doktorları da farklı. fotolara bakınca bizim cerrahlarımızın daha yetenekli olduğunu düşünüyorum. bu yetenek bizlerin ameliyat sonrası sürecine varana kadar etki eder haliyle. sen burada ameliyat olan arkadaşları takip et. ve endişe etme. moral iyileşmenin yarısıdır.
Günaydın kızlar bugün pazar ve ben yine sabahın en köründe ayaktayım. Bugün yorgun uyandım, ne zaman göğsümde bi ağırlıkla uyandığımı hissetmeyeceğim??? hep böyle mi olcak? İsyan etmeye başladım artık sanırımsürekli hiç bu işlere girmesemiydim acaba diyorum kendime içimden. Ama o zaman vücuduma göre küçük kalan bir üst bölgem olucaktı, bikiniler şekilsiz ve illa dolgulu olucaktı, erkek arkadaşlarım büyük göğüs sevdiklerini anlatıp durucaktı... Bunları yalnız size anlatabiliyorum çünkü anneme anlatsam şimdi pişman fln olabileceğimi düşünür.. Off allah kimseyi hiç bir konuda pişman etmesin.
Canım benim..Acele etme,emin olki zamanla çok degişecekler ve harika bir kıvama,görünüşe gelecekler.Zamanla oluşacak degişimi izlemenin,takip etmenin keyfini çıkar benceBir seneye kadar degişim sürecek.Bazı arkadaşlar bir sene sonra bile degişiyorlar diyorlar ama ben Şubat ayında birinci senemi doldurdugum için pek bir degişim görmedim bakalım artık bende bakıyorum arada degişim varmı diye Ama öyle harika bir görüntüye ve kıvama geldilerki bundan daha MUHTEŞEM olabilecegini düşünemiyorum bile...
Ameliyat sonrası yaşanan sıkıntılardan dolayı bazen pişmanlık ve keşke olmasaydım demen,böyle düşünmen normal.Benim gibi aktif,neşeli,kıpır kıpır birinin bile ameliyattan sonra hareketlerinin kısıtlanması,sürekli yatıp dinlenmek,yaşanan sırt agrıları yataktan yorgun uyanmak beni bile bazen bunalıma sokmuştu.Bazen durduk yere aglama krizlerine bile giriyordum ama emin olki alacagın sonucu görünce herşeye deger diyeceksin canım benimBurası bu duygu ve düşünceleri anlatmak,paylaşmak için çok güzel bir yer çünkü bizi bizden başkası anlamaz.Ne annemiz nede arkadaşlarımız anlayamaz.Ancak yaşayan bilir..Rahat ol,aklına ne takılırsa ne kafanı kurcalarsa yaz sor canım..
Pişman olmayacaksın emin olO kadar güzel,mutlu günler seni bekliyorki asıl mutlulugu yazın sıcak,güzel,deniz mevsimlerinde göreceksin..Sabır..Az daha sabır bebegim.. Bu arada morarma bendede olmuştu,bazen bazı kişilerde olabiliyor bu durum,endişe etme..Öpüldün...
Cnm ne güzel anlatmışsın iyi varsınız. İnan ne zaman morelim bozulsa sizin yazdıklarınızı hatırlayıp iç sesimi susturuyorum. Bu arada bu göğsün tamamını kapatan sporcu sütyenleride biraz şekli garipleştiriyor az önce dayanamayıp askılı bir body giyip sütyenin askılarını çıkardım fena durmadığını gördüm :)) biraz olsun nefes aldım. Yaz gelsede askılılarımızı giysek bari
Bu arada arkadaş olarak ekledim.Toplam mesaj sayın 25 olunca albümleri görebiliyorsun ve albüm yapabiliyorsun.Senin 22 mesajın var sanırım.3 Mesajdan sonra albümümü görebilirsin..
Hala komplexsiz, içten ve özgüvenli kadınların olduğunu görmek mutluluk verici
Çünkü bazıları var ki öyle kötü ki tanımadığı birinin dahi iyi olmasını istemiyor. Ve eminim hayat onlara daha acımasız.
çok teşekkür ederim. aslında yarı kas altı yarı kas üstü oldu ameliyatım. çok büyük olsun diyede doktora tutturmayın derim yoksa böyle zorlanabilirsiniz. çok ağrı duymuyorum tabi ama sadece göğüs kasının hareketi zorluyor, kollarımı hareket ettiremiyorum, sırtımda biraz ağrı var ve en önemlisi kendim yatıp kalkamıyorum babamın haberi yok beni üşüttü sanıyor sabah tuvalete gidebilmek için anneme epey seslenmek zorunda kaldım.. kaldırmak, ittirmek, çekmek, taşımak yasak. valla forumda okuduklarımdan sonra epey gaza gelmiştim ama sonuçta bu bir ameliyat ve iyileşme süreci zor geçiyor nede olsa... ben böyle tabiri caizse üstten taşan bir görüntü arıyorum ama şuan öyle bir görüntü yok zamana bırakıyorum daha çok yeni diye.
canım, sen yabancı sitelerden değil buralardan edin bilgileri. her toplum nasıl farklıysa, bizim doktorlarımızla diğer ülkelerin doktorları da farklı. fotolara bakınca bizim cerrahlarımızın daha yetenekli olduğunu düşünüyorum. bu yetenek bizlerin ameliyat sonrası sürecine varana kadar etki eder haliyle. sen burada ameliyat olan arkadaşları takip et. ve endişe etme. moral iyileşmenin yarısıdır.
Hala komplexsiz, içten ve özgüvenli kadınların olduğunu görmek mutluluk verici
Çünkü bazıları var ki öyle kötü ki tanımadığı birinin dahi iyi olmasını istemiyor. Ve eminim hayat onlara daha acımasız.
çok teşekkür ederim. aslında yarı kas altı yarı kas üstü oldu ameliyatım. çok büyük olsun diyede doktora tutturmayın derim yoksa böyle zorlanabilirsiniz. çok ağrı duymuyorum tabi ama sadece göğüs kasının hareketi zorluyor, kollarımı hareket ettiremiyorum, sırtımda biraz ağrı var ve en önemlisi kendim yatıp kalkamıyorum babamın haberi yok beni üşüttü sanıyor sabah tuvalete gidebilmek için anneme epey seslenmek zorunda kaldım.. kaldırmak, ittirmek, çekmek, taşımak yasak. valla forumda okuduklarımdan sonra epey gaza gelmiştim ama sonuçta bu bir ameliyat ve iyileşme süreci zor geçiyor nede olsa... ben böyle tabiri caizse üstten taşan bir görüntü arıyorum ama şuan öyle bir görüntü yok zamana bırakıyorum daha çok yeni diye.
canım babamın haberı yok demıssın nasıl basardın bunu? aılenle yasıyosun dımı? buyuklugu fark etmezmı? bu benım ıcın en az amelıyat yapacak dr kadar hayatı bı soru cunku benım babam despottur yanı nasıl amelıyat olucam bılmıyorum..
Evet canım ailemle yaşıyorum büyüklüğünü normaldede destekli sütyen kullandığım için anlamadı. Hem daha önce göğüslerime dikkat ettiğini de hiç sanmıyorum eee epeydirde ailemle tatile çıkmadığım için... baban anlamaz bence çok çok dikkatli değilse. Ayrıca sana göğüslerin mi büyüdü diye sorcak hali yok :)) ben hastayım dedim soğuk içmeseydin dikkat et fln dedi bizim annemle gülesimiz geliyor :)) korkunun ecele faydası yok.
Ya kızlar dikişleriniz kaçıncı gün kaynamaya başladı?? Tabi ben daha hiç görmediğim için benimkiler hakkında yorum yapamıyorum. Ya taktım şimdi ben çarşamba iş başı yapıcam ya araç kullanırken dikişlerime bişi olursa? Keşke 3 günlüğüne bana şöför olucak birini bulsam... Uff hiç kullananız olmadımı 1hafta sonrasında?????
canım babamın haberı yok demıssın nasıl basardın bunu? aılenle yasıyosun dımı? buyuklugu fark etmezmı? bu benım ıcın en az amelıyat yapacak dr kadar hayatı bı soru cunku benım babam despottur yanı nasıl amelıyat olucam bılmıyorum..