prensesim ne hissettiğini çok çok iyi anlıyorum, çünkü benim için de aynı şeyler geçerli, tercih meselesi tabi, ama birşeyi yiyerek keyif almaksa (ki çoğu insan bunu tercih eder) bir küçük beden elbiseye yada pantolona girebilmek keyif almak çok daha iyi geliyor.
daha küçük giysilere sığabilmek, aynaya bakınca kendimi zayıf görmek herşeyden önemli benim için de. kişiden kişiye değişir tabi. kimisi güzel bir yemekten, yada çikolatadan zevk alır, saygı duyarım her türlü düşünceye.
demem o ki, seninle aynı şeyleri hissediyoruz, o yüzden benim sözüme güven, sadece yediklerine dikkat et, bol bol su iç, bu su kısmı gerçekten çok önemli, çünkü ödemlerini atmana yardımcı oluyor, doktorum sebebini söylememişti, bende sormadım ama ben onunla kilo muhabbeti bile yapmadım, sadece karnıma baktı, bak bu karın inecek, haberin olsun, ameliyat yüzünden böyle dedi, ben de sevindirik oldum tabi.
sakın ol aç kalma, daha kötü olursun, aç kalırsan bağırsakların düzgün çalışmaz, kabızlık kilo almana sebep olur, ayrıca iyileşmen zor olur, dikiş yerlerinin hızlı iyileşmesi, vücudunun silikonlara alışıp kendine gelmesini zorlaştırmış olursun, az yiyorsan benim gibi kaliteli beslen, lifli ve vitaminli sebzeleri eksik etme, protein alımını sabah ve öğlen öğünlerinde al, kalitesiz karbonhidrat alma, kilo almazsın.
birde endişelenme, endişe vücudu olumsuz yönde etkiler sakın unutma....
bide silikonlar evet hacimlerinden bahsediyoruz, ama ikisinin de içi dolu dolu, ek madde takılıyor üstüne, ameliyattan önce doktorum bana elindeki numuneleri göstermişti, öyle aman aman hafif de değillerdi ki benimkiler 310'du, seninkiler benimkilerden büyük :)) tartıda kesin farkeder...