prenses35 meme estetiği ameliyatı

bişi olmaz canım dikişlerine 1 hafta sonra hiç merak etme :KK34:
ben araba kullanmadım ameliyattan sonra ama 1 haftada kullanabilecek durumdaydım. bence sen kendini daha iyi bilirsin, kollarını rahat kullanmaya başlamışsan kullanırsın bence. vücudunu dinlemek sana bu konuda en iyi yardımcı olacaktır. forumlarda ameliyat akşamı arabasıyla evine giden birini bile okudum ben. eğer kollarını hareket ettirmek ağrı sızı yaratmıyor, rahatsızlık vermiyorsa işlem tamamdır :KK16:

Çok haklısın cnm en iyisi vücudu dinlemek şuanda abartı hareketler yapamayarakla birlikte ilk günki gibi de değilim tabiki. Kollarım daha iyi durumda olmazsa yrn bi deneme sürüşü yaparım :)) ben ki erkek fatma gibi araba kullanan kadın ne hallere düşecek acaba :))

canım öncelikle çok çok çok geçmiş olsun.... benim de bugün 20. günüm, aceleci davranma hiçbirşey için. araba konusunu çok sormuşsun, bende senin gibi işe araba ile gidip gelen biriyim. öncelikle şunu söyliyim, 1. haftanın sonunda işe gayet rahat başladım, ki benim ağrı eşiğim çok düşük, bu dikiş, gerginlik olaylarını biraz abartmıştım da, sanırım ek izin almak zorunda kalıcam diye düşünmüştüm ama öyle olmadı. ben ilk işe başladığım hafta arabayı özellikle almadım taksiyle gidip geldim ama mesafem kısaydı, seninki kısa değilse birşey diyemicem ama imkanın varsa 1 hafta daha kullanma derim, benim kullanmama sebebim tamamen emniyet kemeriydi, hani belli olmaz fren falan yapmak zorunda kalırım noolur noolmaz dedim, bide bir yerde okumuştum ilk 15 gün araba kullanılması önerilmiyor diye o bakımdan yani....

sporcu sütyenini de doktorun bırak demediği sürece çıkarma, burada bir arkadaşın da dediği gibi onlar şekillenmelerini sağlıyor. senin ilk başta yazdıklarının hepsini aynen yaşadım, göğsümün ucu patlayacak oradan çıkacaklarmış gibi geliyordu, inan 20 günde çok değişim yaşıyorsun, olumlu yönde tabiki.... senin içinde aynısı olacak, işe başladığın gün kendini çok yormamaya bak sadece, uzanırken, dosya kaldırıp indirirsen dikkatli ol yeter, dikkatli olmazsan onlara birşey olmaz yine de, sadece belki ağrı çekme ihtimalin olabilir.

biz zor kısmı hallettik şekerim, bundan sonra oturup göğüslerimizin dolgunlaşıp güzelleşmelerini bekleyeceğiz o kadar, bunu yaparken burada daha önce ameliyat olmuş arkadaşlarımızın da fikirlerinden görüşlerinden tecrübelerinden faydalanacağız :))

sana yeni cicilerinle çok güzel ve sağlıklı bir ömür dilerim, umarım herşey istediğin gibi olur, istediğin sütyenlere bikinilere kavuşursun, az kaldı sabret, sakın pişmanlık duyma, ilk günler sıkıntılı olunması normaldir, kişiden kişiye değişir çünkü, doktorunun da sözünden çıkma :))

Kızlarrrrr ya bişey sorucam size beslenmeme çok dikkat ettim hareketsiz kalcam kilo almayayım diye ee az önce tartiya çıktım normal kilomdan fazlayım!! Bunun başka bir nedeni olabilir mi???? Yardım pleasee

cicim hemencecik cvp veriyorum

ben de kiloma acayip dikkat ederim, lokmasını sayarak yiyenlerdenim yani, ilk günler tartılmadım moralim bozulmasın diye, yediklerime hep dikkat ettim, bol su içtim, yeşil çay içtim. arada kulağıma müzik takıp evin içinde yürüdüm hareket olsun diye, yavaş yavaş tabi, şuan ameliyattan önceki kilomdan 1,5 kilo daha azım.

sabahları protein ağırlıklı beslendim, peynir yumurta hep yedim, gün içinde haşlanmış sebze, yoğurt,süt hep yedim, ama karbonhidrat hiç almadım. çok dikkat ettim o karbonhidrat olayına, yemişimdir ama çok çok az miktarda yedim hep.

şuan fazla çıkmanın sebebi ödemler ve silikonların kendisi, bu da gayet normal.

sakın moralini bozma, yaza bomba gibi olacaksın.

Kızlarrrrr ya bişey sorucam size beslenmeme çok dikkat ettim hareketsiz kalcam kilo almayayım diye ee az önce tartiya çıktım normal kilomdan fazlayım!! Bunun başka bir nedeni olabilir mi???? Yardım pleasee

Vücuttaki ödemden dolayı kaynaklanıyor...:KK34:panik yok,bol bol su iç canım..

cicim hemencecik cvp veriyorum

ben de kiloma acayip dikkat ederim, lokmasını sayarak yiyenlerdenim yani, ilk günler tartılmadım moralim bozulmasın diye, yediklerime hep dikkat ettim, bol su içtim, yeşil çay içtim. arada kulağıma müzik takıp evin içinde yürüdüm hareket olsun diye, yavaş yavaş tabi, şuan ameliyattan önceki kilomdan 1,5 kilo daha azım.

sabahları protein ağırlıklı beslendim, peynir yumurta hep yedim, gün içinde haşlanmış sebze, yoğurt,süt hep yedim, ama karbonhidrat hiç almadım. çok dikkat ettim o karbonhidrat olayına, yemişimdir ama çok çok az miktarda yedim hep.

şuan fazla çıkmanın sebebi ödemler ve silikonların kendisi, bu da gayet normal.

sakın moralini bozma, yaza bomba gibi olacaksın.

Ya memişlerim kilomu ne kadar arttırmış olabilir ki??
Off ölçtüm kendimi 2 şer cm kalınlaşmışım akşamdan itibaren toparlamam gerek gözlerim dışarı fırlıcaktı. Ee az değil ne kadar dikkat de etsem 1 haftadır.. Herşeyi düşünmekten bıktım valla. şimdi bir ay spor da yasak..

Bozma moralini, ödemler ve şişlikler geçince kilon normale dönecektir. 1 -2 kiloyu kendine dert etme canım.. Sevgiler..

Ben karbonhitratı her öğünümde 1 dilim ekmek şeklinde alıyorum bugün salata yiyip üstüne cnm aşure çekti hastayım ben diye tatlı getirttim ama yok şu saatten sonra kendime çok katıyım!

o senin ölçtüğün kilo değil emin ol, tamamen şişlikler yüzünden, benim de mesela hafif bir göbeğim vardı, halbuki karnım hem dümdüzdür, dikkat ederim öyle olmasına, doktor beni uyarmıştı, göbek şiş kalabilir diye, bak 20 gündür dikkat ediyorum, kilo bile vermişim,

silikonlar nasıl etkilemez şekerim, seninki kaçtı hatırlayamadım şimdi ama benimkiler 310 + 310 = 620 cc. tartıda kesinlikle fark eden miktarlar bunlar....

sadece yemene içmene dikkat et, bol bol su iç, sakın zayıflicam diye aç kalma, protein alımını aksatma, aç kalırsan bu sefer de mazallah iyileşemezsin, dikişlerin geç kapanır, hasta olursun, zayıf düşersin iyice.

eskisi gibi olacaksın, hatta daha da iyi olacaksın emin ol.....

Ben karbonhitratı her öğünümde 1 dilim ekmek şeklinde alıyorum bugün salata yiyip üstüne cnm aşure çekti hastayım ben diye tatlı getirttim ama yok şu saatten sonra kendime çok katıyım!

Canım hizlı iyleşmek için beslenmenede dikkat etmen gerekir sakın bunu göz ardı etme.. Aç kalma..

ah canım yaaa boşver takma o kadar :KK16:
ben ameliyatım için istanbulda 3 hafta kaldım, çok gezdim, çok yedim içtim ve 3 hafta bana 5 kilo olarak geri döndü ahahaha. 3ünü verdim, son 2 kaldı. zaten ameliyattan önce de 2 kilo fazlam vardı toplamda 4 etti :KK52:
yazdan önce vereyim diyorum ama az önce de koca bir kutu çukulatayı götürdüm. amaaaan keyfimden de geri kalamicam 3-5 kilocuk için :KK56:

Ya memişlerim kilomu ne kadar arttırmış olabilir ki??
Off ölçtüm kendimi 2 şer cm kalınlaşmışım akşamdan itibaren toparlamam gerek gözlerim dışarı fırlıcaktı. Ee az değil ne kadar dikkat de etsem 1 haftadır.. Herşeyi düşünmekten bıktım valla. şimdi bir ay spor da yasak..

o senin ölçtüğün kilo değil emin ol, tamamen şişlikler yüzünden, benim de mesela hafif bir göbeğim vardı, halbuki karnım hem dümdüzdür, dikkat ederim öyle olmasına, doktor beni uyarmıştı, göbek şiş kalabilir diye, bak 20 gündür dikkat ediyorum, kilo bile vermişim,

silikonlar nasıl etkilemez şekerim, seninki kaçtı hatırlayamadım şimdi ama benimkiler 310 + 310 = 620 cc. tartıda kesinlikle fark eden miktarlar bunlar....

sadece yemene içmene dikkat et, bol bol su iç, sakın zayıflicam
diye aç kalma, protein alımını aksatma, aç kalırsan bu sefer de mazallah iyileşemezsin, dikişlerin geç kapanır, hasta olursun, zayıf düşersin iyice.

eskisi gibi olacaksın, hatta daha da iyi olacaksın emin ol.....

Su perisi cnm bana 390 cc takıldı. Ama bu onun ağırlığı değil ki hacmi yalnızca.. Ben yanlış mı biliyorum???
Dr.un nie göbek kalabilir dedi ki sana?? Bu arada kotlarımı iş kıyafetlerimi deniyorum ayy 5 günde nası böyle dar olabiliyo ya karın kısmından ki benimde dümdüzdür...

ah canım yaaa boşver takma o kadar :KK16:
ben ameliyatım için istanbulda 3 hafta kaldım, çok gezdim, çok yedim içtim ve 3 hafta bana 5 kilo olarak geri döndü ahahaha. 3ünü verdim, son 2 kaldı. zaten ameliyattan önce de 2 kilo fazlam vardı toplamda 4 etti :KK52:
yazdan önce vereyim diyorum ama az önce de koca bir kutu çukulatayı götürdüm. amaaaan keyfimden de geri kalamicam 3-5 kilocuk için :KK56:

Haklısın alexuscum ama inan benim için keyifli olmak aldığım onca kıyafete hala girebiliyor olmaktan geçiyor :)) neyse halledicem artık..

prensesim ne hissettiğini çok çok iyi anlıyorum, çünkü benim için de aynı şeyler geçerli, tercih meselesi tabi, ama birşeyi yiyerek keyif almaksa (ki çoğu insan bunu tercih eder) bir küçük beden elbiseye yada pantolona girebilmek keyif almak çok daha iyi geliyor.

daha küçük giysilere sığabilmek, aynaya bakınca kendimi zayıf görmek herşeyden önemli benim için de. kişiden kişiye değişir tabi. kimisi güzel bir yemekten, yada çikolatadan zevk alır, saygı duyarım her türlü düşünceye.

demem o ki, seninle aynı şeyleri hissediyoruz, o yüzden benim sözüme güven, sadece yediklerine dikkat et, bol bol su iç, bu su kısmı gerçekten çok önemli, çünkü ödemlerini atmana yardımcı oluyor, doktorum sebebini söylememişti, bende sormadım ama ben onunla kilo muhabbeti bile yapmadım, sadece karnıma baktı, bak bu karın inecek, haberin olsun, ameliyat yüzünden böyle dedi, ben de sevindirik oldum tabi.

sakın ol aç kalma, daha kötü olursun, aç kalırsan bağırsakların düzgün çalışmaz, kabızlık kilo almana sebep olur, ayrıca iyileşmen zor olur, dikiş yerlerinin hızlı iyileşmesi, vücudunun silikonlara alışıp kendine gelmesini zorlaştırmış olursun, az yiyorsan benim gibi kaliteli beslen, lifli ve vitaminli sebzeleri eksik etme, protein alımını sabah ve öğlen öğünlerinde al, kalitesiz karbonhidrat alma, kilo almazsın.

birde endişelenme, endişe vücudu olumsuz yönde etkiler sakın unutma....

bide silikonlar evet hacimlerinden bahsediyoruz, ama ikisinin de içi dolu dolu, ek madde takılıyor üstüne, ameliyattan önce doktorum bana elindeki numuneleri göstermişti, öyle aman aman hafif de değillerdi ki benimkiler 310'du, seninkiler benimkilerden büyük :)) tartıda kesin farkeder...

prensesim ne hissettiğini çok çok iyi anlıyorum, çünkü benim için de aynı şeyler geçerli, tercih meselesi tabi, ama birşeyi yiyerek keyif almaksa (ki çoğu insan bunu tercih eder) bir küçük beden elbiseye yada pantolona girebilmek keyif almak çok daha iyi geliyor.

daha küçük giysilere sığabilmek, aynaya bakınca kendimi zayıf görmek herşeyden önemli benim için de. kişiden kişiye değişir tabi. kimisi güzel bir yemekten, yada çikolatadan zevk alır, saygı duyarım her türlü düşünceye.

demem o ki, seninle aynı şeyleri hissediyoruz, o yüzden benim sözüme güven, sadece yediklerine dikkat et, bol bol su iç, bu su kısmı gerçekten çok önemli, çünkü ödemlerini atmana yardımcı oluyor, doktorum sebebini söylememişti, bende sormadım ama ben onunla kilo muhabbeti bile yapmadım, sadece karnıma baktı, bak bu karın inecek, haberin olsun, ameliyat yüzünden böyle dedi, ben de sevindirik oldum tabi.

sakın ol aç kalma, daha kötü olursun, aç kalırsan bağırsakların düzgün çalışmaz, kabızlık kilo almana sebep olur, ayrıca iyileşmen zor olur, dikiş yerlerinin hızlı iyileşmesi, vücudunun silikonlara alışıp kendine gelmesini zorlaştırmış olursun, az yiyorsan benim gibi kaliteli beslen, lifli ve vitaminli sebzeleri eksik etme, protein alımını sabah ve öğlen öğünlerinde al, kalitesiz karbonhidrat alma, kilo almazsın.

birde endişelenme, endişe vücudu olumsuz yönde etkiler sakın unutma....

bide silikonlar evet hacimlerinden bahsediyoruz, ama ikisinin de içi dolu dolu, ek madde takılıyor üstüne, ameliyattan önce doktorum bana elindeki numuneleri göstermişti, öyle aman aman hafif de değillerdi ki benimkiler 310'du, seninkiler benimkilerden büyük :)) tartıda kesin farkeder...

Çok güzel çok doğru şeyler yazmışsın cnm.. Perşembe günü kontrolüm var yarında iş başı. İnanamıyorum zaman ne çabuk geçti böyle. Uyguluyorum dinliyorum valla yazdıklarınızı okuyup geçmiyorum. Gelişmeleri aktaracağım.

Su perisi cnm bana 390 cc takıldı. Ama bu onun ağırlığı değil ki hacmi yalnızca.. Ben yanlış mı biliyorum???
Dr.un nie göbek kalabilir dedi ki sana?? Bu arada kotlarımı iş kıyafetlerimi deniyorum ayy 5 günde nası böyle dar olabiliyo ya karın kısmından ki benimde dümdüzdür...

390 cc 390 gr diye biliyorum. netten araştırmıştım. istersen doktoruna da sor.
ödemin vardır belki ondan şişsindir. öyle hemen kilo alınır mı? hareketsizlik falan da etkiler. yürümeni tavsiye ederim. çabuk toparlamanı da kolaylaştırır.
c cup göğüslerin hayırlı olsun yeniden diyeyim. :nazar::nazar:
c cuuuuup :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

390 cc 390 gr diye biliyorum. netten araştırmıştım. istersen doktoruna da sor.
ödemin vardır belki ondan şişsindir. öyle hemen kilo alınır mı? hareketsizlik falan da etkiler. yürümeni tavsiye ederim. çabuk toparlamanı da kolaylaştırır.
c cup göğüslerin hayırlı olsun yeniden diyeyim. :nazar::nazar:
c cuuuuup :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Saol cnm valla bu bile gözüme küçük gelmeye başladı, bende amma aç gözlüymüşüm haa.. Ama zevkler ve renkler tartışılmaz. Topuklu fln giyince 1.85 oluyorum eeee tombul tombul durucak inş.

Bu arada kızlar az önce bişey keşfettim, silikonlar nefes darlîğı yapıyor!! Çünkü az önce merdiven çıktım ve derin derin nefes alamadığımı hissettim... Ee o zmn hızlı nefes alıp veremicez mi ya, koşamıcaz mı??? :eek:

Saol cnm valla bu bile gözüme küçük gelmeye başladı, bende amma aç gözlüymüşüm haa.. Ama zevkler ve renkler tartışılmaz. Topuklu fln giyince 1.85 oluyorum eeee tombul tombul durucak inş.

gayet iyi bir boyut canım. göğüs açlığından olsa gerek. valla benim c cup olsun daha büyük istemem. yeminle!

hiç merak etme şekerim aynı şey bende de vardı, alışık değiliz büyümüş göğüslere, birde tam yumuşamadıkları için gerginlik yapıyor, o yüzden göğüs kafesine de baskı yapıyorlar, o yüzden nefes alamıyorsun.

ben şimdi o kadar rahatımki deriiiin deriiin nefes alabiliyorum, ilk günlerde gerginlikten korkumdan rahat konuşamıyordum bile, patlayacaklar gibi geliyordu, annem rahat olki biran önce yumuşasınlar sen kaskatı kalırsan onlar nasıl yumuşasınlarki diyordu, haklıymış kadın.

ayrıca yaprak arkadaşımıza katılıyorum cc karşılığı aynı zamanda ağırlığını da belirliyor. kilo olayını sakın dert etme, dediklerimi yap, sakın aç kalma, derin nefes almak ne demek, istersek tazı gibi koşabileceğiz.

benim hayatımda spor büyük yer teşkil ediyor, doktorumla bu konuyu uzun uzun konuşarak oldum bu ameliyatı, merak etme, iyileşme sürecinde sabırlı ol, herşey tamam olduğunda spora dönebileceksin demişti.

X