Meme Estetiği Göğüs büyütme ameliyatı olan varmı

Nasıldı peki fiyat olsun acı ağrı sizo sonuç?
Agri oldu tabiki fakat dayanilmayacak bir agri degil. 2 hafta sonra gunluk hayatima donmustum tabiki dikkat ederek. Uzun sure agir kaldirmamak kollari olabildigince az kullanmak gerekiyor. Benim surecim rahatti. Sonuc mukemmel benim icin. Hem protez hem de icerden diklestirme yapildi. Extra dikis izimin olmamasi beni cok mutlu etti. Hayal ettigim gb oldu. Bunun icin dr secimi cok ama cok onemli. Sonunda hüsrana ugrayanlar da var cunku. 10 ay once operasyon gecirdim ben guncel fiyatlari bilemiyorum.

Agri oldu tabiki fakat dayanilmayacak bir agri degil. 2 hafta sonra gunluk hayatima donmustum tabiki dikkat ederek. Uzun sure agir kaldirmamak kollari olabildigince az kullanmak gerekiyor. Benim surecim rahatti. Sonuc mukemmel benim icin. Hem protez hem de icerden diklestirme yapildi. Extra dikis izimin olmamasi beni cok mutlu etti. Hayal ettigim gb oldu. Bunun icin dr secimi cok ama cok onemli. Sonunda hüsrana ugrayanlar da var cunku. 10 ay once operasyon gecirdim ben guncel fiyatlari bilemiyorum.
Kime oldunuz ameliyatı. İçerden dikleştirme nedir ilk kez duydum?

Kime oldunuz ameliyatı. İçerden dikleştirme nedir ilk kez duydum?
Prof dr cenk demirdover dr um. Meme alti kesisinden iceriden kaldirma islemi yapildi. Yalanci sarkmam vardi yani sarkma vardi fakat gogus ucum asagiya bakmiyordu. oyuzden yapilan diklestirme yeterli olmus. Gogus ucu olmasi gereken yerde olmasaydi yada daha fazla sarkmam olsaydi bu islem yapilamiycakti ve ters T seklinde dikis iziyle tam bir diklestirme yapilicakti. Dr um bunun icin de izin istemisti fakat gerek kalmamis.

Back
X