Teşekkür ederimPrematüre bebek annesi olarak kızlarınıza şifa diliyorum inşallah çabucak toparlayıp taburcu olurlar Prematüre bebekler çok güçlü hayırlısı ile sağlıklarına kavuşsun kuzular
Evet ulaştım, teşekkür ederimAcil sifalar diliyorum. Size benzer sureclerden gecen bir kisinin Instagram detaylarini ozel mesajla gonderdim.
Siz de saglicakla kucaklayin insallah.
Çok sağolunRabbim şifa versin inşallah hemen iyilesirler
Allah razı olsun, çok sağolunÇok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin İnşallah dua edicem canım bizim elimizden dua etmek gelir İnşallah geçip gider en kısa sürede Allah yardımcınız olsun İnşallah
Allah razı olsunAllahtan ŞAFİ isminin yüzü suyu hürmetine bebekleriniz için sifa diliyorum. Allah yardımcınız olsun
Çok aminn, Allah razı olsunRabbim güç kuvvet versin miniklere inşallah dualarımdasınız Allah herkesin evladını bağışlasın
Çok sağolun, Rabbim sizin de yardımcınız olsun, güzel haberlerle inşallah3 senedir bebek yapmaya çalışan bir kadın olarak dualarım bebeklerinizle inşallah en kısa sürede iyi haberlerinide duyurun bize
İnşallahhRabbim şifasını versin inşallah. Dualarımız sizinle. İnşallah çok mutlu olup mutluluktan havalara ucacaginiz haberi alırsınız.
Amin. Rabbim tüm evlâtları annelerine sağlıkla bağışlasınAllah yardımcınız olsun oncelıkle, benım ablam erken dogum yapmıstı ıkızlerın biri 3 digeri 6 aya kadar küvözde kaldılar hatta 6 ay o kadar ufaktı ki avuc ıcıne sıgıyordu doktor onun ıcın yasamaz dedi gideri icinde engellı olabilir dediler ama masallah suan yasıyorlar ıkısıde saglıklı Rabbım cocukların acısını gostermesın hiç bir ebeveyne
Aminnn, çok sağolunAllahım ya şafi isminin yüzu suyu hürmetine şifa versin minik ikizlerebenim görümcemde 28. Haftada doğum yaptı 100 gün hastane kaldı ve o minik bebek şimdi yaramaz bi oğlan oldu darısı size olsun inşallah
İnşallah. Allah size de çocuklarınızı bağışlasınMerhaba
Öncelikle Rabbim şifa versin.
Tez zamanda kavuşun yavrulariniza insallah.
Ben 30 haftalık doğum yaptım.
32 gün yoğun bakımda kaldi kizim.
Ciğer sönmesi yaşadı.
Entübe, rop süreçleri yaşadık.
Zor ama prematüre bebekler çok güçlü oluyor diyenler haklı.
Şimdi 2 yaşını geçtik.
Bu zor zamanları unutacaksınız inşallah.
Teşekkür ederim, Allah sizin de yardımcınız olsun. Rabbim tüm evlâtları annelerine sağlıkla bağışlasınAllah yardımcımız olsunBenimde 32 de doğdu,simdi tekrar 20 haftalık hamileyim yine erken doğum riskim var . Yoğun bakım süreci cok zor. Benim de bilgim yok bu dediklerinizle ilgili ama insallah saga salim atlatirsiniz
Cok gecmis olsun canim seni kokadar anlayabiliyorumki 3.uz yegenlerim cok erken dogdular 1.5 ay erken dogdular cok zorlu bir surecti hastane 1.5 ay kapida kuvezde yavrularini izledi annesi .biz ucuzlerden birini kaybettik solunum yetmezliginden cok şükür ikizler yasiyorlar ve suan 6 yasini doldurdular. Gecicek canim bugunlerde gecicek senin icinin ne kadar yandigini hissedebiliyorum.rabbim sifa versin insallahh bol bol dua edicem sizin icin yavrulariniz icin.sapasaglam kucagina alacaksiniz insallahhhhhTeşekkür ederim
Allah'ım şafi ismiyle şifa versinHerkese merhabalar. 10 yıl süren tedavi sonrası tüp bebekle ikiz kızlarıma hamile kaldım. Ancak 28.haftamızda dünyaya geldiler. Bugün küvözdeki 38.günleri. Az önce doktorumuz aradı ve kızlarımdan birinin ciğerlerinin tamamen kapalı olduğunu söyledi. İlk günden beri entübe ve beslenmesi kapalı. Beyin kanaması geçirdi ve rop teşhisi konuldu. Benzer durumları yaşayan var mı ? bana umut olacak mesajlarınıza ve dualarınıza ihtiyacım var..
Konuyla ilgili bir bilgim yok. Nasibi varsa seninledir zaten. Yoksa da vardır rabbimin bir bildiği.. sen sadece teslim ol dua et, ediyorsunuzdur. İmtihanınız hala devam etmekte Allah’ın izniyle inşallah bebeğiniz sizinle kalmaya devam eder. Duamdasınız.. kendinizi üzmeyin. Siz gibi durumda olan bütün bebelere , herkese rabbim şifa versin inşallah..Herkese merhabalar. 10 yıl süren tedavi sonrası tüp bebekle ikiz kızlarıma hamile kaldım. Ancak 28.haftamızda dünyaya geldiler. Bugün küvözdeki 38.günleri. Az önce doktorumuz aradı ve kızlarımdan birinin ciğerlerinin tamamen kapalı olduğunu söyledi. İlk günden beri entübe ve beslenmesi kapalı. Beyin kanaması geçirdi ve rop teşhisi konuldu. Benzer durumları yaşayan var mı ? bana umut olacak mesajlarınıza ve dualarınıza ihtiyacım var..
Çok geçmiş olsun. Malesef hiç bilgim yok. Rabbimden şifa diliyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşaallah ve sağlıkla mutlulukla büyütün iniaallah.Herkese merhabalar. 10 yıl süren tedavi sonrası tüp bebekle ikiz kızlarıma hamile kaldım. Ancak 28.haftamızda dünyaya geldiler. Bugün küvözdeki 38.günleri. Az önce doktorumuz aradı ve kızlarımdan birinin ciğerlerinin tamamen kapalı olduğunu söyledi. İlk günden beri entübe ve beslenmesi kapalı. Beyin kanaması geçirdi ve rop teşhisi konuldu. Benzer durumları yaşayan var mı ? bana umut olacak mesajlarınıza ve dualarınıza ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?