Premature Bebekler Prematüre zorlu süreç

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Amin. Rabbim tüm evlâtları annelerine sağlıkla bağışlasın

İnşallah. Allah size de çocuklarınızı bağışlasın

Allah yardımcımız olsun Benimde 32 de doğdu,simdi tekrar 20 haftalık hamileyim yine erken doğum riskim var . Yoğun bakım süreci cok zor. Benim de bilgim yok bu dediklerinizle ilgili ama insallah saga salim atlatirsiniz
Teşekkür ederim, Allah sizin de yardımcınız olsun. Rabbim tüm evlâtları annelerine sağlıkla bağışlasın

Teşekkür ederim
Cok gecmis olsun canim seni kokadar anlayabiliyorumki 3.uz yegenlerim cok erken dogdular 1.5 ay erken dogdular cok zorlu bir surecti hastane 1.5 ay kapida kuvezde yavrularini izledi annesi .biz ucuzlerden birini kaybettik solunum yetmezliginden cok şükür ikizler yasiyorlar ve suan 6 yasini doldurdular. Gecicek canim bugunlerde gecicek senin icinin ne kadar yandigini hissedebiliyorum.rabbim sifa versin insallahh bol bol dua edicem sizin icin yavrulariniz icin.sapasaglam kucagina alacaksiniz insallahhhhh

Acil şifalar diliyorum. En kısa sürede ikisinide sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Bende 27 haftalık 940 gram doğum yaptım. 28 gün boyunca entube kaldi sonra nazal solunum desteğine geçildi ağır solunum sıkıntısı var dediler ciğerlerinde basınç var dediler beyninde su toplanması var dediler rop 2.evre dediler defalarca kontrol edildi en sonunda lazer operasyon oldu düzeldi şükür. Tam 90 gün yoğun bakımda kaldı ve ben 1 kez bile kucağıma alamadım göremedim covidden dolayı. Sonra 10 gün serviste birlikte kaldık anne bebek uyumu için birde hala ağzında hortum vardı beslenmesinin tamamen emerek olması gerekiyordu 24 saatte 2 saat uykuyla durdum hep. Süreç çok zor görmeyince daha da zor görünce bırakıp gelmek hepten zor ama Rabbım güç kuvvet veriyor bi şekilde aşiyorsun aile düzeni kalmıyor eşine bile tahammül edemiyorsun süreç uzayınca ama bunlar da düzene giriyor kucağına aldığında kavuştuğunda evine götürdüğünde tüm bunlar hiç yaşanmamış gibi oluyor tek bir fotoğraf çektirmek için kapıda ağladığım günleri bilirim ama çok şükür şuan yanımda 1 buçuk aydır birlikteyiz birbirimize alıştık çok sık kontrollerimiz var Bi takim ufak sıkıntılar hala mevcut ama şükür bugünümüze ona olan inancımı hic kaybetmedim yapabileceğim elimden gelen tek şey dua etmek ve mümkün olduğunca anne sütü sağlamaktı hiç kucağıma almadığım bebeğime aylarca süt sagdim saat kurdum gece kalktım hiç biyere çıkmadım yine de süt sagdim sana tavsiyem dilinden duayı eksik etme ve inancını hiç kaybetme birgun ikiside kucağında olacak sende benim gibi bu günleri hiç yaşamamış sayacaksin

Allah'ım şafi ismiyle şifa versin

Konuyla ilgili bir bilgim yok. Nasibi varsa seninledir zaten. Yoksa da vardır rabbimin bir bildiği.. sen sadece teslim ol dua et, ediyorsunuzdur. İmtihanınız hala devam etmekte Allah’ın izniyle inşallah bebeğiniz sizinle kalmaya devam eder. Duamdasınız.. kendinizi üzmeyin. Siz gibi durumda olan bütün bebelere , herkese rabbim şifa versin inşallah..

Çok geçmiş olsun. Malesef hiç bilgim yok. Rabbimden şifa diliyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşaallah ve sağlıkla mutlulukla büyütün iniaallah.

Allah şifa versin.
İnşallah bir an önce sağlıklarına kavuşurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…