• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Prematüre zorlu süreç

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Herkese merhabalar. 10 yıl süren tedavi sonrası tüp bebekle ikiz kızlarıma hamile kaldım. Ancak 28.haftamızda dünyaya geldiler. Bugün küvözdeki 38.günleri. Az önce doktorumuz aradı ve kızlarımdan birinin ciğerlerinin tamamen kapalı olduğunu söyledi. İlk günden beri entübe ve beslenmesi kapalı. Beyin kanaması geçirdi ve rop teşhisi konuldu. Benzer durumları yaşayan var mı ? bana umut olacak mesajlarınıza ve dualarınıza ihtiyacım

Herkese merhabalar. 10 yıl süren tedavi sonrası tüp bebekle ikiz kızlarıma hamile kaldım. Ancak 28.haftamızda dünyaya geldiler. Bugün küvözdeki 38.günleri. Az önce doktorumuz aradı ve kızlarımdan birinin ciğerlerinin tamamen kapalı olduğunu söyledi. İlk günden beri entübe ve beslenmesi kapalı. Beyin kanaması geçirdi ve rop teşhisi konuldu. Benzer durumları yaşayan var mı ? bana umut olacak mesajlarınıza ve dualarınıza ihtiyacım var..
Konuyla ilgili hiç bir bilgi ve tecrübem yok bende 4 haftalık hamileyim daha yeni öğrendim heyecanlıyım hamilelerin duası kabul olur derler umarım sağ salim kucağınıza alır evinize dönersiniz

28 haftalık doğurdum, 53 gün kuvezde kaldı, roptan iğne yapıldı her iki göze..
Şu an 3,5 yas olacak yakında..
Umut her zaman var, güzelce sarmalayın kanguru bakımında. Sevginizle iyileşip evlerine sağlıkla kavussunlar.. Rabbim en güzelini nasip etsin..
Hep olumlu seslere kulak verin olur mu, acil şifalar..

Umarım bu zor süreci tez zamanda atlatıp mutluluğunuzu ve kavuşmanızı da bizlerle paylaşırsınız.:dua:
Bütün bebekler için o küçücük bedenlerinde kocaman gücü sığdırdıklarını telakki edebiliriz..

Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Şafi ismiyle şifalar versin bu günleriniz unuttursun inşallah .🙏

Herkese merhabalar. 10 yıl süren tedavi sonrası tüp bebekle ikiz kızlarıma hamile kaldım. Ancak 28.haftamızda dünyaya geldiler. Bugün küvözdeki 38.günleri. Az önce doktorumuz aradı ve kızlarımdan birinin ciğerlerinin tamamen kapalı olduğunu söyledi. İlk günden beri entübe ve beslenmesi kapalı. Beyin kanaması geçirdi ve rop teşhisi konuldu. Benzer durumları yaşayan var mı ? bana umut olacak mesajlarınıza ve dualarınıza ihtiyacım var..
Allahım ya şafi isminin yüzu suyu hürmetine şifa versin minik ikizlere❤️❤️benim görümcemde 28. Haftada doğum yaptı 100 gün hastane kaldı ve o minik bebek şimdi yaramaz bi oğlan oldu darısı size olsun inşallah ❤️🥰

42 gün küvezde kaldı yavrumlarım. Biri entübeydi,ciğerleri hiç gelişmemişti..çok şükür şimdi sağlıklılar. Size hep dua edeceğim,sizi öyle iyi anlıyorum ki...isterseniz bana özelden de ulaşın..size her konuda destek olurum. Eğer doktorunuz iyileşecekler diyorlarsa iyileşeceklerdir Allah'ın izniyle.

Allah acil şifalar versin inşallah.

Herkese merhabalar. 10 yıl süren tedavi sonrası tüp bebekle ikiz kızlarıma hamile kaldım. Ancak 28.haftamızda dünyaya geldiler. Bugün küvözdeki 38.günleri. Az önce doktorumuz aradı ve kızlarımdan birinin ciğerlerinin tamamen kapalı olduğunu söyledi. İlk günden beri entübe ve beslenmesi kapalı. Beyin kanaması geçirdi ve rop teşhisi konuldu. Benzer durumları yaşayan var mı ? bana umut olacak mesajlarınıza ve dualarınıza ihtiyacım var.
Bir bilgim yok ama Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah bebislerinle sağlıklı sıhhatli bir şekilde yuvaniza gelmeyi nasip etsin 🌸🤲🏼

Allah yardımcısı, yardımcınız olsun.
31 haftalık doğdu benim ikiz kızlarım da.
36 gün kaldılar kuvözde.
Solunumları sıkıntılıydı, kilo azdı.
Roptan da 2. Seferde geçtiler.
Diğer konularda bilgim yok gerçekten üzüldüm.
Allah kalıcı şifalar versin, size bağışlasın.
Çok zordur o kapıları aşındırmak........
Çok zordur.......
Size sabır güç kuvvet dilerim.
Güzel ve sağlıklı günlerini görün kızlarınızın.
Amin.. Çok sağolun. Allah sizin kızları da bağışlasın, acılarını göstermesin 🤲🏻

Back