Allah yardımcınız olsun inşaallahHerkese merhabalar. 10 yıl süren tedavi sonrası tüp bebekle ikiz kızlarıma hamile kaldım. Ancak 28.haftamızda dünyaya geldiler. Bugün küvözdeki 38.günleri. Az önce doktorumuz aradı ve kızlarımdan birinin ciğerlerinin tamamen kapalı olduğunu söyledi. İlk günden beri entübe ve beslenmesi kapalı. Beyin kanaması geçirdi ve rop teşhisi konuldu. Benzer durumları yaşayan var mı ? bana umut olacak mesajlarınıza ve dualarınıza ihtiyacım var..
Bende tüp bebek yapmıştım 6 haftalık düşük oldu,Herkese merhabalar. 10 yıl süren tedavi sonrası tüp bebekle ikiz kızlarıma hamile kaldım. Ancak 28.haftamızda dünyaya geldiler. Bugün küvözdeki 38.günleri. Az önce doktorumuz aradı ve kızlarımdan birinin ciğerlerinin tamamen kapalı olduğunu söyledi. İlk günden beri entübe ve beslenmesi kapalı. Beyin kanaması geçirdi ve rop teşhisi konuldu. Benzer durumları yaşayan var mı ? bana umut olacak mesajlarınıza ve dualarınıza ihtiyacım var..
Merhaba bende tüp bebek tedavisi ile ikiz erkek bebeklere hamile kaldım 28. Haftada doğum yaptım bebeğimin biri 7 gün sonra melek oldu diğer oğlum ise 1. Evre beyin kanaması geçirdi hatta pvl oluşmuş ama çok şükür oğlum da fiziksel ve zihinsel bi engel bırakmadı 91 gün kuvezde kaldı kaç defa rop muayenesi oldu inanın bende unuttum oğlum 17 gün sonra 3 yaşını bitircek çook zor bi süreç ama sağlıkla kuvezden çıkınca çok hızla toparlıyorlar kendinileriHerkese merhabalar. 10 yıl süren tedavi sonrası tüp bebekle ikiz kızlarıma hamile kaldım. Ancak 28.haftamızda dünyaya geldiler. Bugün küvözdeki 38.günleri. Az önce doktorumuz aradı ve kızlarımdan birinin ciğerlerinin tamamen kapalı olduğunu söyledi. İlk günden beri entübe ve beslenmesi kapalı. Beyin kanaması geçirdi ve rop teşhisi konuldu. Benzer durumları yaşayan var mı ? bana umut olacak mesajlarınıza ve dualarınıza ihtiyacım var..
Rabbim safi ismiyle şifa versin bir bilgim yok duacinizimHerkese merhabalar. 10 yıl süren tedavi sonrası tüp bebekle ikiz kızlarıma hamile kaldım. Ancak 28.haftamızda dünyaya geldiler. Bugün küvözdeki 38.günleri. Az önce doktorumuz aradı ve kızlarımdan birinin ciğerlerinin tamamen kapalı olduğunu söyledi. İlk günden beri entübe ve beslenmesi kapalı. Beyin kanaması geçirdi ve rop teşhisi konuldu. Benzer durumları yaşayan var mı ? bana umut olacak mesajlarınıza ve dualarınıza ihtiyacım var..
Konuda bi bilgim yok ama Rabbim Şafi ismiyle tez zamanda şifa versin inşAllah minişlerinizi kucağınıza bir an önce almanız dileği ileHerkese merhabalar. 10 yıl süren tedavi sonrası tüp bebekle ikiz kızlarıma hamile kaldım. Ancak 28.haftamızda dünyaya geldiler. Bugün küvözdeki 38.günleri. Az önce doktorumuz aradı ve kızlarımdan birinin ciğerlerinin tamamen kapalı olduğunu söyledi. İlk günden beri entübe ve beslenmesi kapalı. Beyin kanaması geçirdi ve rop teşhisi konuldu. Benzer durumları yaşayan var mı ? bana umut olacak mesajlarınıza ve dualarınıza ihtiyacım var..
Canım çok geçmiş olsunHerkese merhabalar. 10 yıl süren tedavi sonrası tüp bebekle ikiz kızlarıma hamile kaldım. Ancak 28.haftamızda dünyaya geldiler. Bugün küvözdeki 38.günleri. Az önce doktorumuz aradı ve kızlarımdan birinin ciğerlerinin tamamen kapalı olduğunu söyledi. İlk günden beri entübe ve beslenmesi kapalı. Beyin kanaması geçirdi ve rop teşhisi konuldu. Benzer durumları yaşayan var mı ? bana umut olacak mesajlarınıza ve dualarınıza ihtiyacım var..
Allahtan ŞAFİ isminin yüzü suyu hürmetine bebekleriniz için sifa diliyorum. Allah yardımcınız olsun
ALLAH c.c şafi ismi hürmetine şifa versin yavrularına benimde bir fikrim yok ama herkesinde tanıdığı bildiği temizlik benim işim sunucusu kadir ezildide erken gelmiş dünyaya annesine boşuna bekleme burda bu çocuk gelişmez hatta yaşamaz demiş doktorlar ama annesi hergün o kapıda beklemiş Allah'tan ümit kesmeyin yavrularınız için bende dua edecemHerkese merhabalar. 10 yıl süren tedavi sonrası tüp bebekle ikiz kızlarıma hamile kaldım. Ancak 28.haftamızda dünyaya geldiler. Bugün küvözdeki 38.günleri. Az önce doktorumuz aradı ve kızlarımdan birinin ciğerlerinin tamamen kapalı olduğunu söyledi. İlk günden beri entübe ve beslenmesi kapalı. Beyin kanaması geçirdi ve rop teşhisi konuldu. Benzer durumları yaşayan var mı ? bana umut olacak mesajlarınıza ve dualarınıza ihtiyacım var..
Keşke bir bilgim olsa ama maalesef. Allah yardımcınız olsun, Ya Şafi ismiyle şifalar siz ve yavrularınızın olsun..Herkese merhabalar. 10 yıl süren tedavi sonrası tüp bebekle ikiz kızlarıma hamile kaldım. Ancak 28.haftamızda dünyaya geldiler. Bugün küvözdeki 38.günleri. Az önce doktorumuz aradı ve kızlarımdan birinin ciğerlerinin tamamen kapalı olduğunu söyledi. İlk günden beri entübe ve beslenmesi kapalı. Beyin kanaması geçirdi ve rop teşhisi konuldu. Benzer durumları yaşayan var mı ? bana umut olacak mesajlarınıza ve dualarınıza ihtiyacım var..
İnşallah bir an önce sağlıkla kucağınıza alırsınız ikisini de.. çok dua edicemHerkese merhabalar. 10 yıl süren tedavi sonrası tüp bebekle ikiz kızlarıma hamile kaldım. Ancak 28.haftamızda dünyaya geldiler. Bugün küvözdeki 38.günleri. Az önce doktorumuz aradı ve kızlarımdan birinin ciğerlerinin tamamen kapalı olduğunu söyledi. İlk günden beri entübe ve beslenmesi kapalı. Beyin kanaması geçirdi ve rop teşhisi konuldu. Benzer durumları yaşayan var mı ? bana umut olacak mesajlarınıza ve dualarınıza ihtiyacım var..
Öncelikle gözünüz aydın olsun uzun ve zorlu yollardan geçmişiniz kızım 23 haftalık doğdu beyin kanaması ve 88 gün entube kaldi 167 günün sonunda kavus nasip oldu aklınıza takilan olursa elimden geldiğince yardım etmek isterimHerkese merhabalar. 10 yıl süren tedavi sonrası tüp bebekle ikiz kızlarıma hamile kaldım. Ancak 28.haftamızda dünyaya geldiler. Bugün küvözdeki 38.günleri. Az önce doktorumuz aradı ve kızlarımdan birinin ciğerlerinin tamamen kapalı olduğunu söyledi. İlk günden beri entübe ve beslenmesi kapalı. Beyin kanaması geçirdi ve rop teşhisi konuldu. Benzer durumları yaşayan var mı ? bana umut olacak mesajlarınıza ve dualarınıza ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?