Herkese merhabalar. 10 yıl süren tedavi sonrası tüp bebekle ikiz kızlarıma hamile kaldım. Ancak 28.haftamızda dünyaya geldiler. Bugün küvözdeki 38.günleri. Az önce doktorumuz aradı ve kızlarımdan birinin ciğerlerinin tamamen kapalı olduğunu söyledi. İlk günden beri entübe ve beslenmesi kapalı. Beyin kanaması geçirdi ve rop teşhisi konuldu. Benzer durumları yaşayan var mı ? bana umut olacak mesajlarınıza ve dualarınıza ihtiyacım
Konuyla ilgili hiç bir bilgi ve tecrübem yok bende 4 haftalık hamileyim daha yeni öğrendim heyecanlıyım hamilelerin duası kabul olur derler umarım sağ salim kucağınıza alır evinize dönersinizHerkese merhabalar. 10 yıl süren tedavi sonrası tüp bebekle ikiz kızlarıma hamile kaldım. Ancak 28.haftamızda dünyaya geldiler. Bugün küvözdeki 38.günleri. Az önce doktorumuz aradı ve kızlarımdan birinin ciğerlerinin tamamen kapalı olduğunu söyledi. İlk günden beri entübe ve beslenmesi kapalı. Beyin kanaması geçirdi ve rop teşhisi konuldu. Benzer durumları yaşayan var mı ? bana umut olacak mesajlarınıza ve dualarınıza ihtiyacım var..
Allahım ya şafi isminin yüzu suyu hürmetine şifa versin minik ikizlereHerkese merhabalar. 10 yıl süren tedavi sonrası tüp bebekle ikiz kızlarıma hamile kaldım. Ancak 28.haftamızda dünyaya geldiler. Bugün küvözdeki 38.günleri. Az önce doktorumuz aradı ve kızlarımdan birinin ciğerlerinin tamamen kapalı olduğunu söyledi. İlk günden beri entübe ve beslenmesi kapalı. Beyin kanaması geçirdi ve rop teşhisi konuldu. Benzer durumları yaşayan var mı ? bana umut olacak mesajlarınıza ve dualarınıza ihtiyacım var..
42 gün küvezde kaldı yavrumlarım. Biri entübeydi,ciğerleri hiç gelişmemişti..çok şükür şimdi sağlıklılar. Size hep dua edeceğim,sizi öyle iyi anlıyorum ki...isterseniz bana özelden de ulaşın..size her konuda destek olurum. Eğer doktorunuz iyileşecekler diyorlarsa iyileşeceklerdir Allah'ın izniyle.Herkese merhabalar. 10 yıl süren tedavi sonrası tüp bebekle ikiz kızlarıma hamile kaldım. Ancak 28.haftamızda dünyaya geldiler. Bugün küvözdeki 38.günleri. Az önce doktorumuz aradı ve kızlarımdan birinin ciğerlerinin tamamen kapalı olduğunu söyledi. İlk günden beri entübe ve beslenmesi kapalı. Beyin kanaması geçirdi ve rop teşhisi konuldu. Benzer durumları yaşayan var mı ? bana umut olacak mesajlarınıza ve dualarınıza ihtiyacım var..
Allah acil şifalar versin inşallah.Herkese merhabalar. 10 yıl süren tedavi sonrası tüp bebekle ikiz kızlarıma hamile kaldım. Ancak 28.haftamızda dünyaya geldiler. Bugün küvözdeki 38.günleri. Az önce doktorumuz aradı ve kızlarımdan birinin ciğerlerinin tamamen kapalı olduğunu söyledi. İlk günden beri entübe ve beslenmesi kapalı. Beyin kanaması geçirdi ve rop teşhisi konuldu. Benzer durumları yaşayan var mı ? bana umut olacak mesajlarınıza ve dualarınıza ihtiyacım var..
Bir bilgim yok ama Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah bebislerinle sağlıklı sıhhatli bir şekilde yuvaniza gelmeyi nasip etsinHerkese merhabalar. 10 yıl süren tedavi sonrası tüp bebekle ikiz kızlarıma hamile kaldım. Ancak 28.haftamızda dünyaya geldiler. Bugün küvözdeki 38.günleri. Az önce doktorumuz aradı ve kızlarımdan birinin ciğerlerinin tamamen kapalı olduğunu söyledi. İlk günden beri entübe ve beslenmesi kapalı. Beyin kanaması geçirdi ve rop teşhisi konuldu. Benzer durumları yaşayan var mı ? bana umut olacak mesajlarınıza ve dualarınıza ihtiyacım var.
Çok teşekkür ederimKeşke yardimci olabilseydimama dualarim sizlerle rabbim acil şifa versin güzel haberlerinizi duyarız
Amin.. Çok sağolun. Allah sizin kızları da bağışlasın, acılarını göstermesinAllah yardımcısı, yardımcınız olsun.
31 haftalık doğdu benim ikiz kızlarım da.
36 gün kaldılar kuvözde.
Solunumları sıkıntılıydı, kilo azdı.
Roptan da 2. Seferde geçtiler.
Diğer konularda bilgim yok gerçekten üzüldüm.
Allah kalıcı şifalar versin, size bağışlasın.
Çok zordur o kapıları aşındırmak........
Çok zordur.......
Size sabır güç kuvvet dilerim.
Güzel ve sağlıklı günlerini görün kızlarınızın.
Teşekkür ederimRabbim şifa versin, size de sabırDualarımız bebişlerinizle
Allah razı olsunBir bilgim yok ama Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah bebislerinle sağlıklı sıhhatli bir şekilde yuvaniza gelmeyi nasip etsin
Çok sağolunBenim de konuyla ilgili bir bilgim yok maalesef.
İnşaallah kızlarınıza sağlıkla kavuşursunuz. İnşaallah ikisi de toparlanıp sağlıkla yanınıza gelir
Amin. Allah razı olsunİnşallah her ikisini sağ salim sağlıklı şekilde kucağınıza alıp taburcu olursunuz hastaneden rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah
İnşallah.. teşekkür ederimAllah ikizlerinize acil şifalar versin,biran önce hep birlikte neşe ile evinize dönün inşalalh
Evet elden başka birşey gelmiyor, dua dua dua.. Allah razı olsunCok gecmis olsun Allah kucagini bos birakmasin Safi adiyla sifa versin Rabbim.. evlatla kimse sinanmasin cok zor dua etmekten baska elimden bisey gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?