Premature Bebekler Prematüre zorlu süreç

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Konuyla ilgili hiç bir bilgi ve tecrübem yok bende 4 haftalık hamileyim daha yeni öğrendim heyecanlıyım hamilelerin duası kabul olur derler umarım sağ salim kucağınıza alır evinize dönersiniz

28 haftalık doğurdum, 53 gün kuvezde kaldı, roptan iğne yapıldı her iki göze..
Şu an 3,5 yas olacak yakında..
Umut her zaman var, güzelce sarmalayın kanguru bakımında. Sevginizle iyileşip evlerine sağlıkla kavussunlar.. Rabbim en güzelini nasip etsin..
Hep olumlu seslere kulak verin olur mu, acil şifalar..

Umarım bu zor süreci tez zamanda atlatıp mutluluğunuzu ve kavuşmanızı da bizlerle paylaşırsınız.
Bütün bebekler için o küçücük bedenlerinde kocaman gücü sığdırdıklarını telakki edebiliriz..

Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Şafi ismiyle şifalar versin bu günleriniz unuttursun inşallah .

Allahım ya şafi isminin yüzu suyu hürmetine şifa versin minik ikizlerebenim görümcemde 28. Haftada doğum yaptı 100 gün hastane kaldı ve o minik bebek şimdi yaramaz bi oğlan oldu darısı size olsun inşallah

42 gün küvezde kaldı yavrumlarım. Biri entübeydi,ciğerleri hiç gelişmemişti..çok şükür şimdi sağlıklılar. Size hep dua edeceğim,sizi öyle iyi anlıyorum ki...isterseniz bana özelden de ulaşın..size her konuda destek olurum. Eğer doktorunuz iyileşecekler diyorlarsa iyileşeceklerdir Allah'ın izniyle.

Allah acil şifalar versin inşallah.

Bir bilgim yok ama Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah bebislerinle sağlıklı sıhhatli bir şekilde yuvaniza gelmeyi nasip etsin

Amin.. Çok sağolun. Allah sizin kızları da bağışlasın, acılarını göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…