• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Prematüre zorlu süreç

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Canimm öncelikle cok gecmis olsun lütfen kendini birakma mutlaka hissederler seni🙏🍀😔 kendine bak.. tüp bebek macerasina atilmak üzere konulara bakinca gördüm konuyla bir bilgim malesef yok. Şafi ismiyle tez zamanda sifa bulurlar insallah🧿🧿🎈

Allah yardımcınız olsun oncelıkle, benım ablam erken dogum yapmıstı ıkızlerın biri 3 digeri 6 aya kadar küvözde kaldılar hatta 6 ay o kadar ufaktı ki avuc ıcıne sıgıyordu doktor onun ıcın yasamaz dedi gideri icinde engellı olabilir dediler ama masallah suan yasıyorlar ıkısıde saglıklı Rabbım cocukların acısını gostermesın hiç bir ebeveyne

Allah yardımcımız olsun 🙏 Benimde 32 de doğdu,simdi tekrar 20 haftalık hamileyim yine erken doğum riskim var . Yoğun bakım süreci cok zor. Benim de bilgim yok bu dediklerinizle ilgili ama insallah saga salim atlatirsiniz 🙏

Herkese merhabalar. 10 yıl süren tedavi sonrası tüp bebekle ikiz kızlarıma hamile kaldım. Ancak 28.haftamızda dünyaya geldiler. Bugün küvözdeki 38.günleri. Az önce doktorumuz aradı ve kızlarımdan birinin ciğerlerinin tamamen kapalı olduğunu söyledi. İlk günden beri entübe ve beslenmesi kapalı. Beyin kanaması geçirdi ve rop teşhisi konuldu. Benzer durumları yaşayan var mı ? bana umut olacak mesajlarınıza ve dualarınıza ihtiyacım

Herkese merhabalar. 10 yıl süren tedavi sonrası tüp bebekle ikiz kızlarıma hamile kaldım. Ancak 28.haftamızda dünyaya geldiler. Bugün küvözdeki 38.günleri. Az önce doktorumuz aradı ve kızlarımdan birinin ciğerlerinin tamamen kapalı olduğunu söyledi. İlk günden beri entübe ve beslenmesi kapalı. Beyin kanaması geçirdi ve rop teşhisi konuldu. Benzer durumları yaşayan var mı ? bana umut olacak mesajlarınıza ve dualarınıza ihtiyacım var..
İnşallah herşey güzel olacak.Allah acil şifa versin inşallah .
Herkese merhabalar. 10 yıl süren tedavi sonrası tüp bebekle ikiz kızlarıma hamile kaldım. Ancak 28.haftamızda dünyaya geldiler. Bugün küvözdeki 38.günleri. Az önce doktorumuz aradı ve kızlarımdan birinin ciğerlerinin tamamen kapalı olduğunu söyledi. İlk günden beri entübe ve beslenmesi kapalı. Beyin kanaması geçirdi ve rop teşhisi konuldu. Benzer durumları yaşayan var mı ? bana umut olacak mesajlarınıza ve dualarınıza ihtiyacım var

Herkese merhabalar. 10 yıl süren tedavi sonrası tüp bebekle ikiz kızlarıma hamile kaldım. Ancak 28.haftamızda dünyaya geldiler. Bugün küvözdeki 38.günleri. Az önce doktorumuz aradı ve kızlarımdan birinin ciğerlerinin tamamen kapalı olduğunu söyledi. İlk günden beri entübe ve beslenmesi kapalı. Beyin kanaması geçirdi ve rop teşhisi konuldu. Benzer durumları yaşayan var mı ? bana umut olacak mesajlarınıza ve dualarınıza ihtiyacım var..
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin çok üzüldüm Onlaeı size bağışlasın dertlerini göstermesin İnşAllah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻Bnm de bilgim yok dualarım onunla

Allah acil şifalar versin sağlık sıhhat içinde ikizlerinizle evinize dönün inşallah

Merhaba
Öncelikle Rabbim şifa versin.
Tez zamanda kavuşun yavrulariniza insallah.
Ben 30 haftalık doğum yaptım.
32 gün yoğun bakımda kaldi kizim.
Ciğer sönmesi yaşadı.
Entübe, rop süreçleri yaşadık.
Zor ama prematüre bebekler çok güçlü oluyor diyenler haklı.
Şimdi 2 yaşını geçtik.
Bu zor zamanları unutacaksınız inşallah.

Canım dualarımız sizinle Rabbim sağlıkla eve götürmenizi nasip eylesin bebişlerinizi🤲❤️

Rabbim şafi ismi ile şifa versin.Dua edecegim ben de🤲Rabbim ol derse herşey oluverir .inşallah bu gunlerinizi unutacaksiniz insallah kızlarınızla sağlık li mutlu günler göreceksiniz 🤲

Konuyla ilgili bilgim yok maalesef. Allah nerede şifa bekleyen bir kuzu varsa şifa versin. Anne baba olarak çok zor 😔

Back