Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese merhabalar. 10 yıl süren tedavi sonrası tüp bebekle ikiz kızlarıma hamile kaldım. Ancak 28.haftamızda dünyaya geldiler. Bugün küvözdeki 38.günleri. Az önce doktorumuz aradı ve kızlarımdan birinin ciğerlerinin tamamen kapalı olduğunu söyledi. İlk günden beri entübe ve beslenmesi kapalı. Beyin kanaması geçirdi ve rop teşhisi konuldu. Benzer durumları yaşayan var mı ? bana umut olacak mesajlarınıza ve dualarınıza ihtiyacım
İnşallah herşey güzel olacak.Allah acil şifa versin inşallah .Herkese merhabalar. 10 yıl süren tedavi sonrası tüp bebekle ikiz kızlarıma hamile kaldım. Ancak 28.haftamızda dünyaya geldiler. Bugün küvözdeki 38.günleri. Az önce doktorumuz aradı ve kızlarımdan birinin ciğerlerinin tamamen kapalı olduğunu söyledi. İlk günden beri entübe ve beslenmesi kapalı. Beyin kanaması geçirdi ve rop teşhisi konuldu. Benzer durumları yaşayan var mı ? bana umut olacak mesajlarınıza ve dualarınıza ihtiyacım var..
Herkese merhabalar. 10 yıl süren tedavi sonrası tüp bebekle ikiz kızlarıma hamile kaldım. Ancak 28.haftamızda dünyaya geldiler. Bugün küvözdeki 38.günleri. Az önce doktorumuz aradı ve kızlarımdan birinin ciğerlerinin tamamen kapalı olduğunu söyledi. İlk günden beri entübe ve beslenmesi kapalı. Beyin kanaması geçirdi ve rop teşhisi konuldu. Benzer durumları yaşayan var mı ? bana umut olacak mesajlarınıza ve dualarınıza ihtiyacım var
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin çok üzüldüm Onlaeı size bağışlasın dertlerini göstermesin İnşAllah Bnm de bilgim yok dualarım onunlaHerkese merhabalar. 10 yıl süren tedavi sonrası tüp bebekle ikiz kızlarıma hamile kaldım. Ancak 28.haftamızda dünyaya geldiler. Bugün küvözdeki 38.günleri. Az önce doktorumuz aradı ve kızlarımdan birinin ciğerlerinin tamamen kapalı olduğunu söyledi. İlk günden beri entübe ve beslenmesi kapalı. Beyin kanaması geçirdi ve rop teşhisi konuldu. Benzer durumları yaşayan var mı ? bana umut olacak mesajlarınıza ve dualarınıza ihtiyacım var..
Canım dualarımız sizinle Rabbim sağlıkla eve götürmenizi nasip eylesin bebişleriniziHerkese merhabalar. 10 yıl süren tedavi sonrası tüp bebekle ikiz kızlarıma hamile kaldım. Ancak 28.haftamızda dünyaya geldiler. Bugün küvözdeki 38.günleri. Az önce doktorumuz aradı ve kızlarımdan birinin ciğerlerinin tamamen kapalı olduğunu söyledi. İlk günden beri entübe ve beslenmesi kapalı. Beyin kanaması geçirdi ve rop teşhisi konuldu. Benzer durumları yaşayan var mı ? bana umut olacak mesajlarınıza ve dualarınıza ihtiyacım var..